Våra restauranger

Våra restauranger

God mat på Lidingö

Ditt besök på Rönneberga är en upplevelse för alla sinnen: känn doften från havet och solen mot ansiktet, hör vinden i träden och vila ögonen på havsutsikten. I våra restauranger bjuder vi in till en smakresa som kittlar alla sinnen, inte bara smaken. GOD mat, helt enkelt!

Klassiskt julbord på Rönneberga

Ho, ho, ho, välkommen till julbord på Lidingö och Rönnebergas festliga atmosfär för att kicka igång årets högtidliga stämning. Snart är julen här och därför är det åter igen dags att planera in årets juliga festligheter! Vi kommer i juletider i år servera ett klassiskt och traditionellt julbord med julens alla älskade smaker och vårt läckra, hembakta gottebord. 

Vickning

Vi kan erbjuda en mängd olika småplock och snittar för er som vill ha en riktigt trevlig kvällsvickning. Beställs i samband med er konferensbokning.

Festmeny

Vi sätter ihop en spännande och välsmakande festmeny för er och era kollegor. För att veta mer om våra festmenyer, kontakta vår köksmästare Mathias Groth.

rönneberga dagens lunch

Verandan

I restaurang Verandan serverar vi modern husmanskost, vi har uppgraderat det skandinaviska kökets smaker med spännande influenser från alla världens hörn. Ingen går hungrig vår rejäla frukostbuffé, den perfekta starten på dagen! Till lunch låter vi växtriket spela huvudrollen och dukar upp ett dignande buffébord med sallader, varma och kalla rätter samt tillbehör. Hos oss är trerättersmiddag standard, vi sätter guldkant på varje kväll – vardag som helg! Alla måltider serveras med Höggarnsfjärden som stämningsfull kuliss.

Segelterrassen

När solen skiner öppnar vi vår ljuvliga Segelterrass, där havsutsikt får en helt ny innebörd. Njut av hembakat höstfika, AW i vår och alla soliga sommarkvällar tänder vi grillen! Ring oss gärna för aktuella öppettider, men även för att få reda på dagens meny.

Visste du att du kan boka Segelterrassen för ditt evenemang? Fira födelsedagen, examen eller årsdagen med fest på terrassen, vi hjälper er att sätta ihop ett kalas med er personliga prägel. Önskar du säga “ja” till din äkta hälft med Höggarnsfjärden som stämningsfull kuliss? Läs mer om bröllop på Rönneberga här.

rönneberga dagens lunch
rönneberga dagens lunch

Bakfickan

Välkommen in i värmen! Restaurang Bakfickan är vårt gömställe under de mörkare månaderna. Här serverar vi pubmat som uppfyller alla krav – riktigt god comfort food som mättar, i kombination med något uppfriskande att dricka från baren. Kom till oss på pubkväll med polarna och delta i vårt pubquiz (se kalendern för aktuella datum). Njut av kombinationen klassisk pubkänsla och Rönnebergas oslagbara havsutsikt!

Fika + Tennis

Game, set, match! Upplev en aktiv dag på Rönneberga, boka vår tennisbana och utmana kompisen på en match som avslutas med fika, lunch eller middag i vår restaurang. För den tävlingsinriktade finns även en boulebana som passar utmärkt för en turnering med familjen eller kollegorna. Vi har öppet alla dagar vid bra väder mellan kl.11:00-16:00.

För bokning av tenninsbana eller boulebana kontakta oss på info@ronneberga.se alt ring oss på telefonnummer +46 (8) 446 78 00.

rönneberga dagens lunch

Affärslunch

Det är enkelt att knyta kontakter över god mat med havet utanför fönstret. Låt oss stå för maten när du bjuder in till affärslunch. Du och ditt sällskap anländer till dukat bord och serveras av vår personal som ser till att ni har allt ni behöver. Se veckans meny längst upp på sidan, och boka din affärslunch genom att kontakta oss.

rönneberga dagens lunch

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Facebook

Nyhetsbrev

 

© 2020 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com

X