Lediga tjänster

Här ser du våra lediga tjänster just nu. Hittar du inte något som passar dig? Du kan alltid skicka en spontanansökan till oss så vet vi att du finns när vi har just din tjänst ledig.

Ö-värd sökes till Gistholmen i Stockholms skärgård.

Till våren öppnar Gistholmen, ett spännande projekt i Stockholms skärgård. Gistholmen är skärgårdsidyllen för semesterfirare, äventyrare, naturälskare och konferensköpare och drivs av oss på Rönneberga Konferens!

Nu söker vi en person eller ett värdpar som delar på tjänsten till ett spännande projekt i Stockholms skärgård. I anrik miljö växer en ny stugby och konferensmiljö fram. Om ni är äkta makar, syster och bror eller bästa vänner spelar mindre roll. Det viktigaste är inställningen till service för våra gäster och livet på en ”öde ö”. Ni kanske redan idag bedriver verksamhet i skärgården som kan kombineras med den här verksamheten. Gistholmen trafikeras året om av skärgådsbåtarna och närmaste större öar är Svartsö samt Ingmarsö där det också finns butik, restaurang och drivmedel. Bokning och administration sköts av Rönneberga konferens på Lidingö.

Uppdraget innebär säsongsanställning mellan 1 maj till sista september och huvudsysslan är att vara Ö-värd. I arbetsuppgifterna ingår förutom att vara Ö-värd även diverse vaktmästerisysslor, grönyteskötsel, tvätt samt städning. Det är viktigt att förstå att arbetstiderna varierar beroende på beläggning och gästernas önskemål. Lön enligt överenskommelse, vi har kollektivavtal.  Det finns även möjlighet till boende på Gistholmen under säsong och enligt överenskommelse.  Gistholmen, drivs av Rönneberga Konferens

För frågor om tjänsten samt ansökan kontakta:

Robert Hansson via e-post: robert.hansson@ronneberga.se eller ring på telefonnummer: +46 (0)70-430 09 68.

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss här!