Winemakers Dinner!

Lördagen den 7 mars 2020 bjuder vi på Rönneberga tillsammans med Idunn Wines in till Winemakers Dinner. Njut av en helkväll med vin, vinprovning och vår delikata avsmakningsmeny samt en spännande trendrapport kring vin och hållbarhet. Innan kvällen startar har vi öppnat upp för ett besök i vårt Badhus med eftermiddags-SPA för de som önskar. (Till ett värde av 450:-/person.) Kvällens Winemakers Dinner har ett begränsat antal platser och det är först till kvarn.

Winemakers Dinner inkluderar:

Entré till vårt Badhus – Dagspa

Fyra-rätters middag + kvällens överraskning av en extrarätt.

Pris: 895:-/person

Datum: Lördagen den 7 mars kl.18:00.

Om Idunn Wines – En svensk tradition.

I det kalla klimatet i de nordliga länderna har vi en lång tradition av dryckestillverkning av frukter och bär, eftersom druvor inte växer här naturligt. I Sverige var det vanligt att man tillverkade sitt eget ”solvin”, oftast av blåbär. Man lät helt enkelt en flaska med blåbär och vatten stå soligt för att skapa en naturlig jäsningsprocess. Den här traditionen försvann i princip helt under andra halvan av 1900-talet, men de flesta av oss har garanterat en äldre släkting som både smakat och tillverkat sitt eget solvin.

Vi på Idunn Wines tycker att det är roligt att vi tar tillbaka lite av den svenska traditionen av vintillverkning av bär, inte minst för miljöns skull. Att blåbäret i sig dessutom är så väl lämpat och nyttigt för oss är förstås en extra tillgång.Men framförallt vill vi att vårt vin ska smaka gott.

Boka Winemakers Dinner här >>

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!