Getaway

Boka hotell

Fredagslunch

Avrunda veckan med en god lunch ute på Lidingös vackra udde, med en ljuvlig utsikt över skärgården som lunchsällskap. Vi dukar upp en rejäl buffé med ett dignande salladsbord, här får växtriket ta plats. Till detta serverar vi dagens soppa, varmrätt och ett smakrikt vegetariskt alternativ. Efter lunchen serveras kaffe och hembakt kaka.

Pris för dagens fredagslunch 240:-/person.

Vinprovning + spa

Kombinera det bästa av två i Rönnebergas värld: Vinprovning och spa. Ta med de närmsta vännerna på en getaway, fira födelsedagen med något extra eller njut av en skön aktivitet tillsammans med kollegorna.

Pris från 960:-/person.

Dagsspa

Kom och njut av ett dagdopp i vårt läckra badhus! Pool, två stycken bubbelpooler, regndusch, torrbastu och ångbastu samt entré och tillgång till vårt modernt utrustade gym.

Pris från 550:-/person. 

Idyll

Numera har våra nyrenoverade toaletter fått en ny fräsch kompis. Låt oss presentera IDYLL – Vår unika antibakteriella saltscrub. Den finns i tre magiska dofter och som alla just nu säljs i vår lobbyshop.

Pris 280:-.

Hotell

Hos oss bor du i moderna fräscha hotellrum, de flesta med havsutsikt. Njut av våra vackra omgivningar med havet, skogen och ängarna utanför hotellrumsentrén. Vakna upp utvilad och njut av en svulstig hotellfrukost i vår nyöppnade restaurang Verandan. Dessutom erbjuder vi gratis parkering för övernattande bilar.

Pris från 950:-/persons/natt.

Dagspa + lunch

Unna dig en njutningsfyllld heldag hos oss. Starta med vår hälsolunch med fokus på säsongens primörer och det gröna växtriket. Lunchen inkluderar dagens soppa, ett svulstigt salladsbord, dagens varmrätt, hembakt bröd och ostar samt kaffe/te med liten kaka. Efter besöker du vårt läckra Badhus med pool, bubbelpooler, bastu:ar och sköna relaxe-fåtöljer.

Pris från 790:-/person.

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!