Kalender

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Rönneberga. I kalendern hittar du allt från mysiga bruncher till after work-event och gästuppträdanden. Kalendern uppdateras kontinuerligt så glöm inte att kika in här då och då för att se vad som sker på Lidingös härligaste udde.

Vad händer på Rönneberga?

Boule är ett utmanande precisionsspel som passar alla åldrar. Farmor kan möta lillebror utan problem, passa på att spela med hela släkten under er vistelse på Rönneberga. Kloten finner du i vår reception.

Sparka boll med barnen eller utmana kollegorna i en match mellan era möten. Låna en fotboll av oss i receptionen, planen finner du vid infarten till Rönneberga. 

Ta med dig löparskorna till Rönneberga och upplev naturspåret där anrika Lidingöloppet går. Spåret passerar precis nedanför Rönneberga!

Upplev Lidingö från cykelsadeln! Ta med din cykel när du reser till Rönneberga och unna dig lite välförtjänt egentid i naturen under din vistelse.

Spela padel på Rönnebergas nybyggda banor! Njut av den friska havsluften när du möter vännerna i en match. I vår reception kan ni hyra racket och köpa bollar, boka er bana på MATCHi genom att söka på "Rönneberga".

Segelterrassen är Lidingös härligaste uteservering, kom och upplev den tillsammans med nära och kära! Sommaren på Segelterrassen är något alldeles extra. Vill du boka Segelterrassen för fest eller event? Tveka inte att kontakta oss!

Självklart kommer Rolf Ilrot för att hålla musikquiz på premiären den 6 maj, Rolf kommer sedan tillbaka varje fredag ända fram till midsommar.

Seglets öppettider f.r.o.m. 6/5 t.o.m. 3/6:
Fredagar: 11.00-21.00 (musikquiz ca kl.18)
Lördagar: 11.00-17.00
Söndagar: 11.00-17.00

Observera att Segelterrassens öppettider gäller när solen skiner, ring oss gärna om du är osäker på aktuella öppettider.

Tel: 08-446 78 00
E-post: info@ronneberga.se
Rönnebergavägen 1, 181 90 Lidingö
Webbplats byggd av Mad Marketing & Co.