Vad händer på Rönneberga?

På Lidingös udde Elfvik händer det något varje dag. Här blandar vi högt och lågt –  ena dagen håller vi i stora yogaevents, andra så serverar vi en ny spännande rätt i vår restaurang Verandan. Här nedan finner du en kalender för allt det som är på gång på Rönneberga.

july, 2020

Ta en paus på Gistholmen

Varmt välkommen att ta en välbehövlig paus på vår egna skärgårdsö i Stockholms skärgård. Här njuter du av att vara vara. Unna dig och familjen en semester i all sin enkelhet. Vill du veta mer? Besök Gistholmen här.

Sommaren på Rönneberga

Njut av lugnet på ön och närheten till city, det bästa av två världar helt enkelt! Den oslagbara närheten till naturen och havet bjuder in till lata sommardagar. Starta dagen med vår härliga frukostbuffé innan du åker in till stan för att uppleva sommaren i city. Hos oss på Lidingö finns massor av aktiviteter som passar både stora och små deltagare.

Weekend

En weekend på Rönneberga tillåter dig att bara vara för en stund. Vakna utvilad i ett modernt hotellrum med havsutsikt, ägna sedan hela morgonen åt vår frukostbuffé. Utforska ön under dagen, åk in till city och njut av kultur och shopping för att sedan avrunda med middag och något gott att dricka i vår restaurang Verandan.

Se även

Bröllop på Rönneberga

Utomhuscafé Segelterrassen

Dagens lunch

Julbord!

Spa

Ridning + semester!

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X