Extrapersonal sökes till en fartfylld sommar på Seglet!

Rönneberga ligger på Lidingö och Elfviks vackraste udde, endast 20 minuter från Stockholms pulserande stadsliv. Här möter grönskande ängar, saltstänkta klippor, skog och land varandra i perfekt harmoni. Rönneberga – en plats att längta tillbaka till!

Söker du ett spännande och fartfyllt extraarbete? Vi erbjuder Stockholms roligaste arbetsplats för fartfyllda och glada hens som älskar att ge service i världsklass.

Vi på Rönneberga är väldigt stolta över att kunna erbjuda våra gäster flera restauranger, barer och kaféer med servering utomhus och inomhus.

-Restaurang Verandan
-Baren
-Badhusets poolbar
-Bakfickan
-Lobbybaren
-Ljuva Segelterrassen
-Och inom kort padelbanornas café & kiosk

Vem söker vi?
Extrapersonal till vårt restaurangteam.
Vi söker dig som vill vara en del av team Rönneberga då vårt hotell fylls av frukost, brunch, lunch, coworking och middagsgäster. Som besöker restaurang Verandan.

Samt weekendresenärer som kommer till oss för weekends, helgaktiviteter, goda måltider och avkoppling i vårt dagspa. Vid fint väder under vår, sommar och höst öppnar vi upp ljuva Segelterrass. På Seglet serveras läckra grillade rätter, gofika, dryck och arrangerar after work, temakvällar med livemusik, quiz, grillkvällar och andra roliga happenings och event. Allt utomhus med Stockholms inlopp som stämningsfull kuliss. Vi söker dig med glimten i ögat, som alltid har nära till skratt och som älskar att arbeta i en fartfylld miljö där inget är omöjligt – alltid med gästen i fokus.

  • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet ifrån hotell och restaurang.
  • Kassaerfarenhet
  • Kunskap och intresse kring mat och dryck
  • Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift (Svenska/Engelska)
  • Ansvarsfull
  • Lagspelare
  • Serviceminded

Övrigt
Arbetstider varierar och inkluderar dagar, kvällar och helger. Vi tillämpar kollektivavtal. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Vid frågor om tjänsten, välkommen att kontakta vår restaurangchef Johanna.

Kontakt för restaurangen
Johanna Ardai
E-post: johanna.ardai@ronneberga.se
Telefonnummer: +46 (0)73-0811503
Hemsida: www.ronneberga.se

Om oss
På natursköna Lidingö ligger ditt andra hem, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Ta chansen att spendera lite egentid i vårt läckra badhus, njut av en trerättersmiddag komponerad av vår köksmästare och ta del av vår sommeliers dryckeskunskaper. Somna sött i våra härliga hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till den gedigna frukostbuffén dukas upp. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Välkommen med din ansökan!

Kontakt: Johanna Ardai
E-post: johanna.ardai@ronneberga.se
Telefonnr: +46 (0)73-0811503

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2021 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X