Om oss & Kontakt

Rönneberga

Kontakta oss

Företagsuppgifter

Rönneberga
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö
Telefon: 08-446 78 00
E-post: info@ronneberga.se

Kontakt

Reception: 08-446 78 00
VD Gunilla Runsten: 070-422 00 48

Med bil

Åker du bil kör du över Lidingöbron, när du kommer över bron tar du av till höger mot Elfvik. Sedan följer du Norra Kungsvägen/Elfviksvägen hela vägen till Rönneberga (se karta). Vår parkering, som givetvis är gratis, har gott om platser. Vi har även möjlighet att erbjuda laddning för att ladda el-bil. Kontakta vår reception för laddning av el-bil. Den totala restiden från Stockholms city är ungefär 20 minuter.

Med kollektivtrafik

Från T-centralen tar du tunnelbana 13 till Ropsten (röda linjen). Därifrån åker du buss 204 mot Elfvik till hållplats Lovik. Följ skyltningen till vår entré, ca 5 minuters promenad. Den totala restiden från T-centralen är ungefär 30 minuter.

Snabbfakta

104 hotellrum – 160 bäddar
1 matsal för 2–240 sittande
Utomhusterrass för 120 sittande
Terrass med havsutsikt
Flera sällskapsavdelningar
16 konferenslokaler för upp till 220 personer
VIP-konferensvåning med egen altan och lounge
Wi-Fi på hela anläggningen
Padelbanor
Fotbollsplan
Boulebana
Egen brygga
Badhus med pool, bastu och relax
Aktiviteter och underhållning
Gym
Pub

Tillgängligheten på Rönneberga

Rönneberga är väl anpassat för dig som är rörelsehindrad. Vid infart och parkering finns större parkeringsplatser med el. Entrédörren till huvudbyggnaden har en dörröppnare från både in- och utsida. I huvudbyggnaden (där de flesta gemensamma ytor finns) kan du ta dig mellan alla plan med hiss. En stor handikapptoalett hittar du på entréplanet.

Vi har två handikappanpassade hotellrum med entré på samma plan som huvudentrén. Till rummet finns ett specialkort för att underlätta all dörröppning. Även badhuset och relaxavdelningen är handikappanpassade med både dusch och wc. Vår brygga och de många promenadstråken runt omkring Rönneberga nås utan trappor.

Vi strävar alltid efter att förbättra vår service till alla våra gäster, tipsa oss gärna om förbättringar som gör just ert besök ännu bättre.

Rönnebergas miljöarbete

Vi har en långsiktig miljöpolicy och försöker hela tiden minska och minimera vår påverkan på miljön. Vi ställer även miljökrav på våra leverantörer och samarbetspartners. Vi är glada och stolta över att vara ett Svanenmärkt konferenshotell och även märkta med IACC miljömärkning Green Star.

Jobba hos oss

Vi är en liten och sammansvetsad organisation som drivs av vårt gemensamma och genuina engagemang för Rönneberga. Vi bryr oss om varandra och har roligt på jobbet – varje dag.

Här ser du våra lediga tjänster:
Mångfacetterad receptionist
Hovmästare (dagtid)
Kvällspigg servispersonal
Kock heltid och kock extra vid behov

Vi värnar om din integritet

Du kan känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi är öppna med hur vi samlar in och behandlar den information som vi sparar om dig. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag. Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person, exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter.

Ta del av vår integritetspolicy här!

Registerutdrag

Du har rätt att ta del av vilken information det finns om dig i våra register på Rönneberga Konferens. För att ta del av detta behöver du fylla i nedan formulär och skicka in det, så tar vi kontakt med dig.

Ladda ner formuläret eller skicka in direkt via formulär.

Utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Rönneberga Konferens är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Rönneberga Konferens äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk.

Vi är CovidClean™-certifierade

Vi är glada och stolta över att vara en av få anläggningar som kan titulera sig CovidClean™-certifierade, vilket innebär att vi uppfyller alla Safehotels Alliance ABs krav för att kunna erbjuda en säker upplevelse för våra gäster.

Privatgäst eller företag – alla gäster är lika viktiga för oss! Vi har vidtagit åtgärder och förbättrat våra rutiner för att våra gäster ska känna sig trygga hos oss. Du ska kunna slappna av på Rönneberga och lita på att vi har koll på läget.

För att förhindra smittspridningen har vi på Rönneberga Konferens tagit fram rutiner som vi lever enligt, allt för att garantera din och vår säkerhet. Stay safe – 12 st goda vanor hos oss:

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2022 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X