Save the date!  – Art weekend

Vernissage av Anki de Morais ifrån Anki de Morais Art

Vi på läckra Rönneberga tillsammans med Anki de Morais bjuder in dig till vernissage helgen den 10-12 juni. Kom förbi på en magisk afton eller under helgen, en helg av konst, mingel, dryck och en bit mat. 

Välj mellan vernissage och After Work under fredagen där du beställer ädla drycker och enklare rätter ifrån ljuva Segelterrassen eller njut av en helgaktivitet för hela familjen med hembakt fika och vernissage på Rönneberga.

Vernissage & After Work  

Välkommen fredagen den 10 juni på öppet hus från kl.16:00. Träffa Anki de Morais och upplev hennes verk som ställs ut på Rönneberga. Goda rätter och ädla drycker beställer du ifrån ljuva Segelterrassen.

Vernissagehelg

Lördag & söndag den 11-12 juni är du inbjuden på vernissage. Vi öppnar upp portarna mellan kl.11:00-16:00. Träffa Anki de Morais och upplev hennes verk som ställs ut på Rönneberga och njut av hembakt helgfika som finns till försäljning.

Om Anki de Morais

Anki är en mixed-media konstnär och kolorist som uttrycker sin kärlek till djur och natur på ett lekfullt sätt. Anki använder sitt barnasinne och sin fantasi när hon skapar färgglada tavlor med organiska former som ger liv och glädje till både hem och arbete i många år framåt.

Anki kompletterar gärna med livliga färgval som guld, glitter, collage och pärlor. ”The more the merrier”. Livet är för kort för att ha tråkigt!