Valborgsmys på ljuva Rönneberga!

Våren är äntligen här och Valborg ligger runt hörnet, sätt guldkant på Valborgshelgen med en weekend med brunch hos oss!

Vad är en långhelg om inte alldeles, alldeles underbar. Anländ till Rönneberga på Elfviks udde och kliv in i ledigheten så det känns på riktigt.
Här väntar bekväma sängar, sann avkoppling och smakrika ögonblick på dig i vår restaurang Verandan. I den natursköna miljön på Lidingö upplever du vårkänslorna som ingen annanstans i Stockholmsområdet. I vårt läckra Badhus njuter du i bubbelpoolen med utsikt över grönskan precis utanför det stora fönstret, en oslagbar och härlig upplevelse.

Unna dig och någon du håller kär en riktigt mysig Valborgshelg i år, ni checkar in på lördagen och njuter fullskaligt av allt vi har att erbjuda och under söndagsförmiddagen innan ni checkar ut så bjuds ni in till en smarrig Valborgsbrunch i restaurang Verandan. Smakrika ögonblick när de är som allra bäst, sätt guldkant på Valborgshelgen tillsammans med oss. Varmt välkomna till Rönneberga under sista helgen i april!

Datum: 29/4-30/4 (Lördag till söndag)
Pris: 1625 kr per person