En plats att drömma sig tillbaka till

Välkommen till Rönneberga! På natursköna Lidingö ligger ditt andra hem, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap som smittar av sig på våra gäster. Kanske sitter vår historia kvar i väggarna, hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Weekend, fest eller avkoppling – äventyr, spa eller helt enkelt ett välkommet avbrott i vardagen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Besök Segelterrassen

Vill du besöka vår Segelterrass med utomhusbar, restaurang och café men är osäker på vädret? Ring gärna oss för aktuella öppettider och dagens meny.

Kära gäst

Vi på läckra Rönneberga följer myndigheternas rekommendationer och råd. Så för tillfället serveras inga matbufféer hos oss utan all mathantering sker efter myndigheternas angivelser. Vår härliga frukostbuffé är för tillfället utbytt till en frukostpåse och vår lunchservering är en tallriksserverad lunch. Middagen är som vanligt en härlig tre-rätters serverad middag.

 Segelterrassens utomhuscafé/bar/restuarang 

Under denna tid kommer vi utöka vår verksamhet på vår ljuva Segelterrass och erbjuda alla kära gäster sopplunch med smörgås, grillad hamburgare, caesarsallad och utomhusfika med våfflor och annat hembakt. Menyn kan variera från dag till dag. Vi har fullständiga rättigheter. Utomhusfika/lunch på vår Segelterrass i Segelbaren är öppen måndag-söndag mellan kl.11:00-16:00 vid bra väder. Torsdagar kl.15:00-20:00 har vi utomhus After Work. Fredagar och lördagar har vi förlängda öppettider mellan kl.16:00-20:00. Öppettider kan variera efter väder och vad som händer och sker. Varmt välkommen till oss! 

Räkfrossa!

Välkommen att räkfrossa tillsammans med oss i dagarna tre! Vi bjuder in till en klassisk räkfrossa på vår ljuva Segelterrass.

Datum: 2/7, 3/7 och 4/7.
Drop in: Mellan kl.16:00-20:00.
*Ingen bordsbokning behövs, det är drop-in.

Övrigt: Fri parkering, egen brygga för er som anländer med båt, sandlåda för de minsta barnen och hundar är varmt välkomna till oss. Vi ses på Seglet, varmt välkommen!

Hälsoboost 29 augusti!

Tillsammans med Leila Söderholm, hälsoexpert och inspiratör och Ann Wilson känd från Let´s Dance. Succén är tillbaka och den sista helgen i augusti gästas vi åter igen av Leila Söderholm och Ann Wilson för en energifylld lördag med träning, dans, yoga och boost som räcker hela hösten! Under en heldag får vi dansa, träna, yoga, mingla, skratta, umgås och njuta av hälsosam och god mat. 

Yoga Summerboost på läckra Rönneberga tillsammans med The JOLO Way!

Summerboost Yoga den 15 augusti bjuder på en inspirerande förmiddag med yoga, föreläsning, träning god och hälsosam mat. Vi arrangerar detta yogaevent tillsammans med The JOLO Way på läckra Rönneberga. Boka in lördagen den 15 augusti redan idag!

Sommarsemester i Sverige

Res inte bort, res till oss! Upplev svenska sommaren med klippbad, solskensdagar, god mat, tid för vila och ro eller äventyr i naturen för de som önskar. Vi erbjuder ett härligt sommarboende för er som önskar att semestra hemma. Vi erbjuder Bed & Breakfast, summer weekend och long stay boende under augusti månad!

Gistholmen + Rönneberga i sommar

Bo på läckra Rönneberga och njut av allt vi har att erbjuda. Fartfyllda dagar med tennis, klippbad, vällagad mat på Segelterrassen, spa, tennis, boule och MTB-spår runt hörnet. Dessutom endast 20 minuter från Stockholms puls. Kombinera med en välbehövlig paus på Gistholmen, vår egna ö mitt i Stockholms skärgård som bjuder in till lugna dagar med klippbad, fiske, bastubad, kanotturer, upptäcktsfärd bland närliggande öar och stugmys.

After Work på härliga Segelterrassen

Fira in slutet på veckan på vår ljuva Segelterrass med en utomhus After Work. Alla är välkomna och vi erbjuder bordsservering utomhus med dagens läckra men enkla rätter som soppa med bröd, grillad hamburgare, caesarsallad, våfflor med sylt och grädde och dagens tips av kocken!

