Senior restaurangchef sökes!

Vi söker nu en senior restaurangchef till oss på läckra Rönneberga ute på Elfviks udde, Lidingö. Vill du vara en drivande del av utvecklingen och ta oss till nästa nivå? Sök tjänsten redan idag.

Rönneberga ligger på Lidingö och Elfviks vackraste udde, endast 20 minuter från Stockholms pulserande stadsliv. Här möter grönskande ängar, saltstänkta klippor, skog och land varandra i perfekt harmoni. Rönneberga – en plats att längta tillbaka till!

Vårt älskade Rönneberga gästas idag av resenärer som kommer till oss för möten, konferenser, coworking, weekends, helgaktiviteter, fest, bröllop, goda måltider och avkoppling i vårt dagspa.

Söker du en fartfylld och rolig vardag där inget är omöjligt och inte sig likt från dag till dag, är vi din nya arbetsplats. Vi driver ett förstklassigt konferenshotell och innehar en premiumprodukt som vi är mycket stolta över.

Vem söker vi?
Senior restaurangchef. Vi söker dig med tidigare dokumenterad erfarenhet som restaurangchef. Vi ser gärna att du är senior i yrket och van att coacha ditt team och avdelning framåt. Vi ställer höga krav på ditt ledarskap. Som restaurangchef jobbar du proaktivt med ledarskap, service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer aktivt att medverka ute ibland våra gäster.

Du ska brinna för service – alltid med gästen i fokus. Vi förutsätter att du älskar att vi har flera restauranger och målgrupper av gäster och att du skapar en god och trygg atmosfär för dina kollegor och våra gäster.

Du kommer att få huvudansvaret för den dagliga driften av våra restauranger med tillhörande resultat och personalansvar. Du rapporterar direkt till VD och sitter med i vår ledningsgrupp.

Det är oerhört viktigt att du är prestigelös och alltid redo att ge dina kollegor en hjälpande hand. Om du dessutom uppskattar ordning och reda, har ett öga för detaljer, tar ansvar för litet som stort och är lösningsorienterad, är vi övertygad om att du kommer uppskatta din vardag här hos oss. Att du uppskattar livets goda med mat och dryck tar vi för givet!

Övrigt
Tjänsten är tills vidare och start enligt överenskommelse. Vi tillämpar kollektivavtal. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Vid frågor om tjänsten, välkommen att kontakta vår VD Gunilla Runsten.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut 2 maj 2021.

Ansökan skickas till:
Gunilla Runsten
E-post: gunilla.runsten@ronneberga.se
Telefonnummer: +46 (0)70-422 00 48
Hemsida: www.ronneberga.se

Välkommen med din ansökan!

Kontakt: Gunilla Runsten
E-post: gunilla.runsten@ronneberga.se
Telefonnr: +46 (0)70-422 00 48

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2021 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X