Traditionellt och klassiskt julbord på Lidingö!

Ho, ho, ho – välkommen till julbord på Lidingö! Låt Rönnebergas festliga atmosfär prägla årets mysigaste månad. Julen står för dörren och det är dags att planera in julbord för både släkten, vännerna och kollegorna. Vårt traditionella julbord passar såväl tjocka släkten som bästa vännerna och samarbetspartners. Vi kommer i juletider i år servera ett klassiskt och traditionellt julbord med julens alla älskade smaker och vårt läckra, hembakta gottebord. 

Överraska kollegorna med en helkväll hos oss på Rönneberga, bjud med tjocka släkten och alla vänner. Här finns det möjlighet till att njuta av ett gott julbord både till lunch- och middagstid, alla dagar i veckan. Självklart är alla sittningar fyllda av julstämning och vårt härliga julbord, tillagat av våra fantastiska kockar. Årets julbord på läckra Rönneberga utlovar en varm, god och julig tid tillsammans.

Årets julbord bjuder på

Vid ankomst bjuder vi på vinkokt glögg á la Rönneberga (med eller utan alkohol) och pepparkaka. Hugg sedan in på vårt klassiska julbord där alla säsongens älskade smaker finns representerade. Tänk på att spara plats för vårt hembakta gottebord och en kopp kaffe på maten.

Hitta hit

Åker du bil kör du över Lidingöbron och när du kommer över bron tar du av till höger mot Elfvik. Sedan följer du Norra Kungsvägen/Elfviksvägen hela vägen till Rönneberga. Vår parkering, som givetvis är gratis, har gott om platser. Vi har även möjlighet att erbjuda laddning för att ladda el-bil. Kontakta vår reception för laddning av el-bil. Den totala restiden från Stockholms city är ungefär 20 minuter.

Här kan du läsa om hur du hittar till Rönneberga med kollektivtrafik. 

Pris

595:- per person

Sittningar

Lördag 5/12
Fredag 11/12
Lördag 12/12
Lördag 19/12

Serveras från 17.00

Boka

Vänligen boka julbordet här.

 

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2021 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X