Spa på Lidingö, Stockholm

Välkommen till Rönnebergas lugna oas

Unna dig en dag på spa! Du som bor över på Rönneberga har självklart tillgång till vårt läckra badhus med relaxavdelning, men även du som besöker oss över dagen kan koppla av i vår oas av lugn. Rönneberga är den perfekta platsen att ta en paus från vardagsbestyren på. I vårt fridfulla badhus med spa kan du simma, bada, basta eller helt enkelt slappa i våra avslappningsbäddar.

Våra spapaket fördelas mellan för- och eftermiddag:

Förmiddagsspa: kl.09:00-12:00, primärt för sällskap med barn i åldern 4-12 år.
Eftermiddagsspa: kl.13:00-16:00. Barn i åldern 12-18 är alltid välkomna i målmans sällskap.

Det är viktigt att du bokar din spavistelse i vårt läckra badhus. Välkommen!

rönneberga dagens lunch

Njut av en dag på spa

Ett dagpass i vårt läckra badhus ger dig tillgång till vår relaxavdelning med flera olika pooler och bastur, samt access till vårt gym med konditions- och styrkemaskiner.

Pris:
Måndag-Torsdag: 350 kr/person 
Fredag-Söndag: 450 kr/person
*Halva priset för barn under 12 år

Tillval

Maria Åkerberg spakit: 249 kr
Badrock: 150 kr/st

Spaweekend

Rönnebergas badhus är vår alldeles egen oas av lugn, perfekt för dig som behöver en paus från vardagen. Det finns en större pool att simma i och två bubbelpooler att välja mellan. Vi har även en regndusch, ångbastu och en stor inglasad torrbastu för den som inte vill bli (lika) blöt. I vår spaavdelning kan dessutom du slappna av i våra avslappningsbäddar.

rönneberga dagens lunch

Träna på Rönneberga

hotell stockholm

Personlig träning med Helen

Helen Clemens är licensierad personlig tränare och kostrådgivare. Hennes mål är att du ska få en stark, hållbar och smärtfri kropp. Klicka här för att boka ett pass med Helen!

hotell stockholm

Höj pulsen i gymmet

I vårt gym finns maskiner som kan hjälpa dig att aktivera hela kroppen. Vi har löpband, crosstrainers och motionscyklar, samt fria vikter och en multimaskin för styrketräning.

hotell stockholm

Friskvård för företaget

Hälsoprofilen Leila Söderholm erbjuder friskvårdsdagar och föreläsningar för er under er vistelse. Lär dig mer om kost och träning som gör gott för kroppen och knoppen. Rörelseglädje är Leilas filosofi!

rönneberga dagens lunch

Ta med barnen på spa 

Ladda batterierna med en dag på spa. Vi välkomnar både stora och små att tanka energi i Rönnebergas härliga badhus med relaxavdelning. Vi erbjuder även barnmassage för barn under 12 år.

Massage

Skäm bort dig själv eller någon du bryr dig om med en massagebehandling. En massage gör gott för både kroppen och knoppen. Våra behandlingar hjälper trötta muskler att slappna av och låter sinnet komma till ro.

Priser

30 min: 550 kr
60 min: 750 kr
90 min: 1000 kr
120 min: 1350 kr

rönneberga dagens lunch

I vårt badhus hittar du

hotell stockholm

Bubbelpooler

Sjunk ner i en av våra två bubbelpooler och känn stressen rinna av. En avkopplande stund i våra bubbelpooler under för kropp och själ!

hotell stockholm

Torr- och våtbastur

Efter en simtur i poolen passar det utmärkt att vila trötta muskler i vår bastu. Du kan välja mellan ångbastu och vår stora inglasade torrbastu.

hotell stockholm

Gym

I vårt gym finns maskiner som kan hjälpa dig att aktivera hela kroppen. Vi har löpband, crosstrainers och motionscyklar, samt en maskin för styrketräning.

Spa-kit från Maria Åkerberg

Prova vårt ”gör det själv” spa-kit från Maria Åkerberg. De svensktillverkade produkterna är ekologiska med naturliga ingredienser som vårdar både människa och miljö. Kitet innehåller produkter för kroppen och sinnet som sätter guldkant på din upplevelse.

”Gör det själv” spa-ritual kit från Maria Åkerberg: 249 kr

hotell stockholm
hotell stockholm

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2022 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X