Yoga JOLO way

Yoga med The JOLO Way!

Den 15 augusti bjuder vi in till en härlig och inspirerande förmiddag för yoga med The JOLO Way på Rönneberga. Således bjuder dagen på träning, hacks och god mat. Vi pratar hälsa utifrån ett brett och holistiskt perspektiv, ”hur du kan stärka både kropp, sinne och själ i den här särskilt utmanande tiden vi nu befinner oss i.” Därefter kommer vi att ge er våra bästa hacks för att må bra inifrån och ut och hitta till en hållbar hälsa. Därefter kommer vi också hålla i ett härligt yogapass kombinerat med lite skön styrketräning som sedan avslutas med en lång härlig avslappning och meditation. Efter det väntar en sagolik och hälsosam lunch som våra fantastiska kockar komponerat ihop dagen till ära. Alla kan delta, nybörjare såväl som erfarna yogis/atleter. Kom gärna i sköna, mjuka kläder.

Vi har fått äran att låna fantastiska yogamattor från Wilma & Louise, alltså behöver du inte ta med egen matta.

*Detta är ett utomhusevent om vädret tillåter. Men om det skulle bli dåligt väder har vi möjlighet att flytta in i våra stora och luftiga lokaler med gott om utrymme mellan varje deltagare.

jolo way
Schema

Kl.09:30, hälsofika
Kl.10:00, yoga/träning/föreläsning
Kl.12:00, hälsolunch

Datum

Lördag 15 augusti 2020
Kl.09:00-13:00

Boka

Anmäl dig till felicia.norberg@ronneberga.se
Förskottsbetalning till Rönneberga i samband med bokning
* Man kan avboka fram tills tre dagar innan och får pengar åter

Pris

550:- per person
*Begränsat antal platser och det är först till kvarn
*Dessutom får alla deltagare en härlig goodiebag!

Om The JOLO Way

The JOLO Way startades hösten 2019 av hälsoentreprenörerna och Lidingöborna Josefina Carlbom och Louise Pompe. Josefina och Louise har båda en lång bakgrund som jurister i musik-och nöjesbranschen men i takt med att deras brinnande intresse för hälsa, personlig utveckling, hållbarhet, yoga och meditation utvecklades insåg de det var detta de skulle jobba med på heltid och The JOLO Way föddes. Josefina är yogalärare, utbildad inom både Kundaliniyoga och Vinyasa Flow, och Louise är utbildad Hälsocoach och PT.

The JOLO Way jobbar med att informera, inspirera och motivera människor att ta bättre hand om sin hälsa, i bred bemärkelse, men och att stötta i deras resa mot ett hälsosamt, harmoniskt och lyckligt liv. Vi ser på hälsa och välmående utifrån ett holistiskt perspektiv och det handlar rakt på sak om balans i kropp, sinne och själ. Vi tror på att jobba med kroppen och inte mot kroppen. Att ge kroppen och själen maximalt med näring, kärlek och omvårdnad istället för att applicera förbud, hårda regimer eller begränsningar. Vi är också övertygade om att ett kärleksfullt och positivt förhållningssätt till sig själv och sin kropp utgör grunden för varaktig förändring och livslång, hållbar hälsa.

En av de mest spännande sakerna med hälsa och välmående är att du kan göra så otroligt mycket själv för att påverka din hälsa och i förlängningen din lycka och ditt eget liv. Vi vill därför förmedla att du kan ta kommandot över ditt liv och ditt mående, spränga dina gränser och dina inlärda mönster och att allt är möjligt – du kan inte drömma stort nog!

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X