Kurs, konferens och fest på Lidingö

Rönneberga är en konferensanläggning i natursköna omgivningar på Lidingö, 20 minuter från Stockholm. Här på Elfviks udde, med Stockholms inlopp som bakgrund, har det anordnats konferenser, kurser och fester i årtionden. Men vi är betydligt mer än bara en konferensanläggning. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap. Och den smittar av sig på våra gäster. Kanske sitter vår historia kvar i väggarna: hit har folk kommit för att mötas och lära av varandra ända sedan 1969. Självklart har anläggningen byggts ut och moderniserats för att passa dagens höga krav på konferenskomfort. Men själen i Rönneberga lever vidare i den folkliga, jordnära andan. En anda av engagemang och nyfikenhet. En anda som måste upplevas.

Välkommen till Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till.

Besök Segelterrassen

Vill du besöka vår Segelterrass med utomhusbar, restaurang och café men är osäker på vädret? Ring gärna oss för aktuella öppettider och dagens meny.

Kära gäst

 

Vi på läckra Rönneberga följer myndigheternas rekommendationer och råd. Så för tillfället serveras inga matbufféer hos oss utan all mathantering sker efter myndigheternas angivelser. Vår härliga frukostbuffé är för tillfället utbytt till en frukostpåse och vår lunchservering är en tallriksserverad lunch. Middagen är som vanligt en härlig tre-rätters serverad middag. 

 Segelterrassens utomhuscafé/bar/restuarang 

Under denna tid kommer vi utöka vår verksamhet på vår ljuva Segelterrass och erbjuda alla kära gäster sopplunch med smörgås, grillad hamburgare, caesarsallad och utomhusfika med våfflor och annat hembakt. Menyn kan variera från dag till dag. Vi har fullständiga rättigheter. Utomhusfika/lunch på vår Segelterrass i Segelbaren är öppen måndag-söndag mellan kl.11:00-16:00 vid bra väder. Torsdagar från den 23 april – 18 juni mellan kl.15:00-20:00 har vi utomhus After Work. Öppettider kan variera efter väder och vad som händer och sker. Varmt välkommen till oss!

 

Aktuellt

Sätt guldkant på mötet

Ta del av våra goda recept!

Hos oss

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!