Vi är aldrig längre än ett klick bort!

För att underlätta din vistelse på Rönneberga har vi samlat all information du behöver i appen DigitalGuest. Hittar du inte svaret på din fråga är du alltid varmt välkommen till oss i receptionen där vi oftast finns tillgängliga. Vi hoppas att du ska känna dig som hemma hos oss!

Receptionens öppettider kan variera under kvällar och helger.

Med bil

Åker du bil kör du över Lidingöbron och vid dess brofäste tar du av till höger mot Elfvik. Sedan följer du bara Norra Kungsvägen/ Elfviksvägen till Rönneberga (se karta). Vår parkering, som givetvis är gratis, har gott om platser. Den totala restiden från Stockholm city är endast 20 minuter.

Med kollektivtrafik

Från T-centralen tar du tunnelbana 13 till Ropsten (röda linjen). Därifrån åker du buss 204 mot Elfvik till hållplats Lovik. Följ skyltningen till vår entré, ca 5 minuters promenad. Den totala restiden från T-centralen är ungefär 30 minuter.

Kontakt

Reception: 08-446 78 00
VD Gunilla Runsten: 070-422 00 48
 • 98 hotellrum – 160 bäddar
 • 1 matsal för 2–220 sittande
 • Utomhusterrass för 120 sittande
 • Terrass med havsutsikt
 • Flera sällskapsavdelningar
 • 16 konferenslokaler för upp till 220 personer
 • VIP-konferensvåning med egen altan och lounge
 • Wi-Fi på hela anläggningen
 • Padelbanor
 • Fotbollsplan
 • Boulebana
 • Egen brygga
 • Badhus med pool, bastu och relax
 • Aktiviteter och underhållning
 • Gym

Rönneberga är väl anpassat för dig som är rullstolsbrukare. Vid infart och parkering finns större parkeringsplatser med el. Entrédörren till huvudbyggnaden har en dörröppnare från både in- och utsida. I huvudbyggnaden (där de flesta gemensamma ytor finns) kan du ta dig mellan alla plan med hiss. En stor tillgänglighetsanpassad toalett hittar du på entréplanet.

Vi har två tillgänglighetsanpassade hotellrum med entré på samma plan som huvudentrén. Till rummet finns ett specialkort för att underlätta all dörröppning. Även badhuset och relaxavdelningen är anpassade med både dusch och WC. Vår brygga och de många promenadstråken runt omkring Rönneberga nås utan trappor.

Vi strävar alltid efter att förbättra vår service till alla våra gäster, tipsa oss gärna om förbättringar som gör just ert besök ännu bättre!


Vi har en långsiktig miljöpolicy och försöker hela tiden minska och minimera vår påverkan på miljön. Vi ställer även miljökrav på våra leverantörer och samarbetspartners. Vi är glada och stolta över att vara ett Svanenmärkt konferenshotell och även märkta med IACC miljömärkning Green Star.

Juniora kockar för heltid och extra vid behov

Vi söker kollegor till vårt köksteam här på läckra Rönneberga, Lidingö. Letar du efter en fartfylld och rolig vardag där inget är omöjligt och allt kan hända? Då ska du söka till oss – din nya arbetsplats!

Om oss
Vi driver en förstklassigt resort med hotell, restaurang och konferensanläggning och innehar en premiumprodukt som vi är mycket stolta över.

Rönneberga ligger på Lidingö och Elfviks vackraste udde, endast 20 minuter från Stockholms pulserande stadsliv. Här möter grönskande ängar, saltstänkta klippor, skog och land varandra i perfekt harmoni. Rönneberga – en plats att längta tillbaka till!

Vem vi söker vi?
Junior kock heltid och även juniora kockar extra vid behov
Vi söker dig som brinner för att laga vällagad och god mat och uppskattar att arbeta i en kreativ miljö i ständig utveckling. Vi ser gärna att du precis som vi tycker om att att ge det lilla extra till våra gäster och har en hög ambitionsnivå. Att du ger kollegorna en hjälpande hand tar vi för givet. Är det dig vi söker?

Önskvärda egenskaper:
– Relevant utbildning och branscherfarenhet
– Kunskap och intresse kring mat och dryck
– Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift (Svenska/Engelska)
– Ansvarsfull
– Lagspelare
– Serviceminded

Övrigt
Arbetstider varierar och inkluderar dagar, kvällar och helger. Vi tillämpar kollektivavtal. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Vid frågor om tjänsten, välkommen att kontakta vår Kökschef Mathias A Groth

Kökschef

Kontakt: Mathias A Groth
Epost: mathias.a.groth@ronneberga.se

Mångfacetterad receptionist

Vi söker en kollega till hotell och receptionsavdelningen här på läckra Rönneberga.

Rönneberga ligger på Lidingö och Elfviks vackraste udde, endast 20 minuter från Stockholms pulserande stadsliv. Här möter grönskande ängar, saltstänkta klippor, skog och land varandra i perfekt harmoni. Rönneberga – en plats att längta tillbaka till!

Vårt älskade Rönneberga gästas idag av resenärer som kommer till oss för möten, konferenser, coworking, weekends, helgaktiviteter, goda måltider och avkoppling i vårt dagspa.

Söker du en fartfylld och rolig vardag där inget är omöjligt och inte sig likt från dag till dag är vi din nya arbetsplats. Vi driver ett förstklassigt hotell och konferensanläggning och vi innehar en premiumprodukt som vi är mycket stolta över.