Utomhuscafé – Segelterrassen

Varmt välkommen till vårt nyöppnade utomhuscafé Segelterrassen på läckra Rönneberga.Vi har öppet när ni hör musiken spelas på vår terrass. Njut av enklare sopplunch, hembakat fika och grillade läckerheter från vår grill. Hundar är välkomna samt fri parkering. Man kan även lägga till med båt vid vår privata brygga. Vi håller öppet  vid fint väder måndag-söndag. 

Bröllop

Ert bröllop är en de största dagarna i ert liv, självklart ni ska fira den hos oss! Vad sägs om middag på Segelterrassen med en meny komponerad speciellt för er av vår köksmästare Mattias Hedberg och hans gäng, er signaturdrink i baren och underhållning av våra samarbetspartners? Självklart kan alla gäster sova över, och vakna lagom till brunchen morgonen efter.

Vandring och Zumba

En helg fylld med Zumba-träning, vandringar i vackra kulturlandskap, bad i nyrenoverat badhus eller i havet, logi och måltider i vacker miljö. Anki Adventures ger oss en helg fylld av rörelse, återhämtning och natur. 

Sommarens festligheter

Hos oss på Elfviks udde med Stockholms inlopp som stämningsfull kuliss firas födelsedagar, studentmottagningar och andra festligheter på vår ljuva Segelterrass med segelbar. Vi ordnar allt för en ljuv sommarfest hos oss utomhus. Vi kan även erbjuda catering för studentmottagningar, sommarfester och andra festligheter som ska firas i vår! Låt vår köksmästare sätta ihop en härlig buffé fylld av vår och sommarens läckerheter.

Weekend

Njut av tryggheten på ön över helgen! En weekend på Rönneberga tillåter dig att bara vara, vi tar hand om logistiken. Vakna utvilad i ett modern hotellrum med havsutsikt, ägna sedan hela morgonen åt vår frukostbuffé. Utforska ön under dagen, avrunda med en gedigen middag och något gott att dricka i baren.

Spa

Rönnebergas egen oas av lugn, en härlig plats att ta en paus på. Det finns en större pool och två bubbelpooler att välja mellan. Vi har även en regndusch, ångbastu och en stor inglasad torrbastu för den som inte vill bli (lika) blöt. I anslutning till spat ligger vårt gym som har två löpband, två crosstrainers och två motionscyklar samt en multifunktionell maskin för styrketräning. I samarbete med Leila Söderholm, hälsocoach och kostrådgivare, erbjuder vi även träningspass och personlig träning.

Rid på Lidingö

Bo på läckra Rönneberga i sommar och få chansen att följa med in i stallets värld. På vår vackra udde erbjuder vår granne Elfviks Gård ponnyridning under sommaren. Ta chansen att bo på Rönneberga och umgås med hästar under dagarna, rida ut på turer i den vackra naturen och se hur de fantastiska djuren lever. Boende med ridning kan bokas in under augusti månad. 

Tennis + fika

Njut av en härlig aktiv dag hos oss på Rönneberga. Utmana vännen på en tennismatch på vår tennisplan eller varför inte ett parti boule på vår boulebana! Avsluta med en solskensfika i vårt utomhuscafé eller slå på stort och avnjut en vällagad lunch. Vi har öppet alla dagar vid bra väder mellan kl.11:00-16:00. För bokning av tenninsbana eller boulebana kontakta oss på info@ronneberga.se alt ring oss på telefonnummer +46 (8) 446 78 00. Välkommen!

Träningsweekend i höst!

Tillsammans med Anki Adventures håller vi i en härlig träningshelg fylld av träning, rörelseglädje, god mat och sköna spabad. Boka in helgen den 25-27 september redan idag! 

Klassiskt julbord att längta till!

Julen kan kännas långt bort, men snabbare än vi vet ordet av så är det jul igen. En nyhet från oss i år är att vi serverar ett traditionsenligt och klassiskt hemlagat julbord med julens alla smaker. God Jul och varmt välkommen.

Mer Rönneberga åt folket!

Se mer av livet på ön genom att följa oss på sociala medier. Vi gör oss inte till, vi bara är som vi är! Se bilder från trefikat, köket och vardagslivet på Lidingö. Här får du ta del av nyheter före alla andra.

Folkfesten på Rönneberga förtjänar att förevigas, tagga oss i dina bilder – delad glädje är dubbel glädje!

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X