Vad händer på Rönneberga?

På Lidingös udde Elfvik händer det något varje dag. Här blandar vi högt och lågt –  ena dagen håller vi i stora yogaevents, andra så serverar vi en ny spännande rätt i vår restaurang Verandan. Segelterrassen är stängd för säsongen, men du är välkommen in i värmen i vår restaurang, mysiga lobby-bar och pub.

Här nedan finner du en kalender för allt det som händer på Rönneberga. Välkommen till det natursköna Rönneberga, endast 20 minuter från Stockholm City!

Har du några frågor angående vår kalender eller våra events, så går det bra att kontakta oss på info@ronneberga.se.

september, 2020

Ta en paus på Gistholmen

Varmt välkommen att ta en välbehövlig paus på vår egna skärgårdsö i Stockholms skärgård. Här njuter du av att vara vara, men också av närheten till havet och naturen. Unna dig och familjen en semester i all sin enkelhet som ni sedan kan leva på länge inpå hösten. Vill du veta mer? Besök Gistholmen här. 

Sommaren på Rönneberga

Njut av lugnet på ön men även närheten till city, det bästa av två världar helt enkelt! Den oslagbara närheten till naturen och havet bjuder in till lata sommardagar. Starta dagen med vår härliga frukostbuffé innan du åker in till stan för att uppleva sommaren i city. När du därefter kommer tillbaka till oss på Lidingö, finns massor av aktiviteter som passar både stora och små deltagare. 

Weekend

En weekend på Rönneberga tillåter dig att bara vara för en stund och njuta av nuet. Vakna utvilad i ett modernt hotellrum med havsutsikt, ägna sedan hela morgonen åt vår frukostbuffé. Utforska ön under dagen, åk in till city och njut av kultur och shopping för att sedan avrunda med middag och något gott att dricka i vår restaurang Verandan.

Se även

Julbord!

Dagens lunch

Spa

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X