Ljuvlig getaway till Lidingö, Stockholm

Boka hotell

Lunch

Välkommen ut till oss på drop-in lunch ute på Lidingös vackra udde, med en ljuvlig utsikt över skärgården som lunchsällskap. Vi dukar upp en rejäl buffé med ett dignande salladsbord, här får växtriket ta plats. Till detta serverar vi dagens soppa, varmrätt och ett smakrikt vegetariskt alternativ. Efter lunchen serveras kaffe och hembakt kaka.

Pris för dagens lunch: 150:-/person.

När: Måndag-fredag mellan kl.12:00-13.00.

Vi kan även erbjuda affärslunch med en 2-rätters serverad lunch. För vår affärslunch vg. kontakta vår bokning för reservation. *Affärslunch måste förbokas.

Vinprovning + spa

Kombinera det bästa av två i Rönnebergas värld: Vinprovning och spa. Ta med de närmsta vännerna på en getaway, fira födelsedagen med något extra eller njut av en skön aktivitet tillsammans med kollegorna.

Pris från: 960:-/person.

Dagsspa

Kom och njut av ett dagdopp i vårt läckra badhus! Pool, två stycken bubbelpooler, regndusch, torrbastu och ångbastu samt entré och tillgång till vårt modernt utrustade gym.

Pris: från 350:-/person.

När: måndag-fredag mellan kl.09:00-16:00. Sista slot-tid för entré är kl.14:00.

Tillval: Dagspa + frukost, 425:-/person || Dagspa + lunch, pris 485:-/person.

Idyll

Numera har våra nyrenoverade toaletter fått en ny fräsch kompis. Låt oss presentera IDYLL – Vår unika antibakteriella saltscrub. Den finns i tre magiska dofter och som alla just nu säljs i vår lobbyshop.

Pris: 280:-.

Hotell

Hos oss bor du i moderna fräscha hotellrum, de flesta med havsutsikt. Njut av våra vackra omgivningar med havet, skogen och ängarna utanför hotellrumsentrén. Vakna upp utvilad och njut av en svulstig hotellfrukost i vår nyöppnade restaurang Verandan. Dessutom erbjuder vi gratis parkering för övernattande bilar.

Pris: från 950:-/persons/natt.

Spa-kit

Gör det själv med vårt Spa-ritual kit från Maria Åkerberg för alla spa-besökare. Spa-ritualen inkluderar sju sorters produkter för hela kroppen och en miniguide. Alla produkter från Maria Åkerberg är deep skin organic och tillverkade i Sverige.

Pris: 249:-.

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X