Aktuellt på Rönneberga

hotell stockholm

Winemakers weekend i samarbete med Terreno Chianti Classico

I vår bjuder vi in till en makalös upplevelse i vinets förtrollande värld i samarbete med Terreno Chianti Classico. Följ med oss till Italien 2-3 april 2022 – utan att lämna Rönneberga!

hotell stockholm

Dansboost med The Watson Way

Lär dig dansa på Rönneberga i vår! Ett fartfyllt lördagsevent i samarbete med dansprofilerna Malin och David Watson. Inga förkunskaper krävs. Kanske är det du som imponerar på nästa dansfest?

hotell stockholm

Dagens lunch på Lidingö

Välkommen på drop-in lunch ute på Lidingös vackraste udde med en ljuvlig utsikt över skärgården som lunchsällskap. Vi dukar upp en rejäl buffé med ett dignande salladsbord att njuta av!

hotell stockholm

Romantisk middag den 14 februari

Måndag den 14 februari är kärlekens dag. Boka en romantisk fyrarättersmiddag för dig och den du håller kär med utsökt utsikt över Stockholms inlopp. 

Välkommen till Rönneberga!

 På natursköna Lidingö ligger ditt andra hem, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Ta chansen att spendera lite egentid i vårt läckra badhus, njut av en trerättersmiddag komponerad av vår köksmästare och ta del av vår sommeliers dryckeskunskaper. Somna sött i våra härliga hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till den gedigna frukostbuffén dukas upp. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Det händer alltid något nytt på Rönneberga

rönneberga dagens lunch

Coworking i en inspirerande miljö

Varmt välkommen att jobba härifrån hos oss i vår nybyggda hotellobby. Nybryggt kaffe och fritt Wi-Fi i en inspirerande miljö gör arbetsvistelsen till en fröjd.

rönneberga dagens lunch

Riktigt god mat på Lidingö

Ditt besök på Rönneberga är en upplevelse för alla sinnen: känn doften från havet och solen mot ansiktet, hör vinden i träden och vila ögonen på havsutsikten. Njut av vår hotellfrukost, den populära lunchbuffén och vällagade trerättersmiddagar i vinter! 

rönneberga dagens lunch

Koppla av i vårt läckra badhus

Rönnebergas badhus är vår alldeles egen oas av lugn. Boka en spaweekend med massage eller unna dig ett dagpass som ger dig tillgång till vår relaxavdelning med flera olika pooler och bastur, samt access till gymmet.

Våra hotellrum

Vi erbjuder 104 hotellrum i tre byggnader: Eken, Rönnen och Boken. Vi har totalt 160 bäddar uppdelade i 48 enkelrum och 46 dubbelrum samt 4 minisviter. Samtliga rum är totalrenoverade och inredda i nordisk design, och de flesta har även havsutsikt.

hotell stockholm

Enkelrum

13 kvm / 140 cm bred säng / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Dubbelrum

13 kvm / 2 st 90 cm breda enkelsängar / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Minisvit

24 kvm / dubbelsäng / soffgrupp / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / stort badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Tillgänglighetsanpassade rum

140 cm bred säng / bredare dörrar / större badrum / utan nivåskillnader / fjärröppning på alla dörrar och entréer.

 

rönneberga dagens lunch

Coming soon …

När vårsolen börjar värma öppnar vi våra nybyggda padelbanor för onlinebokning här på vackra Lidingö. Inom kort kommer mer information om hur du bokar din bana, håll utkik!

Dagens lunch

Dagens lunch serveras varje vardag kl.11:30-13:00. Ta för dig av soppa, varmrätt och dagens vegetariska alternativ, fyll sedan tallriken med grönt från vår smakrika salladsbuffé. Efter maten bjuder vi på kaffe och hembakt kaka. 

Vi tar emot gäster för drop-in, men rekommenderar att du bokar bord för att säkra din plats. Intresset för att äta lunch hos oss har ökat avsevärt, ring oss för att boka Lidingös härligaste lunchupplevelse! Önskar du boka affärslunch med bordsservering vill vi att du gör det tre arbetsdagar innan tillfället.

Se veckans lunchmeny nedan. Varmt välkommen!

rönneberga dagens lunch

Häng med på Instagram

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2022 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X