Mångfacetterad receptionist sökes!

Vi söker en kollega till hotell- och receptionsavdelningen här på läckra Rönneberga.

Rönneberga ligger på Lidingö och Elfviks vackraste udde, endast 20 minuter från Stockholms pulserande stadsliv. Här möter grönskande ängar, saltstänkta klippor, skog och land varandra i perfekt harmoni. Rönneberga – en plats att längta tillbaka till!

Vårt älskade Rönneberga gästas idag av resenärer som kommer till oss för möten, konferenser, coworking, weekends, helgaktiviteter, goda måltider och avkoppling i vårt dagspa.

Söker du en fartfylld och rolig vardag där inget är omöjligt och inte sig likt från dag till dag är vi din nya arbetsplats. Vi driver ett förstklassigt hotell och konferensanläggning och vi innehar en premiumprodukt som vi är mycket stolta över.

Vem söker vi?
Receptionskollega
Vi söker dig med glimten i ögat, som alltid har nära till skratt och som älskar att arbeta i en fartfylld miljö där inget är omöjligt och alltid med gästen i fokus. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet utav bokning och hotellsystem. Vi förväntar oss att du har superskills inom försäljning, service, detaljplanering och att du även är administrativt lagd.

Prestigelöshet är ditt andra namn och du ger gärna dina kollegor en hjälpande hand. Om du dessutom uppskattar ordning och reda, tar ansvar för litet som stort och är lösningsorienterat är vi övertygad om att du kommer uppskatta din vardag här hos oss.

Kvalifikationer vi önskar
– Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet ifrån hotell och restaurang
– Erfarenhet ifrån hotellsystem, vi använder oss utav Spektra
– Bokning och detaljplanering
– Försäljning
– Kassaerfarenhet
– Kunskap och intresse kring mat och dryck
– Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift (Svenska/Engelska)
– Ansvarsfull
– Lagspelare
– Serviceminded

Om arbetet
Arbetstider varierar och inkluderar dagar, kvällar och helger. Vi tillämpar kollektivavtal. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Vid frågor om tjänsten, välkommen att kontakta vår försäljningschef Maria Sandström.

Om oss
På natursköna Lidingö ligger ditt andra hem, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Ta chansen att spendera lite egentid i vårt läckra badhus, njut av en trerättersmiddag komponerad av vår köksmästare och ta del av vår sommeliers dryckeskunskaper. Somna sött i våra härliga hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till den gedigna frukostbuffén dukas upp. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Välkommen med din ansökan!

Kontakt: Maria Sandström
E-post: maria.sandstrom@ronneberga.se
Telefon: +46 (0)70-798 38 37
Hemsida: www.ronneberga.se

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2021 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X