Vi är aldrig längre än ett klick bort!

För att underlätta din vistelse på Rönneberga har vi samlat all information du behöver i appen DigitalGuest. Hittar du inte svaret på din fråga är du alltid varmt välkommen till oss i receptionen där vi oftast finns tillgängliga. Vi hoppas att du ska känna dig som hemma hos oss!

Receptionens öppettider kan variera under kvällar och helger.

Besök Oss

Med bil

Åker du bil kör du över Lidingöbron och vid dess brofäste tar du av till höger mot Elfvik. Sedan följer du bara Norra Kungsvägen/ Elfviksvägen till Rönneberga (se karta). Vår parkering, som givetvis är gratis, har gott om platser. Den totala restiden från Stockholm city är endast 20 minuter.

Med kollektivtrafik

Från T-centralen tar du tunnelbana 13 till Ropsten (röda linjen). Därifrån åker du buss 204 mot Elfvik till hållplats Lovik. Följ skyltningen till vår entré, ca 5 minuters promenad. Den totala restiden från T-centralen är ungefär 30 minuter.

Kontakt

Reception: 08-446 78 00
VD Gunilla Runsten: 070-422 00 48
Öppettider

Restaurang

Varmt välkommen till oss!
Våra öppettider varierar, hör gärna av dig till oss innan.
*Köket stänger kl.20:00 varje dag.

Badhus

Öppettider
Förmiddagsspa
9.00 - 12.00
Eftermiddagsspa
13.00 - 16.00
Snabbfakta

 • 98 hotellrum – 148 bäddar
 • 1 matsal för 2–220 sittande
 • Utomhusterrass för 120 sittande
 • Terrass med havsutsikt
 • Flera sällskapsavdelningar
 • 16 konferenslokaler för upp till 220 personer
 • VIP-konferensvåning med egen altan och lounge
 • Wi-Fi på hela anläggningen
 • Padelbanor
 • Fotbollsplan
 • Boulebana
 • Egen brygga
 • Badhus med pool, bastu och relax
 • Aktiviteter och underhållning
 • Gym
 • 10 laddstolpar för elbilar

Tillgänglighet

Rönneberga är väl anpassat för dig som är rullstolsbrukare. Vid infart och parkering finns större parkeringsplatser med el. Entrédörren till huvudbyggnaden har en dörröppnare från både in- och utsida. I huvudbyggnaden (där de flesta gemensamma ytor finns) kan du ta dig mellan alla plan med hiss. En stor tillgänglighetsanpassad toalett hittar du på entréplanet.

Vi har två tillgänglighetsanpassade hotellrum med entré på samma plan som huvudentrén. Till rummet finns ett specialkort för att underlätta all dörröppning. Även badhuset och relaxavdelningen är anpassade med både dusch och WC. Vår brygga och de många promenadstråken runt omkring Rönneberga nås utan trappor.

Vi strävar alltid efter att förbättra vår service för alla våra gäster, tipsa oss gärna om förbättringar som gör just ditt besök ännu bättre!

Miljöarbete

Vi har en långsiktig miljöpolicy och försöker hela tiden minska och minimera vår påverkan på miljön. Vi ställer även miljökrav på våra leverantörer och samarbetspartners. Vi är glada och stolta över att vara en hållbar arbetsplats och konferenshotell samt även märkta med IACC miljömärkning Green Star.

Jobba hos oss

Examen i kockrock?

Vi söker nu flera teamspelande kockar till vårt köksteam som uppskattar en modern arbetsplats med stor spelplan där utveckling alltid är på agendan.

Om du dessutom är glad i mat, uppskattar det gröna köket, besitter en stor social kompetens och uppskattar gästkontakt samt att stå i centrum i vår kökslucka så kanske du är en av våra nya kockar vi söker!


Önskvärda egenskaper

* Relevant utbildning för tjänsten

 • Kunskap och intresse av mat och dryck
 • Ansvarsfull
 • Lagspelare
 • Serviceminded

Körkort är önskvärt då vi ligger ute på Elfviks udde på Lidingö. Gillar du att vardagens arbetstider varierar mellan dag och kväll, säger vi välkommen ombord! Svenska och engelska är ett krav då vi arbetar i en miljö med internationella gäster.


Varför Rönneberga?
Som anställd hos oss erbjuder vi kollektivavtal, pension, försäkringar och friskvårdsbidrag. Dessutom finns möjlighet för personligt utveckling genom t.ex. utbildning, inspirationsresor, etc. Då vi är medlemmar i Svenska Möten och IACC erbjuds förmånliga rabatter på hotellövernattningar och middagsbesök hos övriga anläggningar som också är medlemmar.


