Våra restauranger

Våra restauranger

God mat på Lidingö

Ditt besök på Rönneberga är en upplevelse för alla sinnen: känn doften från havet och solen mot ansiktet, hör vinden i träden och vila ögonen på havsutsikten. I våra restauranger bjuder vi in till en smakresa som kittlar alla sinnen, inte bara smaken. GOD mat, helt enkelt!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. Under rådande omständigheter stänger restaurangen kl.22:30, vi tar sista beställningen kl.22:00.

Slå dig ner på Segelterrassen!

Seglet är hissat. Vi serverar enkla och goda rätter som korv med bröd och dagens soppa, alltid med Stockholms inlopp som stämningsfull kuliss. Njut av solen och havsbrisen på Segelterrassen!

rönneberga dagens lunch

Verandan

I restaurang Verandan serverar vi modern husmanskost, vi har uppgraderat det skandinaviska kökets smaker med spännande influenser från alla världens hörn. Ingen går hungrig vår rejäla frukostbuffé, den perfekta starten på dagen! Till lunch låter vi växtriket spela huvudrollen och dukar upp ett dignande buffébord med sallader, varma och kalla rätter samt tillbehör. Hos oss är trerättersmiddag standard, vi sätter guldkant på varje kväll – vardag som helg! Alla måltider serveras med Höggarnsfjärden som stämningsfull kuliss.

Boka ditt firande på Segelterrassen

Visste du att du kan boka Segelterrassen för ditt evenemang? Fira födelsedagen, examen eller årsdagen med fest på terrassen. Vi hjälper er att sätta ihop ett kalas med er personliga prägel.

Önskar du säga “ja” till din äkta hälft med Stockholms inlopp som stämningsfull kuliss? Läs mer om bröllop på Rönneberga här.

rönneberga dagens lunch
rönneberga dagens lunch

Bakfickan

Välkommen in i värmen! Restaurang Bakfickan är vårt gömställe under de mörkare månaderna. Pubquiz med polarna, AW med kollegorna eller höstmiddag med familjen – håll utkik efter säsongens happenings i Bakfickan. Njut av kombinationen klassisk pubkänsla och Rönnebergas oslagbara havsutsikt.

Fika och uppfriskande kallbad

Upplev en aktiv dag på Rönneberga. Kallbad sägs göra under för både kropp och själ, kombinera med en värmande kopp kaffe och något gott till i vår restaurang.

Morgondopp med frukostbuffé eller en förmiddagspaus vid havet med efterföljande lunch? Kontakta oss på info@ronneberga.se eller ring oss på telefonnummer +46 (8) 446 78 00 för att boka.

rönneberga dagens lunch

Affärslunch

Det är enkelt att knyta kontakter över god mat med havet utanför fönstret. Låt oss stå för det praktiska när du bjuder in till affärslunch. Du och ditt sällskap anländer till dukat bord och serveras av vår personal som ser till att ni har allt ni behöver. Se veckans lunchmeny längre upp på denna sida, naturligtvis kan vi även skapa en meny specifikt för er om så önskas. Boka din affärslunch senast tre dagar innan lunchtillfället. Kontakta oss gärna för mer information:

rönneberga dagens lunch

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2021 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X