Vinprovning och spa på natursköna Lidingö

Premiär i höst!

Kombinera det bästa av två i Rönnebergas värld: Vinprovning och spa. Slappna av i bubbelpoolerna och kom ner i varv i bastun. Hos oss finns både torrbastu och våtbastu, samt en pool med rum för några längder motionssim. Här finns även sköna badstolar att njuta av en spännande bok på och ett gym för den som känner sig motiverad. Allt för att du ska kunna slappna av och njuta av nuet.

Efter en skön stund i vår spaavledning äger vinprovningen rum i vår mysiga vinkällare. Tillsammans med vår duktiga sommelier går ni igenom väl utvalda viner att avsmaka, en efter en. Våra viner är noga handplockade för att få ett brett, spännande och gediget sortiment av röda såväl som vita viner. Innan er vinprovning sätter vi ihop en meny av rika smaker för er att avnjuta!

Ta med de närmsta vännerna på en getaway, fira födelsedagen med något extra eller njut av en skön aktivitet tillsammans med kollegorna. Kom över dagen, eller välj att sova över efter dagens slut. Våra rum är alla inredda med härligt bekväma sängar och en havsutsikt vi aldrig kan få nog av.

X