Sportlovsbus på Rönneberga!

Spendera sportlovet på Rönneberga med barnen i år, här väntar härliga roligheter, godsaker, bus och skoj för stora som små!

Familjevecka på Rönneberga under sportlovet! Ta med dig familjen till Rönneberga för en vecka fylld av aktiviteter, avkoppling och god mat!

Bo i ett av våra moderna hotellrum med havsutsikt, starta dagen med vår gedigna frukostbuffé och avrunda med en delikat tvårätters middag komponerad av våra kockar i restaurang Verandan, samt en barnmeny till barnen.

Hos oss finns aktiviteter för alla åldrar! Vill ni spela padel, biljard, boule eller njuta av blöta bad i vårt läckra Badhus?

Prova kallbad ifrån vår brygga innan det är dags för ett dopp i vårt läckra badhus med avslutande bastubad. Spring ett varv på det anrika Lidingölopps-spåret och utmana hela familjen, eller promenera längs havet och andas in den friska luften.

I priset ingår entré till vårt mysiga badhus med en större pool att simma i och två bubbelpooler att välja mellan. Vi har även en regndusch, ångbastu och en stor inglasad torrbastu för den som inte vill bli (lika) blöt.

Inkluderat i vårt sportlovspaket:
-Hotellboende
-Frukost
-Tvårätters middag
-Barnmeny (middag)
-Entré till Badhuset

Pris:
1325:- per vuxen del i dubbelrum
*Barn upp till 12 år har 50% rabatt