Fredrik Härén på Rönneberga

Ta chansen och utforska din kreativitet tillsammans med hela teamet under en föreläsning eller workshop med Fredrik Härén på Rönneberga!

Fredrik är en av världens främsta experter inom kreativitet och talar om ämnet på den globala scenen inför den internationella publiken. Nu är han tillbaka på svensk mark och har tillsammans med Rönneberga utvecklat ett unikt samarbete för grupper som vill utforska sin kreativitet. 

”Creativity Unplugged” erbjuds endast för grupper på Rönneberga eller på idéernas ö beroende på gruppens storlek. Aktiviteten går att boka som föreläsning eller föreläsning samt workshop, ett exklusivt erbjudande för er som vill utforska nya vägar. 

Fredrik erbjuder allt från kortare inspirationsföreläsningar till längre workshops, ni väljer det som passar er. 

Vill man besöka idéernas ö utan föreläsning är det möjligt att boka ön till ett exklusivt pris.

Här presenterar vi ett axplock av Fredriks föreläsningar

Hur kan vi bli mer kreativa?

Fungerar både på grupper där den kreativa nivån upplevs som låg som på grupper med mycket högt kreativt självförtroende.

Hur kan vi bli bättre på att ta till oss förändring?
En föreläsning för grupper som jobbar i branscher som just nu genomgår stora och snabba förändringar. Gör gruppen redo – och villig! – att genomföra nödvändiga förändringar.

Kreativ “uppvärmning” 

Den perfekta mentala uppvärmningen för en workshop. Hjälper till att höja den kreativa nivån i en grupp så att de kommer med fler och bättre idéer under en workshop.