Konferens

Boka ert minnesvärda möte på Rönneberga! Lägg till en aktivitet som svetsar samman teamet, träna i grupp eller lyssna på en föreläsning. Vi har konferenserbjudanden som passar alla grupper. Hittar ni inte det ni söker? Kontakta oss så skräddarsyr vi er mötesdag tillsammans!

Konferens på ert sätt

Vi skräddarsyr en konferens som passar er. Samla teamet hos oss och bli bortskämda, ni står för mötets innehåll och vi tar hand om allt runt omkring. Låt oss hjälpa er att skapa en upplevelse som era anställda sent ska glömma, kontakta oss redan idag!

Dagmöte med aktivitet

Boka en mötesdag på ljuva Lidingö. Under er dagkonferens med aktivitet sätter ni agendan och för arbetet framåt med havet utanför fönstret. I paketet ingår möteslokal och en aktivitet som ni väljer från vårt breda utbud. Avsluta med en vällagad trerättersmiddag.

Kickoff på Lidingö

Kickstarta säsongen på Rönneberga. Boka mötesdag med kickoff och njut av allt som vi har att erbjuda. Vinprovning i vinkällaren, trerättersmiddag i Restaurang Verandan, företagsträning med vår personliga tränare eller en aktivitet för hela gruppen?

Coworking

När du arbetar remote från oss kan du förvänta dig hög service, bra wifi och ljusa lokaler. Njut av nybryggt kaffe och en läcker lunchbuffé i restaurang Verandan varje helgfri vardag. Coworking på Rönneberga när det är som allra bäst!

Chambre Séparée

På Rönneberga finner ni flera separata möteshus för er som vill ordna en konferens à la chambre séparée. På Lidingös vackraste udde kan vi erbjuda trygga möten i avskildhet. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Restaurang & bar

Förmiddagsfika, konferenslunch, 15-kaffe och trerättersmiddag. Ni behöver inte gå hungriga under er dag på Rönneberga. Låt oss veta om ni önskar hel- eller halvpension så skräddarsyr vi en meny som passar er. 

Fullt utrustade lokaler

Hos oss finns 16 konferenslokaler och mötesrum i olika storlekar. Självklart är samtliga utrustade med projektor, Wi-Fi och stora fönster med havsutsikt. Vi möblerar lokalen så att den passar er dagordning.

Vi är mötescertifierade av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten, organisationen hjälper företag att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Rönneberga Konferens är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Rönneberga Konferens äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta och medlemmar i Svanens nätverk.

Enkelrum

13 kvm
140 cm bred säng
40″ smart-TV
Wi-Fi
Värdefack
Telefon
Badrum med dusch och WC.

Dubbelrum

13 kvm
2 st 90 cm breda enkelsängar
40” smart-TV
Wi-Fi
Värdefack
Telefon
Badrum med dusch och WC

Minisvit

24 kvm
Dubbelsäng
Soffgrupp
40″ smart-TV
Wi-Fi
Värdefack
Telefon
Stort badrum med dusch och WC

Anpassade Rum

140 cm bred säng
Bredare dörrar
Större badrum utan nivåskillnader.
Fjärröppning på alla dörrar och entréer.


Skicka din bokningsförfrågan till oss redan idag!

Vad roligt att du är intresserad av att mötas här hos oss på Rönneberga. Notera att detta endast är en förfrågan, din bokning blir giltig när du mottagit en bekräftelse från oss.

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

10 personer

Eller boka direkt!

Tel: 08-446 78 00
E-post: info@ronneberga.se
Rönnebergavägen 1, 181 90 Lidingö
Webbplats byggd av Mad Marketing & Co.