Aktuellt på Rönneberga

hotell stockholm

Winemakers weekend  i samarbete med Terreno Chianti Classico

Följ med oss till Italien utan att lämna Rönneberga! Winemakers weekend är en upplevelse för alla sinnen, i samarbete med Terreno Chianti Classico. Boka er weekend med vinupplevelse 13-14 november.

hotell stockholm

Wine & Dine-weekend  i samarbete med Terreno Chianti Classico

Vår Wine & Dine-weekend passar livsnjutaren som vill bli ett strå vassare i ämnet vinkunskap. Boka er weekend med vinprovning 9-10 oktober.

hotell stockholm

Höstlovsweekend på Rönneberga

Ta med dig familjen till Rönneberga för en höstlovsweekend fylld av aktiviteter, avkoppling och god mat. Bada i badhuset, skapa i pysselrummet, njut av filmvisning och gå vår tipsrunda!

hotell stockholm

Nu är det (snart) jul igen!

Vårt traditionella julbord passar såväl tjocka släkten som bästa vännerna. I juletid bjuder vi in till ett stämningsfullt firande på vackra Lidingö, boka ert datum redan idag.

Välkommen till Rönneberga!

 På natursköna Lidingö ligger ditt andra hem, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Ta chansen att spendera lite egentid i vårt läckra badhus, njut av en trerättersmiddag komponerad av vår köksmästare och ta del av vår sommeliers dryckeskunskaper. Somna sött i våra härliga hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till den gedigna frukostbuffén dukas upp. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Det händer alltid något nytt på Rönneberga

rönneberga dagens lunch

Unna er en dag på spa i höst

Ett dagpass i vårt läckra badhus ger dig tillgång till vår relaxavdelning med flera olika pooler och bastur, samt access till vårt gym med konditions- och styrkemaskiner.

rönneberga dagens lunch

Coworking på Rönneberga

Varmt välkommen att jobba härifrån hos oss i vår nybyggda hotellobby, varje vardag kl.08:00-17:00. Boka din arbetsplats online redan idag, nybryggt kaffe ingår.

rönneberga dagens lunch

Upplev Stockholm Marathon med oss

Stockholm Marathon är ett klassiskt lopp som engagerar löpare från hela världen. Den 42 kilometer långa utmaningen går av stapeln i oktober. Boka din övernattning hos oss!

rönneberga dagens lunch

Uppmärksamma pappa på Fars Dag

Söndag 14 november dukar vi upp vår populära brunch till alla pappors ära. Njut av nygräddat, hembakat, kallt, varmt och sött – på vår brunchbuffé finns något för alla. Kom ihåg att boka bord!

Våra hotellrum

Vi erbjuder 104 hotellrum i tre byggnader: Eken, Rönnen och Boken. Vi har totalt 160 bäddar uppdelade i 48 enkelrum och 46 dubbelrum samt 4 minisviter. Samtliga rum är totalrenoverade och inredda i nordisk design, och de flesta har även havsutsikt.

hotell stockholm

Enkelrum

13 kvm / 140 cm bred säng / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Dubbelrum

13 kvm / 2 st 90 cm breda enkelsängar / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Minisvit

24 kvm / dubbelsäng / soffgrupp / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / stort badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Tillgänglighetsanpassade rum

140 cm bred säng / bredare dörrar / större badrum / utan nivåskillnader / fjärröppning på alla dörrar och entréer.

 

rönneberga dagens lunch

Coming soon …

Två helt nya padelbanor håller på att byggas hos oss på vackra Lidingö. Inom kort kommer mer information om hur du bokar din bana.

Snart kan du boka höstens weekendpaket med padel, håll utkik här >>

Dagens lunch

 Intresset för att äta lunch hos oss har ökat avsevärt! Säkra din plats genom att ringa oss innan ditt besök och boka bord för Lidingös härligaste lunchupplevelse. Önskar du boka affärslunch med bordsservering vill vi att du gör det tre arbetsdagar innan tillfället.

Dagens lunch serveras varje vardag kl.11:30-13:00. Ta för dig av soppa, varmrätt och dagens vegetariska alternativ, fyll sedan tallriken med grönt från vår smakrika salladsbuffé. Efter maten bjuder vi på kaffe och hembakt kaka.

Se veckans lunchmeny nedan. Varmt välkommen!

rönneberga dagens lunch

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2021 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X