Weekend

Njut av tryggheten på ön över helgen! En weekend på Rönneberga tillåter dig att bara vara, vi tar hand om logistiken. Vakna utvilad i ett modern hotellrum med havsutsikt, ägna sedan hela morgonen åt vår frukostbuffé. Utforska ön under dagen, avrunda med en gedigen middag och något gott att dricka i baren.

En weekend i din smak

Anpassa din helg på Rönneberga så att den passar just dig och dina behov. Natursköna Lidingö finns precis utanför hotelldörren och är till för att avnjutas! Långa promenader längs vattnet, en båttur eller kanske ett besök till Millesgården? Skulptören Carl Milles och hans fru konstnären Olga Milles hem som byggdes 1908 är idag ett museum med en antiksamling, skulpturpark och konsthall med en museibutik samt en restaurang.

För dig som gillar att röra på dig finns gåstavar att låna. Passa på att springa ett varv i Lidingöloppsspåret, den 3 mil långa terrängslinga som ingår i En Svensk Klassiker, eller cykla på den nya MTB-leden som ligger i direkt anslutning till Rönneberga. Efter ditt äventyr kan du njuta av vällagad mat och goda drycker på vår nyrenoverade restaurang Verandan. Vi låter smaker från alla världens hörn influera vår skandinaviska meny. Du går aldrig hungrig från Verandan!

Dagens lunch

Njut av lunch på Lidingös vackraste udde med utsikt över skärgården. Vare sig du kommer på drop-in eller har förbokat din lunch så står vår rejäla lunchbuffé med dignande salladsbord uppdukat när du kommer. Ta för dig av soppa, varmrätt och vårt vegetariska alternativ, efter maten bjuder vi på kaffe och hembakt kaka. Drop-in lunch passar dig som vill ta en spontan lunch med vänner och familj, vi finns här för att ta emot dig! Förboka gärna din affärslunch så dukar vi separat för dig och dina gäster.

Boka lunchen här

Slappna av i vår spaavdelning

Vårt spa är tillgängligt även för dig som inte bor över på Rönneberga. Ett dagspass ger dig tillgång till pool, bubbelpool, regndusch, torrbastu och ångbastu samt entré till vårt gym med konditions- och styrkemaskiner.

Läs mer om spa

Se även

Spa på Rönenberga

Lobbyshopen

Eventkalendern

X