Hovmästare (dagtid) med erfarenhet av ledarskap

Vi söker en hovmästare med goda kvalifikationer av ledarskap till Restaurang Verandan som är en del av läckra Rönneberga.

Vi söker dig med några års branscherfarenhet ifrån besöksnäringen. Vi önskar att du har kvalifikationer inom ledarskap och ett brinnande intresse för mat och dryck. Vi tar för givet att du är social, ansvarsfull och älskar att ge service i världsklass. Du är en van teamplayer som coachar och leder det dagliga arbetet tillsammans med vår restaurangchef och ser till att alla medarbetare i restaurangavdelningen trivs och kan utföra sitt dagliga arbete med bravur. Att hjälpa varandra och att sträva efter att arbeta över avdelningsgränser är något som ligger dig varmt om hjärtat och en självklarhet för att ge våra besökare och gäster en fantastisk upplevelse av läckra Rönneberga.

Kvalifikationer vi meriterar
– Relevant utbildning för tjänsten
– Branscherfarenhet
– Tre års arbetslivserfarenhet som hovmästare
– Dryckeskunskap
– Kassavana
– Schemaläggning
– Dokumenterad ledarskapsutbildning

Önskade kvalifikationer
– Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift (Svenska/Engelska)
– Goda kunskaper i restaurang-och kassasystem
– Värdskap
– Ansvarsfull
– Lagspelare
– Serviceminded
– Körkort är ett önskemål då vi ligger ute på natursköna Elfviks Udde, Lidingö.

Träffar beskrivningen dig mitt i prick? Då ska du kontakta vår restaurangchef Christian och söka tjänsten redan idag!

Om arbetet
Arbetstider kan variera. Vi tillämpar kollektivavtal. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Vid frågor om tjänsten, välkommen att kontakta vår restaurangchef Christian Lundberg.

Ansök till
Mejla in CV, personligt brev och din ansökan till Christian vår restaurangchef. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Christian via telefonnummer +46 (8) 446 78 00.

Om oss
Vårt älskade Rönneberga gästas idag av resenärer som kommer till oss för möten, konferenser, coworking, weekends, helgaktiviteter, goda måltider och avkoppling i vårt dagspa.

Söker du en fartfylld och rolig vardag där inget är omöjligt och inte sig likt från dag till dag är vi din nya arbetsplats. Vi driver ett förstklassigt hotell, restaurang och konferensanläggning. Vi innehar en premiumprodukt som vi är mycket stolta över.

Rönneberga ligger på Lidingö och Elfviks vackraste udde, endast 20 minuter från Stockholms pulserande stadsliv. Här möter grönskande ängar, saltstänkta klippor, skog och land varandra i perfekt harmoni. Rönneberga – en plats att längta tillbaka till!

Välkommen med din ansökan!

Kontakt: Christian Lundberg
E-post: christian.lundberg@ronneberga.se
Telefon: +46 (8) 446 78 00
Hemsida: www.ronneberga.se

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2022 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X