Getaway på Rönneberga

En plats att drömma sig tillbaka till

Välkommen till Rönneberga! På natursköna Lidingö ligger ditt andra hem, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Fika på Segelterrassen, bo bekvämt med havsutsikt & njut av vårt spa. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap som smittar av sig på våra gäster. Kanske sitter vår historia kvar i väggarna, hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Weekend, fest eller avkoppling – äventyr, spa eller helt enkelt ett välkommet avbrott i vardagen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Semesterstängt!

Från och med den 6 juli tar vi en välbehövlig semesterpaus för att njuta av sommarens hemester. Tid för oss att vila och få återhämtning, men vi är snart tillbaka. Vi öppnar upp igen i början av augusti, följ oss gärna i våra sociala kanaler där vi först släpper informationen när vi öppnar upp igen. Varmt välkommen åter, och glad sommar!

Bokningens öppettider i sommar

Funderar du redan nu på höstens staycation? Vill du boka in en kickoff för ditt företag? Vi håller bokningen öppen i sommar för dig som gillar att ha något att se fram emot. Under veckorna 29-32 är bokningen öppen kl 09-15, kontakta oss så hjälper vi dig!

Telefon: 08-446 78 00
E-post: info@ronneberga.se

Besök Segelterrassen

Segelterrassen öppnar tisdag 4/8.

Kära gäst

Vi på läckra Rönneberga följer myndigheternas rekommendationer och råd. Så för tillfället serveras inga matbufféer hos oss utan all mathantering sker efter myndigheternas angivelser. Vår härliga frukostbuffé är därför för tillfället utbytt till en frukostpåse och vår lunchservering är en tallriksserverad lunch. Däremot är middagen som vanligt en härlig måltid serverad som trerätters.

Hälsoboost 29 augusti!

Tillsammans med Leila Söderholm, hälsoexpert och inspiratör och Ann Wilson känd från Let’s Dance. Succén är tillbaka och därför bjuder vi återigen in till en  energifylld lördag med träning, dans, yoga och boost som sedan räcker hela hösten! Under en heldag får vi dansa, träna, yoga, mingla, skratta, umgås och däremellan njuta av hälsosam och god mat. 

Yoga Summerboost på läckra Rönneberga tillsammans med The JOLO Way!

Summerboost Yoga den 15 augusti bjuder på en inspirerande förmiddag med yoga, föreläsning, träning god och hälsosam mat. Vi arrangerar detta yogaevent tillsammans med The JOLO Way på läckra Rönneberga. Boka därför in lördagen den 15 augusti redan idag!

Sommarsemester i Sverige

Res inte bort, res till oss! Upplev svenska sommaren med klippbad, solskensdagar, god mat, tid för vila och ro eller äventyr i naturen för de som önskar. Vi erbjuder ett härligt sommarboende för er som önskar att semestra hemma. Vi erbjuder Bed & Breakfast, summer weekend och long stay boende under augusti månad. En mysig getaway på Rönneberga, helt enkelt!

Gistholmen + Rönneberga i sommar

Bo på läckra Rönneberga och njut av allt vi har att erbjuda. Fartfyllda dagar med tennis, klippbad, vällagad mat på Segelterrassen, spa, tennis, boule och MTB-spår runt hörnet. Dessutom endast 20 minuter från Stockholms puls. Kombinera med en välbehövlig paus på Gistholmen, vår egna ö mitt i Stockholms skärgård som bjuder in till lugna dagar med klippbad, fiske, bastubad, kanotturer, upptäcktsfärd bland närliggande öar och stugmys.

After Work på härliga Segelterrassen

Segelterrassen öppnar tisdag 4/8.

Fira in slutet på veckan på vår ljuva Segelterrass med en utomhus After Work. Alla är välkomna och vi erbjuder bordsservering utomhus med dagens läckra men enkla rätter som soppa med bröd, grillad hamburgare, caesarsallad, våfflor med sylt och grädde och dagens tips av kocken!

Utomhuscafé – Segelterrassen

Segelterrassen öppnar tisdag 4/8.

Varmt välkommen till vårt nyöppnade utomhuscafé Segelterrassen på läckra Rönneberga.Vi har öppet när ni hör musiken spelas på vår terrass. Njut av enklare sopplunch, hembakat fika och grillade läckerheter från vår grill. Hundar är välkomna samt fri parkering. Man kan även lägga till med båt vid vår privata brygga. Vi håller öppet  vid fint väder måndag-söndag.

