Om oss på Rönneberga

Rönneberga kurs- och konferensgård invigdes 1969 som en skola för fackliga studier. En plats för demokratiska samtal och för utbyte av erfarenhet. På Rönneberga fick man möta människor med andra åsikter och uppfattningar, och pröva de egna argumentens hållbarhet. Det var högt i tak och öppen dörr. Standarden var exceptionellt hög och tanken var att stimulera både skapande och lärande. Rönneberga idag är en modern konferensanläggning som under årens lopp har byggts ut och anpassats med nya lokaler och faciliteter. Ett av de senaste tillskotten är den vackra Segelterrassen som byggdes 2008 och badhuset med pool, bastu och relax som invigdes i januari 2013. Under de senaste åren har även samtliga hotellrum och vissa av konferenslokalerna renoverats. Men andan finns kvar. Själen i Rönneberga. Hela Rönneberga är som en stor kulturanläggning med vacker och intressant konst både inomhus och utomhus. Och utsikten över Stockholms inlopp är svårslagen oavsett årstid. Rönneberga är helt enkelt en plats att drömma sig tillbaka till.

Snabbfakta

104 hotellrum – 160 bäddar
1 matsal för 2–240 sittande
Utomhusterrass för 120 sittande
Terrass med havsutsikt
Flera sällskapsavdelningar
16 konferenslokaler för upp till 220 personer
VIP konferensvåning med egen altan och lounge
Wifi på hela anläggningen
Tennisbana
Fotbollsplan
Boulebana
Egen brygga
Badhus med pool, bastu och relax
Aktiviteter och underhållning
Gym
Pub

Tillgängligheten på Rönneberga

Rönneberga är väl anpassat för dig som är rörelsehindrad. Vid infart och parkering finns större parkeringsplatser med el. Entrédörren till huvudbyggnaden har en dörröppnare från både in- och utsida. I huvudbyggnaden (där de flesta konferenslokaler, matsalar och gemensamhets ytor finns) kan du ta dig mellan alla plan med hiss. En stor handikapptoalett hittar du på entréplanet. Vi har två handikappanpassade hotellrum i rumsbyggnaderna som har sin entré på samma plan som huvudentrén. Till dessa rum får du en fjärrstyrd dosa till entrédörrarna. Till rummet finns ett specialkort för att underlätta all dörröppning. Även badhuset och relaxavdelningen är handikappanpassade med både dusch och wc. Vår brygga nås utan trappor och det finns många fina promenadstråk runt omkring Rönneberga som även de nås utan trappor. Vi strävar alltid efter att förbättra vår service till alla våra gäster, tipsa oss gärna om förbättringar som gör just ert besök ännu bättre.

Rönnebergas miljöarbete

Vi har en långsiktig miljöpolicy och försöker hela tiden minska och minimera vår påverkan på miljön. Vi ställer även miljökrav på våra leverantörer och samarbetspartners. Vi är glada och stolta över att vara ett Svanenmärkt konferenshotell och även märkta med IACC miljömärkning Green Star.

Jobba hos oss

Vi är en liten och sammansvetsad organisation som drivs av vårt gemensamma och genuina engagemang för Rönneberga. Vi bryr oss om varandra och har roligt på jobbet – varje dag. Vill du bli en i gänget på Rönneberga? Här ser du våra lediga tjänster

Vi värnar om din integritet

Här kan du fördjupa dig i hur vi hanterar dina personuppgifter. Du kan känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag. Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter.

Läs mer i vår policy och hör av dig om du har några frågor.

Registerutdrag?

Du har rätt att ta del av vilken information det finns om dig i våra register på Rönneberga Konferens. För att ta del av detta behöver du fylla i nedan formulär och skicka in det, så tar vi kontakt med dig.

Ladda ner formuläret eller skicka in direkt via formulär.

Utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Rönneberga Konferens är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Rönneberga Konferens äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

Kan man ha ett möte på en egen ö?

Älskar ni bubbelvatten, hårda fruktkarameller, u-bordssittning, reklampennor och lååånga powerpointpresentationer? Då är kanske inte Gistholmen något för er. Vill ni däremot hyra en helt egen ö, ta en paus och mötas där enkelhet och natur är viktigare än skandinaviska designmöbler, chailatte och lunch med asiatiska influenser, ja då är nog Gistholmen en välbehövlig paus för er. Gistholmen drivs av Rönneberga Konferens. Vill du veta mer om Gistholmen eller boka in en välbehövlig paus? Besök Gistholmens webb här >> 

Gistholmen – ta en paus i Stockholms skärgård.

X