Fest på Rönneberga

Här på Rönneberga kan du anordna alla typer av event och företagsfester, eller varför inte avsluta en bra konferensdag med ett ordentligt firande för kollegorna? Under åren har vi anordnat allt från grillkvällar med trubadur på Segelterassen, skaldjursplatåer och sjurättersmiddagar i Matsalen till DJ och “klackarna i taket”-fest inne i puben. Vår kökschef Mathias A. Groth och hans gäng hjälper gärna till att sätta ihop en meny efter era önskemål. Vill ni toppa festen med underhållning tar vi hjälp av våra samarbetspartner. Självklart kan alla sova kvar på Rönneberga, varför åka hem när det är som roligast?

rönneberga dagens lunch

Årets fantastiska festmenyer

Fira alla årets högtider hos oss på Rönneberga! Våra festmenyer passar alla tillfällen, från studentmottagning och födelsedagar till bröllop och bemärkelsedagar.

Har du övriga önskemål på menyn så hjälper vi dig gärna. Kontakta oss i god tid innan ditt event så skräddarsyr vi din meny.

Festlokaler på Rönneberga

Hos oss på Rönneberga finns en mängd olika festlokaler och mysiga utrymmen att äta, mingla och umgås i för både större och mindre sällskap. Segelterrassen passar utmärkt för fördrink och mingel under sommarhalvåret och på vintern flyttar vi in på Skärgårdstorget som har panoramautsikt över Stockholms inlopp. Stora matsalen rymmer 160 sittande gäster vid runda bord och i Vingården kan man sitta lite mer avskilt. Jaktstugan är en liten stuga med mycket charm och karaktär, varför inte tända upp en brasa och inta vickningen här? Fortsätt kvällen med en drink i baren och ett ordentligt dansgolv.

hotell stockholm

Vingården

20 personer sittandes vid bord
38 personer mingel

 

hotell stockholm

Jaktstugan

14 personer sittandes vid bord
20 personer mingel

 

hotell stockholm

Bakfickan

60 personer sittandes
100 personer vid mingel

 

hotell stockholm

Segelterrassen

När vädret tillåter hissar vi seglet! Ordna din tillställning på vår ljuvliga Segelterrass, under sommaren bjuder vi på godsaker från grillen.

 

hotell stockholm

Badhuset

Koppla av i vårt badhus med spa och gym. Simma några längder, koppla av i bubbelpoolen eller känn stressen släppa i bastun.

 

hotell stockholm

Restaurang Verandan

160 personer i matsalen vid runda bord.
160-220 personer matsalen och inglasade terrassen.

 

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2022 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X