Restaurang

Upplev vällagad mat gjord på råvarorna vi älskar!

Se erbjudande
Öppettider
Frukost
Vardagar
7.00 - 9.00
Frukost
Helger
8.00 - 10.00
Lunch
Mån - Fre
11.30 - 13.00
Middag & bar
Mån - Lör
18.00 - 23.30
Lobbybaren
Mån - Lör
16.00 - 21.00
Varmt välkommen till oss!
Våra öppettider varierar, hör gärna av dig till oss innan.
För middagsbokningar över 8 personer, kontakta oss via reception@ronneberga.se

*Köket stänger kl.20:00 varje dag.

Lokaler

Segelterrassen

Segelterrassen

Segelterrassen är Lidingös härligaste uteplats under sommarsäsongen, upplev den tillsammans med nära och kära. Terassen är något alldeles extra, ta med dig tallriken och slå dig ner och njut en stund.

Önskar du boka Segelterrassen för fest eller event?
Tveka inte att kontakta oss!

Seglet håller öppet enligt Rönnebergas ordinarie öppettider.

Vippen

Vippen

Precis utanför Restaurang Verandan ligger terrassen som fått namnet Vippen. Boka Vippen för kickoff med företaget, förlovningsfest eller studentfirande. Njut av utsikten över Seglet och Stockholms inlopp när ni skålar för det som komma skall.

Passa på att boka säsongens bemärkelsedagar på Vippen redan idag. Ät lunch i solen på farmors födelsedag, fira namnsdagen med långbord utomhus eller uppmärksamma födelsedagen på Rönneberga. Kontakta oss redan idag!

Lobbybaren

Lobbybaren

Kaffe med dopp eller coworking med ett glas bubbel? Välkommen att slå dig ner i vår mysiga lobbybar, här finns såklart Wi-Fi för den som vill jobba i en inspirerande miljö. Häng med oss vid baren eller koppla av i en av våra fåtöljer, vi ses på Rönneberga!

Restaurang Verandan

Restaurang Verandan

I restaurang Verandan serverar vi modern husmanskost, vi har uppgraderat det skandinaviska kökets smaker med spännande influenser från alla världens hörn. En middag i restaurang Verandan är en högtidsstund oavsett veckodag!

Ingen går hungrig från vår rejäla frukostbuffé, den perfekta starten på dagen. Till lunch låter vi växtriket spela huvudrollen och dukar upp ett dignande buffébord med sallader, varma och kalla rätter samt tillbehör.

Baren

Baren

På nedre plan här på Rönneberga finner du vår nyrenoverade bar och lounge-avdelning, här njuter du och umgås med teamet eller vännerna över en drink i en avslappnad och härlig atmosfär. Alldeles utanför ligger Skärgårdstorget med en slående panoramautsikt över Stockholms inlopp. För konstintresserade gäster rekommenderar vi att ta en titt runtomkring på väggarna då vi ofta håller utställning av olika konstnärer. Precis bakom baren ligger vår välfyllda vinkällare och det mysiga vinrummet där du har möjlighet att boka in en smakfull vinprovning med runda toner. I Baren kan du spela biljard, njuta av riktigt goda drinkar och den stämningsfulla atmosfären vid den öppna spisen om vintern. Varmt välkommen ner till Baren på Rönneberga!

Tel: 08-446 78 00
E-post: info@ronneberga.se
Rönnebergavägen 1, 181 90 Lidingö
Webbplats byggd av Mad Marketing & Co.