Aktuellt på Rönneberga

hotell stockholm

Det stora julbadet på Rönneberga

Nu kommer traditionen till oss på Lidingö! Boka in det stora julbadet på Rönneberga innan jul och gå årets festligaste säsong till mötes med en känsla av lugn i kroppen.

hotell stockholm

 Klassiskt julbord i juletid

Vårt traditionella julbord passar såväl tjocka släkten som bästa vännerna. I juletid bjuder vi in till ett stämningsfullt firande på Lidingö med alla säsongens älskade smaker. Boka ert datum redan idag!

hotell stockholm

Julbordsweekend på Rönneberga

Koppla av på riktigt i jul! Njut av en weekend på Lidingö i vinterskrud med Rönnebergas hemlagade julbord. I paketet ingår även entré till vårt läckra badhus med pool, bubbelpool och flera olika bastur.

hotell stockholm

Rönnebergas julkalender

Den 1 december öppnar vi första luckan i Rönnebergas julkalender. Varje dag avslöjas ett oemotståndligt erbjudande som passar perfekt i julklapp till dig själv eller någon du vill skämma bort.

Välkommen till Rönneberga!

 På natursköna Lidingö ligger ditt andra hem, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Ta chansen att spendera lite egentid i vårt läckra badhus, njut av en trerättersmiddag komponerad av vår köksmästare och ta del av vår sommeliers dryckeskunskaper. Somna sött i våra härliga hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till den gedigna frukostbuffén dukas upp. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Det händer alltid något nytt på Rönneberga

rönneberga dagens lunch

Coworking i en inspirerande miljö

Varmt välkommen att jobba härifrån hos oss i vår nybyggda hotellobby. Nybryggt kaffe och fritt Wi-Fi i en inspirerande miljö gör arbetsvistelsen till en fröjd.

rönneberga dagens lunch

Julfika för grannar och lokalbor

Som ett tack för allt ni har gjort för oss, kära Lidingöbor, bjuder vi på julfika lördag 11 december. Vi dukar fram ett juligt buffébord med hembakt fika i vår mysiga lobbybar. Kom som du är!

rönneberga dagens lunch

Dansboost med the Watson Way

Ett fartfyllt lördagsevent i samarbete med dansprofilerna Malin och David Watson. Inga förkunskaper krävs. Kanske är det du som imponerar på nästa dansfest?

Våra hotellrum

Vi erbjuder 104 hotellrum i tre byggnader: Eken, Rönnen och Boken. Vi har totalt 160 bäddar uppdelade i 48 enkelrum och 46 dubbelrum samt 4 minisviter. Samtliga rum är totalrenoverade och inredda i nordisk design, och de flesta har även havsutsikt.

hotell stockholm

Enkelrum

13 kvm / 140 cm bred säng / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Dubbelrum

13 kvm / 2 st 90 cm breda enkelsängar / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Minisvit

24 kvm / dubbelsäng / soffgrupp / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / stort badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Tillgänglighetsanpassade rum

140 cm bred säng / bredare dörrar / större badrum / utan nivåskillnader / fjärröppning på alla dörrar och entréer.

 

rönneberga dagens lunch

Coming soon …

Två helt nya padelbanor håller på att byggas hos oss på vackra Lidingö. Inom kort kommer mer information om hur du bokar din bana.

Snart kan du boka höstens weekendpaket med padel, håll utkik här >>

Dagens lunch

 Intresset för att äta lunch hos oss har ökat avsevärt! Säkra din plats genom att ringa oss innan ditt besök och boka bord för Lidingös härligaste lunchupplevelse. Önskar du boka affärslunch med bordsservering vill vi att du gör det tre arbetsdagar innan tillfället.

Dagens lunch serveras varje vardag kl.11:30-13:00. Ta för dig av soppa, varmrätt och dagens vegetariska alternativ, fyll sedan tallriken med grönt från vår smakrika salladsbuffé. Efter maten bjuder vi på kaffe och hembakt kaka.

Se veckans lunchmeny nedan. Varmt välkommen!

rönneberga dagens lunch

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2021 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X