Sätt guldkant på mötet

Ett möte på Rönneberga har mer på dagordningen än långa PowerPoint-presentationer och statistikgenomgångar. Sätt guldkant på din vistelse hos oss genom att boka en aktivitet som svetsar samman teamet, tex ett ribbåtsäventyr eller vinprovning med vår sommelier. Addera en trerättersmiddag komponerad av våra kockar speciellt för er, som tar er med på en smakresa ni sent ska glömma. För den ultimata upplevelsen sover ni över i våra moderna hotellrum med havsutsikt och vaknar till vår rejäla frukostbuffé.

Festmeny

Under ledning av vår kökschef Glenn Poulter sätter våra eminenta kockar ihop en festmeny för er kickoff eller konferens. Välj en av våra väl ihopsatta menyer, eller inspireras av dem och komponera en egen. Vi ser fram emot att få bjuda ert företag på en god middag! 

Aktiviteter

 Är ni våghalsiga och äventyrslystna eller vill ni bara koppla av och umgås? Vi kan erbjuda aktiviteter som passar oavsett storlek på grupp. Vill ni spela fotboll, lösa mysterium eller basta och bubbla i bubbelpool? Alternativen är många. Läs mer om våra toppaktiviteter, eller hör av er med ert förslag så syr vi in det i er vistelse!

Vinpaket

Vår erfarna sommelier guidar er igenom smak, region, gamla och nya världen samt nyheter inom vinframställning. Med andra ord allt man kan tänkas vilja veta mer om. Boka in vinprovning med förbestämt tema eller be vår sommelier skräddarsy en provning just för er grupp.

Ribbåtsäventyr

Denna häftiga skärgårdsupplevelse med ett speciellt tävlingsmoment slår sällan fel hos konferensgästerna. Välj mellan 2 eller 3 timmars tur eller kombinera med Checkpoint Challenge i City!

 

Dagspa

Vårt badhus ligger som en egen liten oas och är en härlig plats att börja eller avsluta dagen på. Här finns en större pool med jetstrålar och bubbelplattor och bredvid den två bubbelpooler att värma sig i. Det finns även regndusch, ångbastu och en stor inglasad torrbastu med utsikt över poolområdet.

Fördrink

 Kicka igång kickoffen direkt – när ni anländer till Rönneberga väntar en ljuvlig fördrink! Vi erbjuder ett urval av drinkar att välja från, men vi blandar gärna iordning en välkomstdrink efter era önskemål också. Varför inte skapa en signaturdrink, skräddarsydd för och inspirerad av ert företag?

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2021 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X