Spa på Lidingö, Stockholm

Välkommen till Rönnebergas lugna oas

Unna dig en dag på spa! Du som bor över på Rönneberga har självklart tillgång till vårt spa med relaxavdelning, men även du som besöker oss över dagen kan koppla av i vår oas av lugn.

Rönneberga är den perfekta platsen att ta en paus från vardagsbestyren på. I vårt fridfulla badhus med spa kan du simma, bada, basta eller helt enkelt slappa i våra avslappningsbäddar. Unna dig en behandling eller lägg till vårt “gör det själv” spa-ritual kit från Maria Åkerberg som lyfter din upplevelse till en ny nivå.

rönneberga dagens lunch

En dag på spa

Vårt spa är tillgängligt även för dig som inte bor över på Rönneberga. Ett dagpass ger dig tillgång till vår relaxavdelning med flera olika pooler och bastus, samt tillgång till vårt gym med konditions- och styrkemaskiner.

Pris per person: Från 350 kr

Kontakta receptionen för bokning och aktuella öppettider.

Lägg till frukost eller lunch för en heldag i hälsans tecken:
Dagspa + frukost: 425 kr/person
Dagspa + lunch: 485 kr/person

Tillval

Maria Åkerberg spakit: 249 kr

Badrock: 75 kr st (2 för 100 kr)

Spaweekend

Rönnebergas badhus är vår alldeles egen oas av lugn, perfekt för dig som behöver en paus från vardagen. Det finns en större pool att simma i och två bubbelpooler att välja mellan. Vi har även en regndusch, ångbastu och en stor inglasad torrbastu för den som inte vill bli (lika) blöt. I vår spaavdelning kan dessutom du slappna av i våra avslappningsbäddar och låta sinnet få leva i nuet en stund.

Pris från: 1875 kr per person

rönneberga dagens lunch

Ta med barnen på spa

Ladda batterierna med en dag på spa. Vi välkomnar både stora och små att tanka energi i Rönnebergas härliga badhus med relaxavdelning. En värmande stund i bastun efter en sval simtur i poolen gör susen för kropp och själ. Sjunk ner i bubbelpoolen och känn musklerna slappna av … Njut av en välgörande stund i ångbastun som botar trött vinterhy, eller plaska och lek med familjen! Eller varför inte unna er en massage?

Pris

Vuxna och barn från 12 år: 350 kr per person.
Barn upp till 12 år har 50% rabatt.

rönneberga dagens lunch

Vinprovning + Spa

Kombinera det bästa av två i Rönnebergas värld: Vinprovning och spa. Ta med de närmsta vännerna på en getaway, fira födelsedagen med något extra eller njut av en skön aktivitet tillsammans med kollegorna.

Pris: Från 960 kr per person

Massage

Skäm bort dig själv eller någon du bryr dig om med en massagebehandling. En massage gör gott för både kroppen och knoppen. Våra behandlingar hjälper trötta muskler att slappna av och låter sinnet komma till ro.

Priser

30 min: 450 kr
60 min: 650 kr
90 min: 900 kr
120 min: 1250 kr

rönneberga dagens lunch

I vårt spa hittar du

hotell stockholm

Bubbelpooler

Sjunk ner i en av våra två bubbelpooler och känn stressen rinna av. En avkopplande stund i våra bubbelpooler under för kropp och själ!

hotell stockholm

Torr- och våtbastur

Efter en simtur i poolen passar det utmärkt att vila trötta muskler i vår bastu. Du kan välja mellan ångbastu och vår stora inglasade torrbastu.

hotell stockholm

Gym

I vårt gym finns maskiner som kan hjälpa dig att aktivera hela kroppen. Vi har löpband, crosstrainers och motionscyklar, samt en maskin för styrketräning.

hotell stockholm

Träning

Förboka ett träningspass med hälsoprofilen Leila Söderholm, tränare, kostrådgivare och coach för såväl företag som privatpersoner.

Spa-kit från Maria Åkerberg

Prova vårt ”gör det själv” spa-kit från Maria Åkerberg. De svensktillverkade produkterna är ekologiska med naturliga ingredienser som vårdar både människa och miljö. Kitet innehåller produkter för kroppen och sinnet som sätter guldkant på din spaupplevelse.

”Gör det själv” spa-ritual kit från Maria Åkerberg: 249 kr

hotell stockholm
hotell stockholm

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Facebook

Nyhetsbrev

 

© 2020 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com

X