Vi är aldrig längre än ett klick bort!

För att underlätta din vistelse på Rönneberga har vi samlat all information du behöver i appen DigitalGuest. Hittar du inte svaret på din fråga är du alltid varmt välkommen till oss i receptionen där vi oftast finns tillgängliga. Vi hoppas att du ska känna dig som hemma hos oss!

Receptionens öppettider kan variera under kvällar och helger.

Med bil

Åker du bil kör du över Lidingöbron och vid dess brofäste tar du av till höger mot Elfvik. Sedan följer du bara Norra Kungsvägen/ Elfviksvägen till Rönneberga (se karta). Vår parkering, som givetvis är gratis, har gott om platser. Den totala restiden från Stockholm city är endast 20 minuter.

Med kollektivtrafik

Från T-centralen tar du tunnelbana 13 till Ropsten (röda linjen). Därifrån åker du buss 204 mot Elfvik till hållplats Lovik. Följ skyltningen till vår entré, ca 5 minuters promenad. Den totala restiden från T-centralen är ungefär 30 minuter.

Kontakt

Reception: 08-446 78 00
VD Gunilla Runsten: 070-422 00 48
 • 98 hotellrum – 148 bäddar
 • 1 matsal för 2–220 sittande
 • Utomhusterrass för 120 sittande
 • Terrass med havsutsikt
 • Flera sällskapsavdelningar
 • 16 konferenslokaler för upp till 220 personer
 • VIP-konferensvåning med egen altan och lounge
 • Wi-Fi på hela anläggningen
 • Padelbanor
 • Fotbollsplan
 • Boulebana
 • Egen brygga
 • Badhus med pool, bastu och relax
 • Aktiviteter och underhållning
 • Gym

Rönneberga är väl anpassat för dig som är rullstolsbrukare. Vid infart och parkering finns större parkeringsplatser med el. Entrédörren till huvudbyggnaden har en dörröppnare från både in- och utsida. I huvudbyggnaden (där de flesta gemensamma ytor finns) kan du ta dig mellan alla plan med hiss. En stor tillgänglighetsanpassad toalett hittar du på entréplanet.

Vi har två tillgänglighetsanpassade hotellrum med entré på samma plan som huvudentrén. Till rummet finns ett specialkort för att underlätta all dörröppning. Även badhuset och relaxavdelningen är anpassade med både dusch och WC. Vår brygga och de många promenadstråken runt omkring Rönneberga nås utan trappor.

Vi strävar alltid efter att förbättra vår service till alla våra gäster, tipsa oss gärna om förbättringar som gör just ert besök ännu bättre!


Vi har en långsiktig miljöpolicy och försöker hela tiden minska och minimera vår påverkan på miljön. Vi ställer även miljökrav på våra leverantörer och samarbetspartners. Vi är glada och stolta över att vara ett Svanenmärkt konferenshotell och även märkta med IACC miljömärkning Green Star.

Matkär kock sökes till vårt team!

Vi söker en ny stjärna till vårt köksteam här på läckra Rönneberga, Lidingö.

Letar du efter en fartfylld och rolig vardag där inget är omöjligt och allt kan hända? Då ska du söka till oss – din nya arbetsplats!

Om oss
Vi driver ett förstklassigt konferenshotell med restaurang för både privata- konferensgäster. Vi har en premiumprodukt som vi är mycket stolta över.

Rönneberga ligger på Lidingö och Elfviks vackraste udde, endast 20 minuter från Stockholms pulserande stadsliv. Här möter grönskande ängar, saltstänkta klippor, skog och land varandra i perfekt harmoni. Rönneberga – en plats att längta tillbaka till!

Vem söker vi?
Kock heltid
Vi söker dig som brinner för att laga vällagad och god mat och uppskattar att arbeta i en kreativ miljö i ständig utveckling. Vi ser gärna att du precis som vi tycker om att ge det lilla extra till våra gäster och har en hög ambitionsnivå. Att du ger kollegorna en hjälpande hand tar vi för givet. Är det dig vi söker?

