En gåva som förlänger känslan

Vi ser fram emot att välkomna dig och din grupp ut till oss på läckra Rönneberga Konferens. Vi har tagit fram gåvor som förgyller vistelsen på plats men även med fördel kan tas med hem. Skäm bort dina anställda med en present som förlänger känslan du får hos oss på Lidingö. Köp med dig en liten bit av Rönneberga hem!

Spakit ifrån Maria Åkerberg.
Lyft spaupplevelsen till nästa nivå. Spa-kittet med ritualbeskrivning från Maria Åkerberg består av svenska naturprodukter som är snälla mot både kroppen och miljön. De ekologiska ingredienserna vårdar såväl huden som sinnet, så att du lämnar Rönnebergas spa riktigt, riktigt avslappnad.
Pris: 249 kr

Sommartvål, omtänksam gåva
Finsk tjärtvål, din vän i högt gräs & skogen. Ge bort en omtänksam gåva, sommartvålen ifrån A.N.T är återfuktande och snäll mot din hud och tjäran är uppskattad av de som har hudproblem eller mjäll och av de som vill använda ett alternativ för att hålla mygg och fästingar borta.
Pris: 125 kr

IDYLL en välgörande scrub
Idyll Salt Scrub är en naturlig produkt som återfuktar huden och ger en fräsch doft. Det unika med produkten är att oljan i den inte separeras utan är ”torr”. Produkten kan användas över hela kroppen, rekommenderas dock inte till ansiktet då saltet är lite grovt. Idylls fantastiska salt scrub ger en lång doftupplevelse som varar hela dagen.

Pris: 280 kr

Vill du lägga till en sommargåva?

Kontakta Anna eller Maria på info@ronneberga.se.

Gåvorna kommer inslagna och klara. Kan delas ut på plats av dig eller finnas som en överraskning på hotellrummet vid incheckning.

dagens lunch

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2021 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X