dagens lunch rönneberga

Dagens lunch

Njut av god mat på Lidingös vackraste udde med utsikt över skärgården. Vare sig du kommer på drop-in eller har bokat din måltid i förväg så står vår rejäla lunchbuffé med dignande salladsbord uppdukat när du kommer. Råvarorna är noga utvalda och varsamt tillagade av våra kockar. Ta för dig av soppa, varmrätt och vårt vegetariska alternativ, efter maten bjuder vi på kaffe och hembakt kaka.

Modern husmanskost med lyxig smak

På restaurang Verandan bjuder våra kockar på vällagad mat med med spännande smaker. Här serverar vi modern husmanskost. Fokuset ligger på det skandinaviska köket, men influenserna kommer från världens alla hörn. Vid lunch dukar vi upp en rejäl buffé med ett dignande salladsbord, här får växtriket ta plats. Till detta serverar vi dagens soppa, varmrätt och ett smakrikt vegetariskt alternativ. Alla måltider på Verandan serveras med Höggarnsfjärden som en stämningsfull kuliss, och här går det även att äta både frukost och middag. Nyfiken på att veta mer? Här hittar du veckans meny.

Boka dagens lunch

Pris för dagens lunch: 135:-/person.

När: Måndag-fredag mellan kl.12:00-13.00.

Vi kan även erbjuda affärslunch med en tvårätters serverad lunch. För vår affärslunch var god kontakta vår bokning för reservation.
*Affärslunch måste förbokas.

Se även

Dagens lunch

Lobbyshopen

Eventkalendern

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X