Bröllop

Ert bröllop är en de största dagarna i ert liv, därför ska ni självklart fira den hos oss! Vad sägs om middag på Segelterrassen med en meny komponerad speciellt för er av vår köksmästare Mattias Hedberg och hans gäng, er signaturdrink i baren och underhållning av våra samarbetspartners? Efteråt kan alla gäster självklart sova över, och vakna lagom till brunchen morgonen efter.

Vandring och Zumba

En helg fylld med Zumba-träning, vandringar i vackra kulturlandskap, bad i nyrenoverat badhus eller i havet, logi och måltider i vacker miljö. Anki Adventures ger oss en helg fylld av rörelse, återhämtning och natur.

Sommarens festligheter

Hos oss på Elfviks udde med Stockholms inlopp som stämningsfull kuliss firas födelsedagar, studentmottagningar och andra festligheter på vår ljuva Segelterrass med segelbar. Dessutom ordnar vi allt som har med sommarfesten att göra, så att du inte behöver. Vi kan även erbjuda catering för studentmottagningar, sommarfester och andra festligheter som ska firas i vår! Låt sedan vår köksmästare sätta ihop en härlig buffé fylld av vår och sommarens läckerheter.

Getaway på Rönneberga

Njut av tryggheten på ön över helgen! En getaway på Rönneberga tillåter dig att bara vara, dessutom vi tar hand om logistiken. Vakna utvilad i ett modernt hotellrum med havsutsikt, ägna sedan hela morgonen åt vår frukostbuffé. Efter det kan du utforska ön under dagen, avrunda med en gedigen middag och något gott att dricka i baren.

Spa

Rönnebergas egen oas av lugn, en härlig plats att ta en paus på. Det finns en större pool att simma i, men två bubbelpooler att koppla av i. Vi har även en regndusch, ångbastu och en stor inglasad torrbastu för den som inte vill bli (lika) blöt. I anslutning till spat ligger dessutom vårt gym som har två löpband, två crosstrainers och två motionscyklar samt en multifunktionell maskin för styrketräning. Därtill erbjuder vi också, i samarbete med Leila Söderholm – hälsocoach och kostrådgivare, träningspass och personlig träning.

Rid på Lidingö

Bo på läckra Rönneberga i sommar och få samtidigt chansen att följa med in i stallets värld. På vår vackra udde erbjuder vår granne Elfviks Gård ponnyridning under sommaren. Ta chansen att bo på Rönneberga och umgås med hästar under dagarna, för att sedan rida ut på turer i den vackra naturen och se hur de fantastiska djuren lever. Boende med ridning kan bokas in under augusti månad.

Tennis + fika

Njut av en härlig aktiv dag hos oss på Rönneberga. Utmana vännen på en tennismatch på vår tennisplan och ta därefter matchen vidare till ett parti boule på vår boulebana! Avsluta sedan med en solskensfika i vårt utomhuscafé eller slå på stort och avnjut en vällagad lunch. Vi har öppet alla dagar vid bra väder mellan kl.11:00-16:00. För bokning av tenninsbana eller boulebana kontakta oss på info@ronneberga.se alt ring oss på telefonnummer +46 (8) 446 78 00. Välkommen!

Träningsweekend i höst!

Tillsammans med Anki Adventures håller vi i en härlig träningshelg fylld av träning, rörelseglädje, god mat följt av sköna spabad. Boka in en fartfylld getaway på Rönneberga den 25-27 september redan idag!

Klassiskt julbord att längta till!

Julen kan kännas långt bort, men snabbare än vi vet ordet av så är det jul igen. En nyhet från oss i år är att vi serverar ett traditionsenligt och klassiskt hemlagat julbord med julens alla smaker. Dessutom bjuder vi självklart på våra goda desserter efter middagen.

Mer Rönneberga åt folket!

Se mer av livet på ön genom att följa oss på sociala medier. Vi gör oss inte till, vi bara är som vi är! Se bilder från trefikat, köket och vardagslivet på Lidingö. Här får du ta del av nyheter före alla andra.

Folkfesten på Rönneberga förtjänar att förevigas, tagga oss i dina bilder – delad glädje är dubbel glädje!

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X