En plats att drömma sig tillbaka till 

Välkommen till Rönneberga! På natursköna Lidingö ligger ditt andra hem, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Bo bekvämt med havsutsikt, njut av god mat och koppla av i vårt spa. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap som smittar av sig på våra gäster. Kanske sitter vår historia kvar i väggarna, hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Weekend, fest eller avkoppling – äventyr, spa eller helt enkelt ett välkommet avbrott i vardagen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

 

Kära gäst

Vi på Rönneberga följer myndigheternas rekommendationer och råd, all mathantering sker efter myndigheternas angivelser. Kontakta oss gärna för mer information!

Familjevecka på Rönneberga under höstlovet!

Ta med dig familjen till Rönneberga för en vecka fylld av aktiviteter, avkoppling och god mat! Bo i ett av våra moderna hotellrum med havsutsikt, starta dagen med vår gedigna frukostbuffé och avrunda med en delikat trerätters middag komponerad av våra kockar i restaurang Verandan, samt en buffé till barnen. Dessutom bor barn för halva priset!

Klassiskt julbord att längta till!

Julen kan kännas långt bort, men snabbare än vi vet ordet av så är det jul igen. En nyhet från oss i år är att vi serverar ett traditionsenligt och klassiskt hemlagat julbord med julens alla smaker. Dessutom bjuder vi självklart på våra goda desserter efter middagen.

Getaway på Rönneberga

Njut av tryggheten på ön över helgen! En getaway på Rönneberga tillåter dig att bara vara, dessutom vi tar hand om logistiken. Vakna utvilad i ett modernt hotellrum med havsutsikt, ägna sedan hela morgonen åt vår frukostbuffé. Efter det kan du utforska ön under dagen, avrunda med en gedigen middag och något gott att dricka i baren.

Bröllop

Ert bröllop är en de största dagarna i ert liv, därför ska ni självklart fira den hos oss! Vad sägs om middag på Segelterrassen med en meny komponerad speciellt för er av vår köksmästare Mattias Hedberg och hans gäng, er signaturdrink i baren och underhållning av våra samarbetspartners? Efteråt kan alla gäster självklart sova över, och vakna lagom till brunchen morgonen efter.

Spa och behandlingar

Rönnebergas egen oas av lugn, en härlig plats att ta en paus på. Det finns en större pool att simma i samt två bubbelpooler att koppla av i. Vi har en regndusch, ångbastu och en stor inglasad torrbastu för den som inte vill bli (lika) blöt. I anslutning till spat ligger dessutom vårt gym som har två löpband, två crosstrainers och två motionscyklar samt en multifunktionell maskin för styrketräning. Vi erbjuder träningspass och personlig träning i samarbete med Leila Söderholm.

Boka massagebehandling genom att kontakta oss,
pris från 450 kr.

Träningsweekend i höst!

Tillsammans med Anki Adventures håller vi i en härlig träningshelg fylld av träning, rörelseglädje, god mat följt av sköna spabad. Boka in en fartfylld getaway på Rönneberga den 25-27 september redan idag!

Tennis + fika

Njut av en härlig aktiv dag hos oss på Rönneberga. Utmana vännen på en tennismatch på vår tennisplan och ta därefter matchen vidare till ett parti boule på vår boulebana! Avsluta sedan med en solskensfika i vårt utomhuscafé eller slå på stort och avnjut en vällagad lunch. Vi har öppet alla dagar vid bra väder mellan kl.11:00-16:00. För bokning av tenninsbana eller boulebana kontakta oss på info@ronneberga.se alt ring oss på telefonnummer +46 (8) 446 78 00. Välkommen!

Julweekend

En underbar julweekend med vällagat julbord och en avslappnande dag i vårt spa att se fram emot! Unna dig och någon du håller kär en julweekend ute hos oss på Elfviks vackraste udde med vy över Stockholms inlopp och naturnära upplevelser. Oavsett om ni vill koppla av i vårt spa eller ta en löptur i Lidingöloppets spår så lovar vi att ni kommer få en härlig weekend hos oss.

Mer Rönneberga åt folket!

Se mer av livet på ön genom att följa oss på sociala medier. Vi gör oss inte till, vi bara är som vi är! Se bilder från trefikat, köket och vardagslivet på Lidingö. Här får du ta del av nyheter före alla andra.

Folkfesten på Rönneberga förtjänar att förevigas, tagga oss i dina bilder – delad glädje är dubbel glädje!

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X