Aktuellt på Rönneberga

hotell stockholm

Coworking på Rönneberga

Varmt välkommen att jobba härifrån hos oss i vår nybyggda hotellobby, varje vardag kl.08:00-17:00. Boka din arbetsplats online redan idag.

hotell stockholm

Seglet är hissat!

Välkommen att slå dig ner i solen på vår ljuva Segelterrass. Vi serverar enkla och goda rätter som korv med bröd och dagens soppa, varje lördag-söndag vid fint väder.

hotell stockholm

Valborgsweekend

Boka en avkopplande weekend på Rönneberga över Valborg. Checka in hos oss den 30 april och njut av allt som Rönneberga har att erbjuda. 

Välkommen till Rönneberga!

 På natursköna Lidingö ligger ditt andra hem, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Ta chansen att spendera lite egentid i vårt läckra badhus, njut av en trerättersmiddag komponerad av vår köksmästare och ta del av vår sommeliers dryckeskunskaper. Somna sött i våra härliga hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till den gedigna frukostbuffén dukas upp. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Våren på Rönneberga

rönneberga dagens lunch

Mors Dag-brunch + spa

Fira Mors Dag med vår läckra söndagsbrunch och unna er sedan en dag i vårt ljuva dagspa. Bjud med mamma på en heldag hon sen ska glömma.

rönneberga dagens lunch

Hälsoboost med Leila & Ann

I maj är succén tillbaka. Starta sommaren med en riktig Hälsoboost tillsammans med Leila Söderholm och Ann Wilson. Skön rörelse för kroppen, god mat & massor av inspiration!

rönneberga dagens lunch

Student och skolavslutning

Fira slutet på en era och början på något nytt på natursköna Lidingö. Se solen gå ner över Stockholms inlopp och skåla för den ljusa framtiden!

Våra hotellrum

Vi erbjuder 104 hotellrum i tre byggnader: Eken, Rönnen och Boken. Vi har totalt 160 bäddar uppdelade i 48 enkelrum och 46 dubbelrum samt 4 minisviter. Samtliga rum är totalrenoverade och inredda i nordisk design, och de flesta har även havsutsikt.

hotell stockholm

Enkelrum

13 kvm / 140 cm bred säng / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Dubbelrum

13 kvm / 2 st 90 cm breda enkelsängar / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Minisvit

24 kvm / dubbelsäng / soffgrupp / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / stort badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Tillgänglighetsanpassade rum

140 cm bred säng / bredare dörrar / större badrum / utan nivåskillnader / fjärröppning på alla dörrar och entréer.

 

rönneberga dagens lunch

Vinprovning + Spa

Kombinera det bästa av två i Rönnebergas värld: Vinprovning och spa. Ta med de närmsta vännerna på en getaway, fira födelsedagen med något extra eller njut av en skön aktivitet tillsammans med kollegorna.

Dagens lunch

Vare sig du kommer på drop-in eller har bokat din måltid i förväg så står vår lunchbuffé med salladsbord uppdukat när du kommer. Råvarorna är noga utvalda och varsamt tillagade av våra kockar. Ta för dig av soppa, varmrätt och dagens vegetariska alternativ, efter maten bjuder vi på kaffe och hembakt kaka. Ingen går hungrig från lunchen på Rönneberga!

Lunchen serveras varje vecka, måndag till fredag, kl.11:30-13:30.
Se veckans lunchmeny nedan. Varmt välkommen!

rönneberga dagens lunch

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2020 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X