Aktuellt på Rönneberga

hotell stockholm

Julweekend på Rönneberga

Unna dig och någon du håller kär en julweekend hos oss på Rönneberga med vy över Stockholms inlopp och naturnära upplevelser.

 

hotell stockholm

Luciafrukost

Varmt välkommen till ett lugnt, stillsamt och juligt luciafirande.  Söndag 13 december dukar vi fram vår härliga frukostbuffé
mellan kl. 8.00-10.00.

 

hotell stockholm

Julkalender 2020

Varje dag 1-24 december öppnar vi en ny lucka med ett ljuvligt erbjudande! Vi ger dig riktigt bra priser på produkter, upplevelser och paket som passar alla önskelistor.

 

En getaway på natursköna Rönneberga

 

På natursköna Lidingö ligger ditt andra hem, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Ta chansen att spendera lite egentid i vårt läckra badhus, njut av en trerättersmiddag komponerad av vår köksmästare och ta del av vår sommeliers dryckeskunskaper. Somna sött i våra härliga hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till den gedigna frukostbuffén dukas upp. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Vintern hos oss

rönneberga dagens lunch

Julweekend

Unna dig och någon du håller kär en julweekend ute hos oss på Elfviks vackraste udde med vy över Stockholms inlopp och naturnära upplevelser.

rönneberga dagens lunch

Wine and Dine weekend

Vår Wine & Dine-weekend passar livsnjutaren som vill bli ett strå vassare i ämnet vinkunskap. Trerättersmiddag och vinprovning med vår sommelier ingår i paketet.

rönneberga dagens lunch

Hälsoboost med Leila & Ann

I januari är succén tillbaka! Starta det nya året med en riktig Hälsoboost tillsammans med Leila Söderholm och Ann Wilson.

Våra hotellrum

Vi erbjuder 104 hotellrum i tre byggnader: Eken, Rönnen och Boken. Vi har totalt 160 bäddar uppdelade i 48 enkelrum och 46 dubbelrum samt 4 minisviter. Samtliga rum är totalrenoverade och inredda i nordisk design, och de flesta har även havsutsikt.

hotell stockholm

Enkelrum

13 kvm / 140 cm bred säng / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Dubbelrum

13 kvm / 2 st 90 cm breda enkelsängar / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Minisvit

24 kvm / dubbelsäng / soffgrupp / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / stort badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Tillgänglighetsanpassade rum

140 cm bred säng / bredare dörrar / större badrum / utan nivåskillnader / fjärröppning på alla dörrar och entréer.

 

rönneberga dagens lunch

Vinprovning + Spa

Kombinera det bästa av två i Rönnebergas värld: Vinprovning och spa. Ta med de närmsta vännerna på en getaway, fira födelsedagen med något extra eller njut av en skön aktivitet tillsammans med kollegorna.

Dagens lunch

Unna dig en avkopplande dag i vårt spa. Vi erbjuder dagspa för dig som önskar lugn, ro och att bara få vara en stund. I vårt läckra Badhus har du access till pool, bubbelpooler, torrbastu, ångbastu, relaxavdelning med vilostolar, regndusch och tillträdde till vårt moderna gym. Dagspapaket inkluderar entré till vårt spa och access till gymmet samt handduk.

rönneberga dagens lunch

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Facebook

Nyhetsbrev

 

© 2020 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com

X