Segelterrassen

Segelterrassen öppnar tisdag 4/8

Välkommen till Segelterrassen

Varmt välkommen till vår ljuvliga terrass utomhuscafé och restaurang! Här njuter du av hembakt fika, spännande rätter tillsammans med något gott att dricka. Vi bjuder också på en slående vy över Lidingö. Havsutsikt får en ny innebörd på Lidingös vackraste udde. Segelterrassen har dessutom öppet hela veckan: måndag – söndag vid fint väder. Ring oss gärna för aktuella öppettider, men även för att få reda på dagens meny. Välkommen till oss för lunch, middag och AW – eller boka terrassen för ditt evenemang!

Kalender

august, 2020

After Work

Torsdagar 15.00-20.00

På torsdagar bjuder vi in till Lidingös härligaste utomhus-AW på Segelterrassen. Välj mellan kockens tips direkt från grillen, klassiska rätter, kylt bubbel, gott vin på glas, hantverksöl och fräscha cocktails/mocktails – ofta till livemusik! Vår bar har fullständiga rättigheter.
Välkommen till AW på Segelterrassen mellan kl 15:00-20:00, se evenemangskalender för aktuella datum.

Middag

Fredag & Lördag 20.00

På Segelterrassen bjuder våra kockar på vällagad mat med spännande smaker, lagad med kärlek av fräscha råvaror. Njut av en trerättersmiddag och goda drycker från vår bar med fullständiga rättigheter. Upplevelsen förhöjs av en slående vy över Lidingö och havet.
Välkommen på middag hos oss fredag-lördag kl 20:00, se menyn.

Café & utomhusrestaurang

Lunch och fika, 11.00-16.00

Mat smakar som bäst utomhus! Njut av en god, vällagad lunch i solskenet på Segelterrassen. Så enkelt som soppa med ostmacka, nygräddad våffla med vispad grädde och caesarsallad med kyckling eller handskalade räkor är några återkommande favoriter på menyn. Vid fint väder startar vi grillen och erbjuder allt från hamburgare till Dagens tips. Vi håller öppet måndag-söndag vid fint väder, hör gärna av dig till oss för aktuella öppettider och dagens meny. Vi ses!

Fira sommaren på Segelterrassen!

Vi hjälper er att sätta ihop ert firande efter era önskemål. Mat, dryck, underhållning, aktiviteter – allt går att ordna. Alltid med en slående utsikt över Stockholms inlopp. En fest på Segelterrassen tillåter dig att slappna av och ha roligt, låt oss ta hand om logistiken. Födelsedag, examensfirande, årsdag eller bröllop – fira er stora dag hos oss. Kontakta oss redan idag med era önskemål.

Bröllop

Fira kärleken med ett bröllop på Lidingös vackraste udde. Vår köksmästare komponerar en meny speciellt för er, som serveras på Segelterrassen. Baren serverar er signaturdrink (med eller utan alkohol) hela kvällen i kombination ed goda viner och hantverksöl. Vi ordnar underhållning av våra samarbetspartners om så önskas.

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X