Våra restauranger

Våra restauranger

God mat på Lidingö

Ditt besök på Rönneberga är en upplevelse för alla sinnen: känn doften från havet och solen mot ansiktet, hör vinden i träden och vila ögonen på havsutsikten. I våra restauranger bjuder vi in till en smakresa som kittlar alla sinnen, inte bara smaken. GOD mat, helt enkelt!
______________________
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. Under rådande omständigheter stänger restaurangen kl 20:00.

Slå dig ner på Segelterrassen!

Vi har valt att öppna vår ljuva Segelterrass rekordtidigt i år. Seglet är hissat, välkommen att slå dig ner med en kopp kaffe eller varm choklad och känn vårsolen på kinderna. Vi serverar enkla och goda rätter som korv med bröd och dagens soppa, alltid med Stockholms inlopp som stämningsfull kuliss.

Vickning

Vi kan erbjuda en mängd olika småplock och snittar för er som vill ha en riktigt trevlig kvällsvickning. Beställs i samband med er konferensbokning.

Festmeny

Vi sätter ihop en spännande och välsmakande festmeny för er och era kollegor. För att veta mer om våra festmenyer, kontakta vår köksmästare Mathias Groth.

rönneberga dagens lunch

Verandan

I restaurang Verandan serverar vi modern husmanskost, vi har uppgraderat det skandinaviska kökets smaker med spännande influenser från alla världens hörn. Ingen går hungrig vår rejäla frukostbuffé, den perfekta starten på dagen! Till lunch låter vi växtriket spela huvudrollen och dukar upp ett dignande buffébord med sallader, varma och kalla rätter samt tillbehör. Hos oss är trerättersmiddag standard, vi sätter guldkant på varje kväll – vardag som helg! Alla måltider serveras med Höggarnsfjärden som stämningsfull kuliss.

Boka ditt firande på Segelterrassen

Visste du att du kan boka Segelterrassen för ditt evenemang? Fira födelsedagen, examen eller årsdagen med fest på terrassen. Vi hjälper er att sätta ihop ett kalas med er personliga prägel.

Önskar du säga “ja” till din äkta hälft med Stockholms inlopp som stämningsfull kuliss? Läs mer om bröllop på Rönneberga här.

rönneberga dagens lunch
rönneberga dagens lunch

Bakfickan

Välkommen in i värmen! Restaurang Bakfickan är vårt gömställe under de mörkare månaderna. Här serverar vi pubmat som uppfyller alla krav – riktigt god comfort food som mättar, i kombination med något uppfriskande att dricka från baren. Kom till oss på pubkväll med polarna och delta i vårt pubquiz (se kalendern för aktuella datum). Njut av kombinationen klassisk pubkänsla och Rönnebergas oslagbara havsutsikt!

Fika + Kallbad

Upplev en aktiv dag på Rönneberga. Kallbad sägs göra under för både kropp och själv, kombinera med en värmande kaffe med något gott till i vår restaurang.

Morgondopp med frukostbuffé eller en förmiddagspaus vid havet med efterföljande lunch? Kontakta oss på info@ronneberga.se alt ring oss på telefonnummer +46 (8) 446 78 00 för att boka.

rönneberga dagens lunch

Affärslunch

Det är enkelt att knyta kontakter över god mat med havet utanför fönstret. Låt oss stå för det praktiska när du bjuder in till affärslunch. Du och ditt sällskap anländer till dukat bord och serveras av vår personal som ser till att ni har allt ni behöver. Se veckans lunchmeny längst upp på sidan, naturligtvis kan vi även skapa en meny specifikt för er om så önskas. Kontakta oss gärna för mer information:

rönneberga dagens lunch

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2020 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X