Hotell och weekend i Stockholm

Hotell & weekend i Stockholm

Naturnära med endast 20 min från Stockholm City

Hos oss bor du i moderna hotellrum, de flesta med havsutsikt. Njut av de vackra omgivningarna på Lidingö med havet, skogen och ängarna utanför hotellrumsfönstret. Från Rönneberga bor du nära naturen och city med endast 20 minuter till Stockholm centum. Vakna upp utvilad och njut av vår rejäla frukostbuffé i restaurang Verandan. Vi erbjuder självklart gratis parkering för bilar som också sover över.

På Rönneberga har vi 104 hotellrum i tre byggnader: Eken, Rönnen och Boken. De totalt 160 bäddarna är fördelade på 48 enkelrum, 46 dubbelrum och 4 minisviter. Anpassa din vistelse så att den blir precis som du vill att den ska vara. Välj ett av våra härliga weekendpaket eller kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning som uppfyller alla din krav!

Weekend hela veckan

 En weekend på Rönneberga är precis det du vill att den ska vara. Välj mellan våra specialutformade weekendpaket eller forma din egen helgupplevelse från vårt utbud av aktiviteter. Möjligheterna är oändliga med natursköna Lidingö precis utanför fönstret! Långa promenader längs vattnet, en båttur eller kanske ett besök till Millesgården? Vakna utvilad i ett av våra moderna hotellrum med havsutsikt, ägna sedan hela morgonen åt vår frukostbuffé. Utforska ön under dagen, avrunda med en gedigen middag och något gott att dricka i baren.

rönneberga dagens lunch

Klassisk weekend

 Spa / Trerättersmiddag / Hotellfrukost

Pris: 1425:- per person 

Gourmetweekend Stockholm

Gourmetweekend

 Spa / Femrättersmiddag / Hotellfrukost

Pris: 1625:- per person

rönneberga dagens lunch

Wine and Dine-weekend

 Spa / Trerättersmiddag / Vinprovning

Pris: 1825:- per person 

rönneberga dagens lunch

Spaweekend

 Spa / Trerättersmiddag / Massage

Pris: 1875:- per person

Våra hotellrum

På Rönneberga erbjuder vi 104 hotellrum i tre byggnader: Eken, Rönnen och Boken. Vi har totalt 160 bäddar uppdelade i 48 enkelrum och 46 dubbelrum samt 4 minisviter. Samtliga rum är totalrenoverade och inredda i nordisk design, och de flesta har även havsutsikt.

hotell stockholm

Enkelrum

13 kvm / 140 cm bred säng / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Dubbelrum

13 kvm / 2 st 90 cm breda enkelsängar / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / Badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Minisvit

24 kvm / dubbelsäng / soffgrupp / 40” smart-tv / wifi / värdefack / telefon / stort badrum med dusch och wc.

 

hotell stockholm

Tillgänglighetsanpassade rum

140 cm bred säng / bredare dörrar / större badrum / utan nivåskillnader / fjärröppning på alla dörrar och entréer.

 

Dagens lunch

Njut av god mat på Lidingös vackraste udde med utsikt över skärgården. Vare sig du kommer på drop-in eller har bokat din måltid i förväg så står vår lunchbuffé med salladsbord uppdukat när du kommer. Råvarorna är noga utvalda och varsamt tillagade av våra kockar. Ta för dig av soppa, varmrätt och dagens vegetariska alternativ, efter maten bjuder vi på kaffe och hembakt kaka. Ingen går hungrig från lunchen på Rönneberga!

rönneberga dagens lunch
rönneberga dagens lunch

Vinprovning + Spa

Kombinera det bästa av två i Rönnebergas värld: Vinprovning och spa. Ta med de närmsta vännerna på en getaway, fira födelsedagen med något extra eller njut av en skön aktivitet tillsammans med kollegorna.

Aktuellt just nu

hotell stockholm

Julweekend

 

hotell stockholm

Klassiskt julbord

 

hotell stockholm

Träningsweekend

 

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X