Spa på Rönneberga

Rönnebergas egen oas av lugn, en härlig plats att ta en paus på. Det finns en större pool och två bubbelpooler att välja mellan. Vi har även en regndusch, ångbastu och en stor inglasad torrbastu för den som inte vill bli (lika) blöt. I vår spaavdelning kan dessutom du slappna av i våra avslappningsbäddar och låta sinnet få leva i nuet en stund.

Vi erbjuder massagebehandlingar från 450 kr, kontakta oss för mer information och bokning.

Unna dig en dag på spa

Vårt spa är tillgängligt även för dig som inte bor över på Rönneberga. Ett dagspass ger dig tillgång till pool, bubbelpool, regndusch, torrbastu och ångbastu men också entré till vårt gym med konditions- och styrkemaskiner. Du kan dessutom lägga till frukost eller lunch och gör en heldag i hälsans tecken!

Pris: Från 350 kr/person.
När: Ring vår reception för aktuella öppettider, men också för bokning av dagspa.

Dagspa + frukost, 425 kr/person.
Dagspa + lunch, 485 kr/person.

Lyft din spaupplevelse ytterligare en nivå genom att lägga till vårt “gör det själv” spa-ritual kit från Maria Åkerberg! För 249 kr/person får du sju ekologiska produkter för hela kroppen, men även en mini-guide som förklarar hur du använder dem på bästa sätt. Vi gillar Maria Åkerberg för att alla produkter är deep skin organic och dessutom tillverkade i Sverige.

Motionera i vårt gym

I anslutning till spat ligger vårt gym som har två löpband, två crosstrainers och två motionscyklar men även en multifunktionell maskin för styrketräning. I samarbete med Leila Söderholm, hälsocoach och kostrådgivare, erbjuder vi dessutom träningspass och personlig träning.

Bubbelpoolerna

Här finns gott om tid till att slappna av och låta allt få gå lite långsammare. Här kan du alltså låta både kropp och huvud få vila ett tag. Njut av ditt eget sällskap eller ta tillfälle i akt till att umgås med en vän. Känn sedan lugnet som sprider sig över atmosfären och sitt kvar ännu lite längre.

Se även

Dagens lunch

Lobbyshopen

Eventkalendern

X