Hitta din målarglädje med färg & form!

Under en helg på vackra Rönneberga kombinerar vi personlig utveckling & kreativitet, allt med utgångspunkten i glädje och nyfikenhet såklart! 

Förvänta dig intuitivt måleri helt utan prestation. Under kursen har vi en tillåtande atmosfär utan prestation där inget kan bli ”fel” när vi går loss på färger och former som inspirerar oss. Inga förkunskaper behövs utan kom som du är. Färgerna finns där och väntar på dig. Du behöver bara ta med din nyfikenhet och oömma kläder.

Vi tar hjälp av guidade meditationer, naturen, rörelse till musik och egen reflektion för att just din kreativa röst ska bli tydligare för dig.
Och JO, alla har ett eget unikt uttryckssätt! Att få använda sin kreativitet och skapa något fysiskt är ett djupt mänskligt behov som också är välgörande för vår hälsa.

Kursen börjar kl. 10.00lördag och håller på till kl. 16.00söndag. I priset ingår allt målarmaterial, en övernattning i enkelrum, tillgång till SPA, 2 luncher, för- och eftermiddagsfika båda dagarna samt en 3-rätters middag på lördag kväll. Tillkommer: kostnader för dryck till maten.

Pris: 4 900 kr 
När: 18-19 Mars 2023

Max antal: 15 personer. För mer info och anmälan kontakta Anki de Morais på 070-728 71 91 eller art@ankidemorais.com.
Du kan självklart även anmäla dig direkt till Rönneberga.