Aktuellt på Rönneberga

hotell stockholm

Konferens + Aktivitet

Sätt guldkant på mötet och avsluta dagen med en aktivitet. Vad sägs om vinprovning med vår sommelier i vår läckra vinkällare? Vi hjälper er att ordna aktiviteter som svetsar samman teamet och ger er ett kärt minne från ljuva Rönneberga.

hotell stockholm

Årets nyhet: Konferens + padel

Vi bygger våra egna padelbanor som kommer att stå klara lagom till sommaren. Boka redan nu höstens konferens och kick off med padel hos oss på natursköna Lidingö!

Välkommen att kontakta oss med din bokningsförfrågan.

hotell stockholm

Dagskonferens + Middag

Konferera på dagen och avsluta sedan med en läcker trerättersmiddag på vår ljuva glasveranda i Restaurang Verandan. Våra kockar komponerar en meny speciellt för er, följ med på en internationell smakresa som ni sent ska glömma!

hotell stockholm

Grillmiddag med företaget

Fira in sommaren med kollegorna eller starta hösten med en grillkväll på ljuvliga Rönneberga. Vi serverar er mat direkt från grillen och tårta med kaffe efter maten. Se solen gå ner över Stockholms inlopp här hos oss på Lidingös vackraste udde!

En getaway på natursköna Rönneberga

 

Rönneberga är en konferensanläggning i natursköna omgivningar på Lidingö, 20 minuter från Stockholm. Här på Elfviks udde, med Stockholms inlopp som bakgrund, har det anordnats konferenser, kurser och fester i årtionden. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap bland personal och gäster. Vår historia sitter kvar i väggarna: hit har folk kommit för att mötas och lära av varandra ända sedan 1969. Självklart har anläggningen byggts ut och moderniserats för att passa dagens höga krav på konferenskomfort. Men själen i Rönneberga lever vidare i den folkliga, jordnära andan. En anda av engagemang och nyfikenhet. En anda som måste upplevas.

Välkommen till Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till.

Årets sommarpresent till företaget

Vi ser fram emot att välkomna dig och din grupp ut till oss på läckra Rönneberga Konferens. Vi har tagit fram sommarens gåva som förgyller vistelsen på plats men även med fördel kan tas med hem. Skäm bort dina anställda med en sommarpresent som förlänger känslan du får hos oss på Lidingö. Köp med dig en liten bit av Rönneberga hem!

Sätt guldkant på mötet

rönneberga dagens lunch

Vinprovning

Boka in vinprovning med förbestämt tema eller be vår sommelier skräddarsy en provning just för er grupp.

Gourmetweekend Stockholm

Dagspa

Vårt badhus ligger som en egen liten oas och är en härlig plats att börja eller avsluta dagen på.

rönneberga dagens lunch

Fördrink

 Kicka igång kickoffen direkt – när ni anländer till Rönneberga väntar en ljuvlig fördrink.

rönneberga dagens lunch

Hälsofokus

 Må bra med hela gruppen – vår hälsoprofil Leila Söderholm guidar er genom en föreläsning som inspirerar.

Våra recept

Vi är mötescertifierade av Svenska Möten. 

Att vara mötescertifierad av Svenska Möten innebär att medarbetarna på vår anläggning har genomgått en omfattande utbildning med syfte att fungera som rådgivare genom hela boknings- och planeringsprocessen av möten och konferenser. Genom att certifiera våra medarbetare säkerställer vi att vi har den kunskap som krävs för att på bästa sätt kunna guida dig som kund till bättre och mer effektfulla möten som uppfyller dina syften och mål.

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2021 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X