Konferens

Konferens

Boka ert minnesvärda möte på Rönneberga! Lägg till en aktivitet som svetsar samman teamet, träna i grupp eller lyssna på en föreläsning. Vi har konferenserbjudanden som passar alla grupper.

Hittar ni inte det ni söker? Kontakta oss så skräddarsyr vi er mötesdag tillsammans!

Chambre Séparée

Hos oss finner du ett flertal separata möteshus för möten chambre séparée. På Lidingös vackraste udde kan vi erbjuda trygga möten i avskildhet. Vi erbjuder möjligheten att mötas och inta era måltider i egen lokal, samt tid för avkoppling i vårt läckra badhus med relax, pool, bubbelpooler och bastur.

Konferens på ert sätt

Vi skräddarsyr en konferens som passar er. Samla teamet hos oss och bli bortskämda, ni står för mötets innehåll och vi tar hand om allt runt omkring. Låt oss hjälpa er att skapa en upplevelse som era anställda sent ska glömma, kontakta oss redan idag!

Dagmöte med aktivitet

Boka en effektiv mötesdag på ljuva Lidingö. På er dagkonferens med aktivitet sätter ni agendan och för arbetet framåt med havet precis utanför fönstret. I paketet ingår möteslokal och en aktivitet som ni väljer från vårt breda utbud. Avsluta med en vällagad trerättersmiddag.

Kickoff på Lidingö

Kickstarta säsongen på Rönneberga. Boka er mötesdag med kickoff hos oss och njut av allt som anläggningen har att erbjuda. Vinprovning i vinkällaren, trerättersmiddag i Restaurang Verandan, företagsträning med vår personliga tränare eller kanske en adrenalinfylld aktivitet för hela gruppen?

Teambuilding för hela gänget!

Är ni vågade och äventyrliga, eller vill ni bara koppla av och umgås? Vi har alla typer av lämpliga aktiviteter att erbjuda, oavsett gruppstorlek. Vill du spela fotboll, padel, biljard eller boule? Åka ribbåt, segla, lösa ett mysterium eller prova viner med vår sommelier? Koppla av i bastun eller bubbelpoolen? Vi kan ordna allt! Om du behöver en stund för dig själv för att absorbera alla dina intryck, erbjuder Rönneberga också många chanser till egentid. Låna ett par vandringsstavar, spring ett varv i det anrika Lidingöloppsspåret, eller cykla på den nya MTB-leden som är i direkt anslutning till anläggningen. För er som önskar en miljövänlig och extra härlig resa till oss med segelbåt går detta att ordna, varför inte ta en tur efter mötesdagen?
Eller ta helt enkelt en kopp kaffe på kajen med ett par djupa andetag och njut av den fantastiska utsikten.

Vi på Rönneberga har tagit fram våra bästsäljande aktiviteter. Här finns något för alla. Botanisera runt och låt dig inspirerars av alla roliga, spännande, fartfyllda och teambildande aktiviteter vi erbjuder.

 

Förkovra er i vinets magiska värld!
Vår erfarna sommelier guidar er igenom smak, region, gamla och nya världen samt nyheter inom vinframställning. Med andra ord allt man kan tänkas vilja veta mer om. Boka in vinprovning med förbestämt tema eller be vår sommelier skräddarsy en provning just för er grupp.

 

Ta sjövägen till eller från mötet!

Är ni kanske är sugna på att testa en rolig vattenaktivitet under er konferens eller kickoff? Vi har listat några av våra bästsäljande vattenaktiviteter hos oss på Rönneberga.

- RIB Checkpoint Challange
- Grillkväll på kobbe
- Sälsafari

Må bra med hela gruppen

Rönnebergas egna hälsoambassadör Leila Söderholm är aktuell med två nya föreläsningar – 100% Hälsa och 100% Arbetsglädje. Välj en av Leilas två föreläsningar och låt er inspireras!

- 100% Hero - Arbetsglädje
- 100% Hälsa

Badhuset är en härlig plats att både börja och avsluta dagen på. Här finns en större pool med jetstrålar och bubbelplattor och bredvid den två varma bubbelpooler, regndusch, ångbastu och en stor inglasad torrbastu. I badhuset hittar du även gymmet.
Boka in kvällsunderhållning av alla de slag. Välj mellan trubadurer, liveband, karaoke, magi eller stand-up. Vi kan erbjuda en mängd olika artister, både nya stjärnor och redan lysande.

Padelbanorna ligger vid parkeringen utanför huvudentrén. I vår reception kan du hyra racket och köpa bollar.

I anslutning till Rönneberga ligger den nya MTB-slingan som invigdes 2015 i samarbete med Lidingö stad. Slingrande stigar, backar och allmänt härlig cykling i närheten av havet kännetecknar Rönnebergas MTB-aktivitet. Det finns olika rundor att välja på och allt leds av kunniga aktivitetsledare.

Boulebana ligger i anslutning till huvudbyggnaden och kloten finns att låna i receptionen.
Perfekt spel för alla – ingen kondition krävs.

I baren en trappa ner hittar du vårt biljardrum. Låna klot i baren och utmana kollegorna på en after work.

Vi har en välskött sjumannaplan som bara väntar på glada spelare, med eller utan bollsinne. Fotbollar finns att låna i receptionen.

Vill ni svinga klubban och uppleva en av Stockholms vackraste golfbanor? Vi skräddarsyr er golfaktivitet efter önskemål.

Skicka din bokningsförfrågan till oss redan idag!

Vad roligt att du är intresserad av att mötas här hos oss på Rönneberga. Notera att detta endast är en förfrågan, din bokning blir giltig när du mottagit en bekräftelse från oss.

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

10 personer

Eller boka direkt!

En plats att drömma sig tillbaka till

Rönneberga ligger på Elfviks vackraste udde med Stockholms inlopp som bakgrund. Vår historia sitter kvar i väggarna, hit har folk kommit för att mötas och lära av varandra ända sedan 1969. Nu fortsätter vi traditionen in i 2022, Rönnebergas själ lever vidare i den folkliga, jordnära andan. En anda av engagemang och nyfikenhet, en anda som måste upplevas. Borta bra, på Rönneberga bäst!

Vardagslyx

Klassisk weekend

Gourmetweekend

Spaweekend

Tel: 08-446 78 00
E-post: info@ronneberga.se
Rönnebergavägen 1, 181 90 Lidingö
Webbplats byggd av Mad Marketing & Co.