Konferens

Chambre Séparée

På Rönneberga finner du flera separata möteshus för er som vill ordna er konferens à la chambre séparée. På Lidingös vackraste udde kan vi erbjuda trygga möten i avskildhet. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Restaurang & bar

Förmiddagsfika, konferenslunch, 15-kaffe och trerättersmiddag. Ni behöver inte gå hungriga under er dag på Rönneberga. Låt oss veta om ni önskar hel- eller halvpension så skräddarsyr vi en meny som passar er. 

Fullt utrustade lokaler

Hos oss finns 16 konferenslokaler och mötesrum i olika storlekar. Självklart är samtliga utrustade med projektor, Wi-Fi och stora fönster med havsutsikt. Vi möblerar lokalen så att den passar er dagordning.

En minnesvärd mötesdag på Rönneberga

Rönneberga är en konferensanläggning i natursköna omgivningar på Lidingö, 20 minuter från Stockholm. Här på Elfviks udde, med Stockholms inlopp som bakgrund har det anordnats konferenser, kurser och fester i årtionden. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap bland personal och gäster. Vår historia sitter kvar i väggarna: hit har folk kommit för att mötas och lära av varandra ända sedan 1969. Självklart har anläggningen byggts ut och moderniserats för att passa dagens höga krav på konferenskomfort. Men själen i Rönneberga lever vidare i den folkliga, jordnära andan.
En anda av engagemang och nyfikenhet. En anda som måste upplevas.

Välkommen till Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till.

Vi är mötescertifierade av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten, organisationen hjälper företag att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Rönneberga Konferens är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Rönneberga Konferens äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta och medlemmar i Svanens nätverk.

Våra hotellrum

enkelrum

13 kvm
140 cm bred säng
40” smart-TV
Wi-Fi
Värdefack
Telefon
Badrum med dusch och WC.

Dubbelrum

13 kvm
2 st 90 cm breda enkelsängar
40” smart-TV
Wi-Fi
Värdefack
Telefon
Badrum med dusch och WC.

Minisvit

24 kvm
Dubbelsäng
Soffgrupp
40” smart-TV
Wi-Fi
Värdefack
Telefon
Stort badrum med dusch och WC.

Anpassade rum

140 cm bred säng
Bredare dörrar

Större badrum
utan nivåskillnader.

Fjärröppning på alla dörrar och entréer.

Tel: 08-446 78 00
E-post: info@ronneberga.se
Rönnebergavägen 1, 181 90 Lidingö
Webbplats byggd av Mad Marketing & Co.