Villkor
Anställningen är en heltidstjänst med sex månaders provtjänstgöring. Arbetstiderna varierar och inkluderar dagar, kvällar och vissa helger kan förekomma. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en stimulerande och rolig arbetsmiljö. Vi tillämpar kollektivavtal.


Vid frågor om tjänsten kontakta Mathias Groth, Kökschef.

Kontakt: Mathias Groth
E-post: mathias.a.groth@ronneberga.se
Telefonnummer: +46 (0) 72 253 35 08

Din ansökan mejlas till mathias.groth@ronneberga.se med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.


Restaurang Verandan
I Restaurang Verandan njuter våra gäster av måltider med utsikt över fjärden och Stockholms inlopp. Här är hållbarhet en given del i hela ledet, från hur vi väljer våra leverantörer till hur vi dagligen arbetar med att minska matsvinnet. Och naturligtvis har det gröna växtriket en given plats på menyn.

Vi dukar upp med lekfulla detaljer och maten serveras i allt från franska långpannor till kopparkärl. I restaurangluckan kan våra gäster säga hej till oss kockar. Vårt fokus ligger på det skandinaviska köket och influenserna kommer från världens alla hörn. Vid lunch dukar vi upp en rejäl buffé med ett dignande salladsbord, här får växtriket ta plats. Till detta serverar vi dagens soppa, varmrätt och ett smakrikt vegetariskt alternativ. Efter lunchen serveras kaffe och hembakt kaka. Till kvällen serverar vi en moderna tre-rätters middag med Höggarnsfjärden som en stämningsfull kuliss.Om Rönneberga Konferens
Rönneberga är en konferensanläggning i natursköna omgivningar på Lidingö, 20 minuter från Stockholm. Här på Elfviks udde, med Stockholms inlopp som bakgrund, har det anordnats konferenser, kurser och fester i årtionden. Men vi är betydligt mer än bara en konferensanläggning. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap. Och den smittar av sig på våra gäster. Kanske sitter vår historia kvar i väggarna: hit har folk kommit för att mötas och lära av varandra ända sedan 1969. Självklart har anläggningen byggts ut och moderniserats för att passa dagens höga krav på konferenskomfort. Men själen i Rönneberga lever vidare i den folkliga, jordnära andan. En anda av engagemang och nyfikenhet. En anda som måste upplevas.


Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till.

Kökschef

Kontakt: Mathias Groth
Epost:
mathias.a.groth@ronneberga.se
Telefonnummer:
+46 (0) 72 253 35 08

Serveringspersonal - sökes till vårt team!

Rönneberga ute på Lidingö söker nu en stjärna som älskar att ge den bästa servicen till våra gäster och har öga för detaljer, litet som stort.

Vår restaurang Verandan söker dig som har nära till skratt, är effektiv och älskar att ta hand om våra gäster under frukost, fikapauser, luncher, middagar och festligheter.


Om oss

Vi driver ett förstklassigt konferenshotell med restaurang för både privata- och konferensgäster.
Vi har en premiumprodukt som vi är mycket stolta över. Vår restaurang Verandan bjuder in till läckra måltider för frukost, lunch, middagar och festligheter med en slående vy över Stockholms inlopp.


Om tjänsten

Arbetstider varierar och inkluderar dagar, kvällar och helger.
Vi tillämpar kollektivavtal och 6 månaders provanställning.
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö.


Vem söker vi?

Är du pigg, glad och gillar att arbeta i ett tight team som hjälper varandra? Tycker du om tempo samt att ge våra gäster service i världsklass? Är du van att röra dig i sociala sammanhang och älskar att skämma bort gäster? Då ska du kontakta Bo, vår restaurangchef.

• Relevant utbildning för tjänsten
• Kunskap och intresse av mat och dryck
• Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• Serviceminded
• Körkort är ett önskemål då vi ligger ute på natursköna Elfviks Udde, Lidingö
• Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö.

Vid frågor om tjänsten, kontakta;
Kontakt: Bo Madsen
Epost: bo.madsen@ronneberga.se
Telefonnummer: +46 (0) 70 145 72 44


Rönneberga ligger på Lidingö och Elfviks vackraste udde, endast 20 minuter från Stockholms pulserande stadsliv. Här möter grönskande ängar, saltstänkta klippor, skog och land varandra i perfekt harmoni. Rönneberga – en plats att längta tillbaka till!

Restaurangchef

Kontakt: Bo Madsen
Epost:
bo.madsen@ronneberga.se
Telefonnummer:
+46 (0) 70 145 72 44

Tycker du om Rönneberga lika mycket som vi? Välkommen att skicka din spontana arbetsansökan till oss.

