Boka hotell hos oss

Vill du bo i ett av våra nyrenoverade hotellrum under din nästa affärsresa eller kanske släktträff?

På vårt hotell bor du i moderna fräscha hotellrum, de flesta med havsutsikt. Njut av våra vackra omgivningar med havet, skogen och ängarna utanför hotellrumsentrén. Vakna upp utvilad och njut av en svulstig hotellfrukost i vår nyöppnade restaurang Verandan. Dessutom erbjuder vi gratis parkering för övernattande bilar.

Rönnebergas hotellrum

På Rönneberga erbjuder vi 104 hotellrum i tre byggnader: Eken, Rönnen och Boken. Vi har totalt 160 bäddar uppdelade i 48 enkelrum och 46 dubbelrum, 4 minisviter. Samtliga rum är nyligen totalrenoverade och inredda i nordisk design, och de flesta har även havsutsikt.

Våra hotellrumskategorier

Enkelrum

Våra enkelrum är ca 13 kvm och har en 140 cm bred säng, 40” smart-tv, wifi, värdefack och telefon. Badrum med dusch och wc.

Dubbelrum

Våra dubbelrum är ca 13 kvm och har två 90 cm breda enkelsängar, 40” smart-tv, wifi, värdefack och telefon. Badrum med dusch och wc.

Minisvit

Våra minisviter är ca 24 kvm och har en dubbelsäng, liten soffgrupp, 40” smart-tv, wifi, värdefack och telefon. Stort badrum med dusch och wc.

Tillgänglighets-anpassade rum

Våra två tillgänglighetsanpassade hotellrum är inredda som enkelrum med 140 säng, men med bredare dörrar, större badrum och utan nivåskillnader. Fjärröppning finns på samtliga dörrar och entréer. Mer om tillgänglighet på Rönneberga hittar du här

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X