En upplevelse för alla sinnen

En måltid i Restaurang Verandan är en högtidsstund oavsett tid och veckodag. Slå dig ner vid dukat bord och vila ögonen på havsutsikten, vi bjuder in till en smakresa som kittlar alla sinnen – inte bara smaken.

Känn doften från havet och solen mot ansiktet, hör vinden i träden och upplev vällagad mat av råvaror vi älskar!

Menyer

Öppettider

Frukost (vardagar)Mån-Fre kl.7:00 - 9:00
Frukost (helger)Lör-Sön kl.8:00-10:00
LunchMån-Fre kl.11:30-13:00
Middag & barMån-Lör kl.18:00-23:30
LobbybarenMån-Lör kl.16:00-21:00

*Köket stänger kl.20:00 varje dag.

Dagens lunch på Rönneberga

Välkommen till oss på drop-in lunch ute på Lidingös vackraste udde, med en ljuvlig utsikt över skärgården som lunchsällskap. Vi dukar upp en rejäl buffé med ett dignande salladsbord där växtriket får ta plats. Till detta serverar vi dagens soppa, varmrätt och ett smakrikt vegetariskt alternativ. Efter lunchen serveras kaffe, te, hembakt kaka och ostbricka att njuta av!

Ring eller maila oss gärna innan ditt besök för att säkerställa att det finns plats. Restaurang Verandan är otroligt populärt för lunch, hör av dig till oss för att boka bord!

Boka affärslunch på Lidingö

Vill du boka affärslunch på Rönneberga önskar vi att du gör det senast tre arbetsdagar innan tillfället. Du och dina gäster anländer till dukat bord, vår personal tar hand om er och ser till att ni har allt ni behöver under er lunchstund.

Affärslunch kan bokas i Restaurang Verandan eller på Vippen, kontakta oss gärna för mer information.

Segelterrassen

Segelterrassen är Lidingös härligaste uteplats under sommarsäsongen, upplev den tillsammans med nära och kära. Terassen är något alldeles extra, ta med dig tallriken och slå dig ner och njut en stund.

Önskar du boka Segelterrassen för fest eller event?
Tveka inte att kontakta oss!

Seglet håller öppet enligt Rönnebergas ordinarie öppettider. Vi ses nästa säsong!

Vippen

Precis utanför Restaurang Verandan ligger terrassen som fått namnet Vippen. Boka Vippen för kickoff med företaget, förlovningsfest eller studentfirande. Njut av utsikten över Seglet och Stockholms inlopp när ni skålar för det som komma skall.

Passa på att boka säsongens bemärkelsedagar på Vippen redan idag. Ät lunch i solen på farmors födelsedag, fira namnsdagen med långbord utomhus eller uppmärksamma födelsedagen på Rönneberga. Kontakta oss redan idag!

Lobbybaren

Kaffe med dopp eller coworking med ett glas bubbel? Välkommen att slå dig ner i vår mysiga lobbybar, här finns såklart Wi-Fi för den som vill jobba i en inspirerande miljö. Häng med oss vid baren eller koppla av i en av våra fåtöljer, vi ses på Rönneberga!

Restaurang Verandan

I restaurang Verandan serverar vi modern husmanskost, vi har uppgraderat det skandinaviska kökets smaker med spännande influenser från alla världens hörn. En middag i restaurang Verandan är en högtidsstund oavsett veckodag!

Ingen går hungrig från vår rejäla frukostbuffé, den perfekta starten på dagen. Till lunch låter vi växtriket spela huvudrollen och dukar upp ett dignande buffébord med sallader, varma och kalla rätter samt tillbehör.

Tel: 08-446 78 00
E-post: info@ronneberga.se
Rönnebergavägen 1, 181 90 Lidingö
Webbplats byggd av Mad Marketing & Co.