Julbord Rönneberga

Traditionellt och klassiskt julbord på Lidingö!

Ho, ho, ho, välkommen till julbord på Lidingö och Rönnebergas festliga atmosfär för att kicka igång årets högtidliga stämning. Snart är julen här och därför är det åter igen dags att planera in årets juliga festligheter! Vi kommer i juletider i år servera ett klassiskt och traditionellt julbord med julens alla älskade smaker och vårt läckra, hembakta gottebord. 

Överraska kollegorna med en helkväll hos oss på Rönneberga, bjud med tjocka släkten och alla vänner. Här finns det möjlighet till att njuta av ett gott julbord både till lunch- och middagstid, alla dagar i veckan. Självklart är alla sittningar fyllda av julstämning och vårt härliga julbord, tillagat av våra fantastiska kockar. Årets julbord på läckra Rönneberga utlovar en varm, god och julig tid tillsammans.

Årets klassiska julbord bjuder på:

Till ankomst bjuds det på vinkokt glögg a la Rönneberga (med eller utan alkohol) och pepparkaka. Sedan bjuder vi på traditionsenligt och klassiskt julbord med julens alla älskade smaker. Efter att du avnjutit en god varmrätt bjuder vi sedan på hembakt gottebord med kaffe.

Datum:
3-19 december 2020

Sittningar:
Torsdag-fredag: Kvällssittning
Lördagar: Lunch + kvällssittning
Söndagar: Lunchsittning
* För julbordssittningar måndag-onsdag, on request.

Priser:
Julbord lunchsittning: 650:- per person.
Julbord kvällssittning: 750:- per person.

Hitta hit:
Åker du bil kör du över Lidingöbron och när du kommer över bron tar du av till höger mot Elfvik. Sedan följer du Norra Kungsvägen/Elfviksvägen hela vägen till Rönneberga. Vår parkering, som givetvis är gratis, har gott om platser. Vi har även möjlighet att erbjuda laddning för att ladda el-bil. Kontakta vår reception för laddning av el-bil. Den totala restiden från Stockholms city är ungefär 20 minuter.
Här kan du läsa om hur du hittar till Rönneberga med kollektivtrafik. 

 

Boka in julens bästa julbord redan idag, God Jul!

X