Aktuellt på Rönneberga

hotell stockholm

Fars dag

Vi dukar upp en härlig brunchbuffé till alla pappors ära. Det kommer att bjudas på kallskuret, lite småvarmt samt varma brunchfavoriter.

 

hotell stockholm

Klassiskt julbord

Ho, ho, ho, välkommen till julbord på Lidingö och Rönnebergas festliga atmosfär för att kicka igång årets högtidliga stämning.

 

hotell stockholm

Höst på Rönneberga

Ta med dig familjen till Lidingö för en vecka fylld av aktiviteter, avkoppling och god mat! Ert höstäventyr bokas här.

 

hotell stockholm

Höstlovsspecial

Hela höstlovsveckan serverar vi Rönnebergas hamburgertallrik med högrevsburgare, pommes frites och tryffelaioli. Finns på menyn både till lunch och middag. Pris 150 kr.

 

En getaway på natursköna Rönneberga

 

På natursköna Lidingö ligger ditt andra hem, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Ta chansen att spendera lite egentid i vårt läckra badhus, njut av en trerättersmiddag komponerad av vår köksmästare och ta del av vår sommeliers dryckeskunskaper. Somna sött i våra härliga hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till den gedigna frukostbuffén dukas upp. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Fira julen hos oss

rönneberga dagens lunch

Julweekend

Unna dig och någon du håller kär en julweekend ute hos oss på Elfviks vackraste udde med vy över Stockholms inlopp och naturnära upplevelser.

Gourmetweekend Stockholm

Träningsweekend med julinspiration

Den 21-22 november kommer Anki Adventures till oss för en träningsinspirerad helg! Helgen kommer bestå av natur, rörelse, dans och avkoppling i vårt härliga spa.

rönneberga dagens lunch

Klassiskt julbord

Ho, ho, ho, välkommen till julbord på Lidingös festligaste atmosfär för att kicka igång årets högtidliga stämning. 

Våra hotellrum

Vi erbjuder 104 hotellrum i tre byggnader: Eken, Rönnen och Boken. Vi har totalt 160 bäddar uppdelade i 48 enkelrum och 46 dubbelrum samt 4 minisviter. Samtliga rum är totalrenoverade och inredda i nordisk design, och de flesta har även havsutsikt.

hotell stockholm

Enkelrum

 13 kvm / 140 cm bred säng / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Dubbelrum

13 kvm / 2 st 90 cm breda enkelsängar / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Minisvit

24 kvm / dubbelsäng / soffgrupp / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / stort badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Tillgänglighetsanpassade rum

140 cm bred säng / bredare dörrar / större badrum / utan nivåskillnader / fjärröppning på alla dörrar och entréer.

 

rönneberga dagens lunch

Vinprovning + Spa

Kombinera det bästa av två i Rönnebergas värld: Vinprovning och spa. Ta med de närmsta vännerna på en getaway, fira födelsedagen med något extra eller njut av en skön aktivitet tillsammans med kollegorna.

Dagens lunch

Unna dig en avkopplande dag i vårt spa. Vi erbjuder dagspa för dig som önskar lugn, ro och att bara få vara en stund. I vårt läckra Badhus har du access till pool, bubbelpooler, torrbastu, ångbastu, relaxavdelning med vilostolar, regndusch och tillträdde till vårt moderna gym. Dagspapaket inkluderar entré till vårt spa och access till gymmet samt handduk.

rönneberga dagens lunch

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X