Aktuellt på Rönneberga

hotell stockholm

Premiär på Segelterrassen

Vecka 9 är det premiär och öppning av vår ljuva Segelterrass. Välkommen för fika och värmande rätter som korv med bröd, dagens soppa och varm choklad med vispgrädde!

Yoga JOLO way

Sportlov på Lidingö

Ta med dig familjen till Rönneberga för en vecka fylld av aktiviteter, avkoppling och god mat. Hos oss finns aktiviteter för alla åldrar: tennis, boule, spa, MTB mm!

hotell stockholm

Lidingös bästa brunch!

Vi dukar upp Lidingös härligaste brunch varje söndag. Boka bord online och njut av ett dignande buffébord, nybryggt kaffe och havsutsikt.

hotell stockholm

Påsklov på Rönneberga

Välkommen att boka in påsklovet för hela familjen på läckra Rönneberga! Missa inte filmvisningen varje kväll, pysselrummet och äggjakten.

Välkommen till Rönneberga!

 På natursköna Lidingö ligger ditt andra hem, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Ta chansen att spendera lite egentid i vårt läckra badhus, njut av en trerättersmiddag komponerad av vår köksmästare och ta del av vår sommeliers dryckeskunskaper. Somna sött i våra härliga hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till den gedigna frukostbuffén dukas upp. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Vintern hos oss

rönneberga dagens lunch

Wine and Dine weekend

Vår Wine & Dine-weekend passar livsnjutaren som vill bli ett strå vassare i ämnet vinkunskap. Trerättersmiddag och vinprovning med vår sommelier ingår i paketet.

rönneberga dagens lunch

Hälsoboost med Leila & Ann

I mars är succén tillbaka! Starta det nya året med en riktig Hälsoboost tillsammans med Leila Söderholm och Ann Wilson. Skön rörelse för kroppen, god mat & inspiration!

rönneberga dagens lunch

Coworking på Rönneberga

Varmt välkommen att jobba härifrån hos oss i vår nybyggda hotellobby eller i ett av våra lediga mötesrum. Vi hjälper dig gärna med kringservice och tar emot dina besök.

Våra hotellrum

Vi erbjuder 104 hotellrum i tre byggnader: Eken, Rönnen och Boken. Vi har totalt 160 bäddar uppdelade i 48 enkelrum och 46 dubbelrum samt 4 minisviter. Samtliga rum är totalrenoverade och inredda i nordisk design, och de flesta har även havsutsikt.

hotell stockholm

Enkelrum

13 kvm / 140 cm bred säng / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Dubbelrum

13 kvm / 2 st 90 cm breda enkelsängar / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Minisvit

24 kvm / dubbelsäng / soffgrupp / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / stort badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Tillgänglighetsanpassade rum

140 cm bred säng / bredare dörrar / större badrum / utan nivåskillnader / fjärröppning på alla dörrar och entréer.

 

rönneberga dagens lunch

Vinprovning + Spa

Kombinera det bästa av två i Rönnebergas värld: Vinprovning och spa. Ta med de närmsta vännerna på en getaway, fira födelsedagen med något extra eller njut av en skön aktivitet tillsammans med kollegorna.

Dagens lunch

Vare sig du kommer på drop-in eller har bokat din måltid i förväg så står vår lunchbuffé med salladsbord uppdukat när du kommer. Råvarorna är noga utvalda och varsamt tillagade av våra kockar. Ta för dig av soppa, varmrätt och dagens vegetariska alternativ, efter maten bjuder vi på kaffe och hembakt kaka. Ingen går hungrig från lunchen på Rönneberga!

Lunchen serveras varje vecka, måndag till fredag, kl.11:30-13:30.
Se veckans lunchmeny nedan. Varmt välkommen!

rönneberga dagens lunch

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Facebook

Nyhetsbrev

 

© 2020 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com

X