Kurs, konferens och fest på Lidingö

Rönneberga är en konferensanläggning i natursköna omgivningar på Lidingö, 20 minuter från Stockholm. Här på Elfviks udde, med Stockholms inlopp som bakgrund, har det anordnats konferenser, kurser och fester i årtionden. Men vi är betydligt mer än bara en konferensanläggning. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap. Och den smittar av sig på våra gäster. Kanske sitter vår historia kvar i väggarna: hit har folk kommit för att mötas och lära av varandra ända sedan 1969. Självklart har anläggningen byggts ut och moderniserats för att passa dagens höga krav på konferenskomfort. Men själen i Rönneberga lever vidare i den folkliga, jordnära andan. En anda av engagemang och nyfikenhet. En anda som måste upplevas.

Välkommen till Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till.

Semesterstängt!

Från och med den 6 juli tar vi en välbehövlig semesterpaus för att njuta av sommarens hemester. Tid för oss att vila och få återhämtning, men vi är snart tillbaka. Vi öppnar upp igen i början av augusti, följ oss gärna i våra sociala kanaler där vi först släpper informationen när vi öppnar upp igen. Varmt välkommen åter, och glad sommar!

Bokningens öppettider i sommar

Funderar du redan nu på höstens konferens eller kickoff? Vi håller bokningen öppen i sommar för dig som gillar att ha något att se fram emot. Under veckorna 29-32 är bokningen öppen kl 09-15, kontakta oss så hjälper vi dig!

Telefon: 08-446 78 00
E-post: info@ronneberga.se

Kära gäst

Vi på läckra Rönneberga följer myndigheternas rekommendationer och råd. Så för tillfället serveras inga matbufféer hos oss utan all mathantering sker efter myndigheternas angivelser. Vår härliga frukostbuffé är för tillfället utbytt till en frukostpåse och vår lunchservering är en tallriksserverad lunch. Middagen är som vanligt en härlig tre-rätters serverad middag.

Aktuellt på Rönneberga

Sätt guldkant på mötet

Ta del av våra goda recept!

Hos oss

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X