Mat och dryck på Verandan

I Rönnebergas nyrenoverade restaurang njuter du av dina måltider med utsikt över fjärden. Vi tycker att grönt är skönt och lägger vår energi på riktiga bra råvaror, gärna svenskt, närodlat och alltid hög kvalitet.

Lunchbuffé med fokus på det gröna

Efter en produktiv förmiddag förtjänar ni en god lunch. Vi dukar upp med lekfulla detaljer och serverar maten i allt från franska långpannor till kopparkärl. Det första ni möts av är salladsbordet som är fullt av hälsosamma läckerheter. Vi serverar vårt dagsfärska hembakta surdegsbröd tillsammans med en smakrik soppa, och förutom dagens varmrätt har vi alltid ett vegetariskt alternativ direkt från det gröna riket. I restaurangluckan kan du säga hej till våra kockar som alltid är beredda på att ge dig tips, råd och kanske dela ett hemligt recept.

Trerättersmiddag med rustik känsla

Till kvällen dukar vi upp till middag, säsongsbetonade rätter med moderna inslag. Vår Food & Beverage Manager sätter varje vecka ihop en genomtänkt meny och kombinerar tillsammans med restaurangchefen rätterna med viner som passar. Fokus ligger på goda smaker utan begränsningar. På våren och sommaren flyttar kocken ut på terrassen och doften av grill sätter temat för maten. Att komma in på Verandan är som att komma ut. De stora fönstren släpper in ljus och vyer som ger känslan av att äta middag mitt i skärgården.

En självklar hållbarhet

På vår restaurang är hållbarhet en given del i hela ledet. Från hur vi väljer leverantörer till hur vi minskar matsvinn. På Rönneberga är tänket en naturlig och stor del av vår vardag. Vi väljer i första hand närproducerat kött och håller oss till svenskproducerade grönsaker så långt det går. Vi har även vår egen öl som vi gör på eget recept. Närmare än så blir det inte.

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X