gym

Bastu

Massage

pool

Avkoppling på Rönneberga

Ladda batterierna i badhuset. Rönnebergas läckra badhus är öppet för weekendgäster, konferensbesökare och dig som vill sätta guldkant på vardagen.

Rönneberga är den perfekta platsen att ta en paus från vardagsbestyren på. I badhuset kan du simma, bada, basta, träna och slappa i en av våra avslappningsbäddar. Du har tillgång till pool, bubbelpooler, gym, torr- och ångbastu samt relaxavdelning. Skåla för din spadag med ett glas bubbel eller en hälsosam juice!

Vad gäller i badhuset?

För att alla ska trivas i vårt läckra badhus gäller följande:

Förmiddagsspa: Kl.09:00-12:00. På förmiddagarna är barn upp till 12 år välkomna i målsmans sällskap.
Eftermiddagsspa: Kl.13:00-16:00. På eftermiddagarna är barn från 12 år välkomna i sällskap av ansvarig vuxen. 

Nedre åldersgräns i badhuset är 4 år.
Handdukar och tofflor finns att låna i badhuset.

För konferensgäster gäller andra öppettider.

Unna dig en behandling

Tommy Lundqvist är utbildad naprapat, massör och fysioterapeut. Boka din behandling hos oss i receptionen, på utsatt tid är du välkommen upp till badhuset där behandlingsrummet finns. Njut av en behandling som tillåter kroppen att slappna av och släppa de där spänningarna som sitter på djupet. Tommy kan behandla alla muskler och leder i samrådan med dig, han är specialist på migrän och nackbesvär som ofta finns hos oss som har stillasittande arbeten.

Massage
30 minuter – 550 kr
60 minuter – 750 kr
90 minuter – 1200 kr
Barnmassage 15 min – 200 kr

Dagspa, spaweekend eller event i badhuset?

Ett dagpass ger dig tillgång till vårt läckra badhus med allt vad det innebär. Känn stressen rinna av och ladda batterierna på riktigt. För att koppla av fullt ut rekommenderar vi att du sover över – make it a weekend!

Boka badhuset på Rönneberga för 40-årsfesten, möhippan eller kickoff med företaget. Det finns alltid tillfällen att fira!

Träna på Rönneberga

Känn endorfinerna rusa efter ett pass som höjer pulsen. Det känns extra bra att koppla av efter ett svettigt pass med vår personliga tränare. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att boka en tid.

Rörelse i grupp höjer humöret på konferensen. Vi samarbetar med hälsoprofiler och grupptränare som anpassar aktiviteten efter era önskemål.

Tel: 08-446 78 00
E-post: info@ronneberga.se
Rönnebergavägen 1, 181 90 Lidingö
Webbplats byggd av Mad Marketing & Co.