GDPR

Vi värnar om din integritet

Du kan känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi är öppna med hur vi samlar in och behandlar den information som vi sparar om dig. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag. Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person, exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter.

Registerutdrag

Du har rätt att ta del av vilken information det finns om dig i våra register på Rönneberga Konferens. För att ta del av detta behöver du fylla i nedan formulär och skicka in det, så tar vi kontakt med dig.

Avbokningsvillkor

Avbokningsvillkor

Önskar du ställa in ditt evenemang eller din vistelse  hos oss?

Vänligen läs vår villkorsguide innan du kontaktar oss för din avbokning, vi finns här för att hjälpa dig.

Hållbarhetspolicy

Hållbarhetspolicy Rönneberga Konferens

Vår hållbarhetspolicy ligger till grund för vårt hållbarhetsarbete och vårt förhållningssätt för att erbjuda gäster en hållbar vistelse och upplevelse samt en hållbar arbetsplats för personalen. Hållbarhetspolicyn är vägledande för hela Rönneberga Konferens och dess leverantörer. Även om vi kommit långt i vårt miljöarbete är det viktigt att vi påminner oss att hela tiden fortsätta att utvecklas och arbeta vidare, att vi håller oss uppdaterade, utbildade och engagerade i vårt hållbarhetsarbete genom årlig utbildning och löpande information på respektive avdelning. Vi arbetar ständigt med att förbättra och inspirera oss själva men även våra gäster till att minska sin miljöpåverkan, framför allt med fokus på klimat, avfall, inköp av produkter och tjänster vid bla bokningstillfället men även under planeringens gång. Rönneberga vill vara med och utveckla en mer hållbar besöksnäring och åtar sig att gå längre än rådande lagar och regler.

Vår drift /Miljömässig hållbarhet

En konferensanläggning i vår storlek kräver mycket energi och resurser, vi jobbar ständigt med att minska dessa genom att tex satsa på förnybar el, miljöanpassade produkter och resurseffektiv teknik samt återvinna och återbruka så mycket som möjligt. Vi mäter och jämför vår förbrukning årligen för att i relation till beläggning succesivt reducera vår resursförbrukning. Genom att tex noggrant planera och sett till vem gästen är, tillaga och servera mat efter säsong och inte minst vara noggrann kring bokningen av specialkost så får vi tillsammans en hållbarare mathantering med mindre svinn. Vi ställer också ett hållbarhetskrav på våra leverantörer och entreprenörer.

Vår personal/Social hållbarhet

Mångfald, hos oss är alla välkomna och vi värdesätter allas olikheter, i både ålder, kön, språk och kultur detta gäller för både personal och gäster. Vi är i en bransch där tex många unga och nyanlända kanske möter sin första kontakt med arbetsmarknaden vilket sätter ett krav på att vi föregår med gott exempel och tar hand om dem på bästa sätt genom schyssta villkor och bra introduktion. Genom ett gott samarbete med Hotell och Restaurangskolor har vi rekryterat några av våra lysande stjärnor efter avslutad praktik, samt genom ett nära samarbete med vår kommun hjälper vi människor ut i arbetslivet. Behållar kulturen av personal är också en stor prioriteringsfråga för Rönneberga och genom att erbjuda utveckling- och kompetenshöjande utbildningar jobbar vi fram en socialhållbarhet.

Ekonomisk hållbarhet

Vägen till hållbara möten och konferenser kräver att vi ständigt utvecklar vår kunskap och ser till att vi har medveten och motiverad personal som hjälper till att driva arbetet framåt. Vi behöver också tänka nytt och vara uppfinningsrika för att hitta lösningar på våra utmaningar. Vi ska mäta och följa upp vår prestanda för att säkerställa att vårt arbete leder till ständiga förbättringar. Vi är övertygade om att vi har mycket att lära av varandra. Därför ska vi öppet redovisa vårt hållbarhetsarbete och underlätta för andra i branschen, gäster, personal och andra intressenter att delta i och ge feedback på vårt arbete.

Gunilla Runsten VD
Rönneberga Konferens

Medlemsorganisationer & certifieringar

Vi är utvalda och mötescertifierade av Svenska möten, för att ditt möte ska bli bättre än bra.
Vi engagerar oss i internationella IACC som förenar världens mest framstående mötesplatser.
Självklart är vi anslutna till, och tecknar kollektivavtal genom Visita för att vi är en riktigt bra arbetsplats.
Vi är stolta över att vara miljömärkta med Greenstar som ett kvitto på vårt gedigna hållbarhetsåtagande.

Tel: 08-446 78 00
E-post: info@ronneberga.se
Rönnebergavägen 1, 181 90 Lidingö
Webbplats byggd av Mad Marketing & Co.