Om oss & Kontakt

Rönneberga

Kontakta oss

Företagsuppgifter

Rönneberga
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö
Telefon: 08-446 78 00
E-post: info@ronneberga.se

Kontakt

Reception: 08-446 78 00
VD Gunilla Runsten: 070-422 00 48

Med bil

Åker du bil kör du över Lidingöbron och när du kommer över bron tar du av till höger mot Elfvik. Sedan följer du Norra Kungsvägen/Elfviksvägen hela vägen till Rönneberga (se karta). Vår parkering, som givetvis är gratis, har gott om platser. Vi har även möjlighet att erbjuda laddning för att ladda el-bil. Kontakta vår reception för laddning av el-bil. Den totala restiden från Stockholms city är ungefär 20 minuter.

Med kollektivtrafik

Från T-centralen tar du tunnelbana 13 till Ropsten (röda linjen). Därifrån åker du buss 204 mot Elfvik till hållplats Lovik. Följ skyltningen till vår entré, ca 5 minuters promenad. Den totala restiden från T-centralen är ungefär 30 minuter.

Snabbfakta

104 hotellrum – 160 bäddar
1 matsal för 2–240 sittande
Utomhusterrass för 120 sittande
Terrass med havsutsikt
Flera sällskapsavdelningar
16 konferenslokaler för upp till 220 personer
VIP konferensvåning med egen altan och lounge
Wifi på hela anläggningen
Tennisbana
Fotbollsplan
Boulebana
Egen brygga
Badhus med pool, bastu och relax
Aktiviteter och underhållning
Gym
Pub

Tillgängligheten på Rönneberga

Rönneberga är väl anpassat för dig som är rörelsehindrad. Vid infart och parkering finns större parkeringsplatser med el. Entrédörren till huvudbyggnaden har en dörröppnare från både in- och utsida. I huvudbyggnaden (där de flesta konferenslokaler, matsalar och gemensamhets ytor finns) kan du ta dig mellan alla plan med hiss. En stor handikapptoalett hittar du på entréplanet. Vi har två handikappanpassade hotellrum i rumsbyggnaderna som har sin entré på samma plan som huvudentrén. Till dessa rum får du en fjärrstyrd dosa till entrédörrarna. Till rummet finns ett specialkort för att underlätta all dörröppning. Även badhuset och relaxavdelningen är handikappanpassade med både dusch och wc. Vår brygga nås utan trappor och det finns många fina promenadstråk runt omkring Rönneberga som även de nås utan trappor. Vi strävar alltid efter att förbättra vår service till alla våra gäster, tipsa oss gärna om förbättringar som gör just ert besök ännu bättre.

Rönnebergas miljöarbete

Vi har en långsiktig miljöpolicy och försöker hela tiden minska och minimera vår påverkan på miljön. Vi ställer även miljökrav på våra leverantörer och samarbetspartners. Vi är glada och stolta över att vara ett Svanenmärkt konferenshotell och även märkta med IACC miljömärkning Green Star.

Jobba hos oss

Vi är en liten och sammansvetsad organisation som drivs av vårt gemensamma och genuina engagemang för Rönneberga. Vi bryr oss om varandra och har roligt på jobbet – varje dag. Vill du bli en i gänget på Rönneberga? Här ser du våra lediga tjänster

Vi värnar om din integritet

Här kan du fördjupa dig i hur vi hanterar dina personuppgifter. Du kan känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag. Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter.

Registerutdrag

Du har rätt att ta del av vilken information det finns om dig i våra register på Rönneberga Konferens. För att ta del av detta behöver du fylla i nedan formulär och skicka in det, så tar vi kontakt med dig.

Ladda ner formuläret eller skicka in direkt via formulär.

Utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Rönneberga Konferens är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Rönneberga Konferens äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk.

Möte på er egna ö

Älskar ni bubbelvatten, hårda fruktkarameller, u-bordssittning, reklampennor och långa powerpointpresentationer? Då är kanske inte Gistholmen något för er. Vill ni däremot hyra en helt egen ö, ta en paus och mötas där enkelhet och natur är viktigare än skandinaviska designmöbler, chailatte och lunch med asiatiska influenser, ja då är nog Gistholmen en välbehövlig paus för er. Gistholmen drivs av Rönneberga Konferens. Vill du veta mer om skärgårdsön Gistholmen?
Besök Gistholmens hemsida här.

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X