Önskvärda egenskaper

Relevant utbildning för tjänsten

Kunskap och intresse av mat och dryck

Ansvarsfull
Lagspelare
Serviceminded

Körkort är ett önskemål då vi ligger ute på natursköna Elfviks Udde, Lidingö.

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö.

 Vid frågor om tjänsten, välkommen att kontakta vår kökschef Mathias Groth.

Kontakt: Mathias Groth
E-post: mathias.a.groth@ronneberga.se
Telefonnummer: +46 (0) 72 253 35 08

Rönneberga ligger på Lidingö och Elfviks vackraste udde, endast 20 minuter från Stockholms pulserande stadsliv. Här möter grönskande ängar, saltstänkta klippor, skog och land varandra i perfekt harmoni. Rönneberga – en plats att längta tillbaka till!

Kökschef

Kontakt: Mathias A Groth
Epost:
mathias.a.groth@ronneberga.se
Telefonnummer:
+46 (0) 72 253 35 08

Serveringspersonal - sökes till vårt team!

Rönneberga ute på Lidingö söker nu en stjärna som älskar att ge den bästa servicen till våra gäster och har öga för detaljer, litet som stort.

Vår restaurang Verandan söker dig som har nära till skratt, är effektiv och älskar att ta hand om våra gäster under frukost, fikapauser, luncher, middagar och festligheter.

Om oss
Vi driver ett förstklassigt konferenshotell med restaurang för både privata- och konferensgäster.
Vi har en premiumprodukt som vi är mycket stolta över. Vår restaurang Verandan bjuder in till läckra måltider för frukost, lunch, middagar och festligheter med en slående vy över Stockholms inlopp.

Om tjänsten
Arbetstider varierar och inkluderar dagar, kvällar och helger.
Vi tillämpar kollektivavtal och 6 månaders provanställning.
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö.

Vem söker vi?
Är du pigg, glad och gillar att arbeta i ett tight team som hjälper varandra? Tycker du om tempo samt att ge våra gäster service i världsklass? Är du van att röra dig i sociala sammanhang och älskar att skämma bort gäster? Då ska du kontakta Bo, vår restaurangchef.

• Relevant utbildning för tjänsten
• Kunskap och intresse av mat och dryck
• Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• Serviceminded
• Körkort är ett önskemål då vi ligger ute på natursköna Elfviks Udde, Lidingö
• Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö.

Vid frågor om tjänsten, kontakta;
Kontakt: Bo Madsen
Epost: bo.madsen@ronneberga.se
Telefonnummer: +46 (0) 70 145 72 44

Rönneberga ligger på Lidingö och Elfviks vackraste udde, endast 20 minuter från Stockholms pulserande stadsliv. Här möter grönskande ängar, saltstänkta klippor, skog och land varandra i perfekt harmoni. Rönneberga – en plats att längta tillbaka till!

Kökschef

Kontakt: Bo Madsen
Epost:
bo.madsen@ronneberga.se
Telefonnummer:
+46 (0) 70 145 72 44

Tycker du om Rönneberga lika mycket som vi? Välkommen att skicka din spontana arbetsansökan till oss.

Vi värnar om din integritet

Du kan känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi är öppna med hur vi samlar in och behandlar den information som vi sparar om dig. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag. Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person, exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter.

Registerutdrag

Du har rätt att ta del av vilken information det finns om dig i våra register på Rönneberga Konferens. För att ta del av detta behöver du fylla i nedan formulär och skicka in det, så tar vi kontakt med dig.

avbokningsvillkor

Önskar du ställa in ditt evenemang eller din vistelse  hos oss?

Vänligen läs vår villkorsguide innan du kontaktar oss för din avbokning, vi finns här för att hjälpa dig.

Om olyckan är framme

Säkerhet

Tillkalla personal genom att ringa vårt journummer: 08-446 7800

Brand

Tryck på brandlarmet i ditt rum och ring 112

Vi har patrullerande väktare för din säkerhet.

Tel: 08-446 78 00
E-post: info@ronneberga.se
Rönnebergavägen 1, 181 90 Lidingö
Webbplats byggd av Mad Marketing & Co.