Höstens Winemakers weekend i samarbete med Terreno Chianti Classico 

I samarbete med det svensk-italienska vinhuset Terreno Chanti Classico erbjuder vi en weekend i vinets förtrollande värld. Följ med oss till Italien utan att lämna Rönneberga! Producenten från Terreno och vår köksmästare har skapat en vinupplevelse utöver det vanliga, njut av en vällagad trerättersmiddag i kombination med ädla drycker från Terreno. I paketet ingår del i dubbelrum, entré till vårt läckra badhus och frukostbuffé på morgonen. 

Vinhuset Terreno Chianti Classico:
Terreno ligger i hjärtat av Chianti Classico, strax utanför byn Greve in Chianti. Här började familjen Ruhne att odla 1988, sedan 2014 ekologiskt. Med tiden har familjen utvecklat sin egen filosofi som går som en röd tråd genom arbetet på vingården. Filosofin består av det bästa från våra två världar: svensk pragmatik blandad med italiensk kreativitet och respekt för traditioner.

Gården består av 150 hektar, varav 20 hektar är vingårdar och 10 hektar olivlundar, medan resten huvudsakligen består av skog. Vinodlingarna är planterade med klassiska lokala druvsorter där kungen av Toscanas druvor, Sangiovese, går i spetsen.

Höstens Winemakers weekend äger rum: Lördag-Söndag 13-14 november, på plats finns vinproducenten Terreno vars viner du njuter av till middagen.

Winemakers weekend inkluderar

Del i dubbelrum
Välkomstdrink
Trerättersmiddag och vinprovning med Terreno Chianti Classico
Entré till vårt spa med flera olika pooler & bastur
Hotellfrukost

Pris: 2150:- per person

Winemakers weekend på Rönneberga

Pris från: 2150 kr per person

När: 13-14 november

Boka

Boka din weekend här >>

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2021 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X