Våra restauranger

Våra restauranger

God mat på Lidingö

Ditt besök på Rönneberga är en upplevelse för alla sinnen: känn doften från havet och solen mot ansiktet, hör vinden i träden och vila ögonen på havsutsikten. I våra restauranger bjuder vi in till en smakresa som kittlar alla sinnen, inte bara smaken. GOD mat, helt enkelt!

rönneberga dagens lunch

Verandan

I restaurang Verandan serverar vi modern husmanskost, vi har uppgraderat det skandinaviska kökets smaker med spännande influenser från alla världens hörn. Ingen går hungrig från vår rejäla frukostbuffé, den perfekta starten på dagen. Till lunch låter vi växtriket spela huvudrollen och dukar upp ett dignande buffébord med sallader, varma och kalla rätter samt tillbehör.

En middag i restaurang Verandan är en högtidsstund oavsett veckodag. Njut av en trerättersmiddag med någon du tycker om hos oss i höst!

Slå dig ner i vår mysiga lobbybar

Kaffe med dopp eller coworking med ett glas bubbel? Välkommen att slå dig ner i vår mysiga lobbybar, här finns såklart Wi-Fi för den som vill jobba i en inspirerande miljö. Häng med oss vid baren eller koppla av i en av våra fåtöljer, vi ses på Rönneberga!

rönneberga dagens lunch
rönneberga dagens lunch

Bakfickan

Välkommen in i värmen! Restaurang Bakfickan är vårt gömställe under de mörkare månaderna. Pubquiz med polarna, AW med kollegorna eller höstmiddag med familjen – håll utkik efter säsongens happenings i Bakfickan. Njut av kombinationen klassisk pubkänsla och Rönnebergas oslagbara havsutsikt.

Boka er affärslunch på Rönneberga

Det är enkelt att knyta kontakter över god mat med havet utanför fönstret. Låt oss stå för det praktiska när du bjuder in till affärslunch. Du och ditt sällskap anländer till dukat bord och serveras av vår personal som ser till att ni har allt ni behöver. Se veckans lunchmeny längre upp på denna sida, naturligtvis kan vi även skapa en meny specifikt för er om så önskas. Boka din affärslunch senast tre dagar innan lunchtillfället. 

Kontakta oss gärna för mer information:

rönneberga dagens lunch
rönneberga dagens lunch

Segelterrassen är stängd för säsongen

Vår ljuva Segelterrass är stängd för säsongen. När vårsolen gör entré hissar vi åter Seglet och tänder grillen. Välkommen på after work med utsikt över Stockholms inlopp och grillkvällar med livemusik i solnedgången. Sommaren på Segelterrassen är något alldeles extra!

Vill du boka Segelterrassen för fest eller event? Kontakta oss gärna för mer information:

Vårens Winemakers weekend på Rönneberga

I april bjuder vi in till en makalös upplevelse i vinets förtrollande värld, i samarbete med svensk-italienska vinhuset Terreno Chianti Classico. 

Tillsammans med Terreno har vi skapat en vinupplevelse för alla sinnen. Njut av en vällagad trerättersmiddag med havsutsikt i Restaurang Verandan, där smakerna framhävs av viner från Terreno. En representant från det familjära vinhuset guidar dig genom middagen och berättar allt du vill veta om de italienska vinerna.

rönneberga dagens lunch

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2022 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X