Vem söker vi?
Vi söker dig med glimten i ögat, som alltid har nära till skratt och som älskar att arbeta i en fartfylld miljö där inget är omöjligt och alltid med gästen i fokus. 

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av bokning och hotellsystem. Vi förväntar oss att du har superskills inom försäljning, service, detaljplanering och att du även är administrativt lagd. 

Prestigelöshet är ditt andra namn och du ger gärna dina kollegor en hjälpande hand. Om du dessutom uppskattar ordning och reda, tar ansvar för litet som stort och är lösningsorienterad är vi övertygad om att du kommer uppskatta din vardag här hos oss.

Kvalifikationer vi önskar:

 • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet ifrån hotell och restaurang
 • Erfarenhet ifrån hotellsystem, vi använder oss utav Spektra
 • Bokning och detaljplanering
 • Försäljning
 • Kassaerfarenhet
 • Kunskap och intresse kring mat och dryck
 • Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift (Svenska/Engelska) 
 • Ansvarsfull
 • Lagspelare
 • Serviceminded 

Om arbetet
Arbetstider varierar och inkluderar dagar, kvällar och helger. Vi tillämpar kollektivavtal. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Vid frågor om tjänsten, välkommen att kontakta vår försäljningschef Maria Sandström.

Hemsida: www.ronneberga.se

Om oss
På natursköna Lidingö ligger ditt andra hem, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Ta chansen att spendera lite egentid i vårt läckra badhus, njut av en trerättersmiddag komponerad av vår köksmästare och ta del av vår sommeliers dryckeskunskaper. Somna sött i våra härliga hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till den gedigna frukostbuffén dukas upp. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Välkommen med din ansökan!

Kontakt: Maria Sandström
Epost: maria.sandstrom@ronneberga.se
Telefonnummer: +46 (0)70-798 38 37

Serveringspersonal till vårt restaurangteam sökes!

Vi söker dig som lever för att ge den bästa serviceupplevelsen och alltid strävar efter att ge än mer bara för att det känns så himla rätt.

Söker du en spännande och fartfylld arbetsplats där inget är omöjligt och kvalitén är det primära? Är du duktig på à la carte-servering, småprata och sprida välbefinnande runt omkring dig? Då kommer Rönneberga att passa dig!

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder Stockholms roligaste arbetsplats för fartfyllda och glada hens som älskar att ge service i världsklass. Rönneberga är platsen som ständigt utvecklas och växer tillsammans med besökare, gäster och medarbetare. Vi tillämpar kollektivavtal. Goda utvecklingsmöjligheter och ett stimulerande arbete i en utvecklande och modern miljö.

Vem söker vi?
Serveringspersonal till vårt restaurangteam.
Vi söker dig som vill vara en del av team Rönneberga då vårt hotell fylls av frukost, brunch, lunch, coworking och middagsgäster i restaurang Verandan och weekendresenärer som kommer till oss för weekends, helgaktiviteter, goda måltider och avkoppling i vårt dagspa.

Önskade kvalifikationer
– Serveringsvana
– Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift (Svenska/Engelska)
– Goda kunskaper i restaurang-och kassasystem
– Intresse för mat & dryck
– Värdskap
– Ansvarsfull
– Lagspelare
– Serviceminded
– Social och glad
– Körkort är ett önskemål då vi ligger ute på natursköna Elfviks Udde, Lidingö

Om arbetet
Arbetstider varierar och inkluderar dagar, kvällar och helger. Vi tillämpar kollektivavtal. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Vid frågor om tjänsten, välkommen att kontakta vår restaurangchef Christian.

Ansök till
Mejla in CV, personligt brev och din ansökan till Johanna Ardai. 

Om oss
Vårt älskade Rönneberga gästas idag av resenärer som kommer till oss för möten, konferenser, coworking, weekends, helgaktiviteter, goda måltider och avkoppling i vårt dagspa.

Söker du en fartfylld och rolig vardag där inget är omöjligt och inte sig likt från dag till dag är vi din nya arbetsplats. Vi driver ett förstklassigt hotell, restaurang och konferensanläggning. Vi innehar en premiumprodukt som vi är mycket stolta över.

Rönneberga ligger på Lidingö och Elfviks vackraste udde, endast 20 minuter från Stockholms pulserande stadsliv. Här möter grönskande ängar, saltstänkta klippor, skog och land varandra i perfekt harmoni. Rönneberga – en plats att längta tillbaka till!

Välkommen med din ansökan!

Kontakt: Johanna Ardai
Epost: johanna.ardai@ronneberga.se

Tycker du om Rönneberga lika mycket som vi? Välkommen att skicka din spontana arbetsansökan till oss.

Vi värnar om din integritet

Du kan känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi är öppna med hur vi samlar in och behandlar den information som vi sparar om dig. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag. Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person, exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter.

Registerutdrag

Du har rätt att ta del av vilken information det finns om dig i våra register på Rönneberga Konferens. För att ta del av detta behöver du fylla i nedan formulär och skicka in det, så tar vi kontakt med dig.

Om olyckan är framme

Säkerhet

Tillkalla personal genom att ringa vårt journummer: 08-446 7800

Brand

Tryck på brandlarmet i ditt rum och ring 112

Vi har patrullerande väktare för din säkerhet.

Tel: 08-446 78 00
E-post: info@ronneberga.se
Rönnebergavägen 1, 181 90 Lidingö
Webbplats byggd av Mad Marketing & Co.