Lediga tjänster

Här ser du våra lediga tjänster just nu. Hittar du inte något som passar dig? Du kan alltid skicka en spontanansökan till oss så vet vi att du finns när vi har just din tjänst ledig.

Projektledare – från mindre till större möten – Rönneberga Konferens, Lidingö

På Lidingö, bara 20 minuter från Stockholm, ligger Rönneberga Konferens. Med närheten till Stockholm och den natursköna omgivningen är vår konferensanläggning idealisk för kreativa möten och konferenser. Hos oss på Rönneberga finner du ett varmt och personligt engagemang och härliga sällskapsytor som inbjuder till möten människor emellan. Vi är en Svanenmärkt anläggning samt medlem i IACC och Svenska Möten. Läs mer på vår hemsida: www.ronneberga.se

Vi söker en projektledare på heltid. Du kommer tillsammans med en kollega på bokningen ta emot och svara på förfrågningar, visningar, detaljplanering med kund samt fakturera efter avslutad konferens. Mellan bokning och reception finns ett nära samarbete så vid behov ingår det även att kunna backa upp receptionen.

För att lyckas i rollen bör du vara noggrann och strukturerad, med ett gott öga för detaljer. Stundtals kan tempot vara högt och det gäller att kunna hantera flera saker parallellt. Vi strävar hela tiden efter att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar så det är viktigt att vara serviceinriktad och ha en positiv, lösningsorienterad inställning. Kontaktytorna är många i rollen, externt såväl som internt, så det är viktigt att vara social, kommunikativ och kunna samarbeta över gränserna.

Du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta med konferenser och ha lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska. God datavana är ett krav då mycket av arbetet sker i vårt hotellsystem Spectra.

Anställningen gäller heltid och tillsvidare med 6 månaders provtjänstgöring. Arbetstid dagtid. Helger förekommer samt kvällar vid enstaka tillfällen. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Vi tillämpar kollektivavtal.

Vid frågor om tjänsten kontakta Gunilla Runsten,  070-422 00 48.

Mejla din ansökan, med personligt brev samt CV, senast den 15 februari till: gunilla.runsten@ronneberga.se. Tillträde snarast. Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss här!