Kvällspigg servispersonal sökes

Vi söker dig som älskar kvällarna, som lever för att ge den bästa serviceupplevelsen och alltid strävar efter att ge än mer bara för att det känns så himla rätt!

Söker du en spännande och fartfylld arbetsplats där inget är omöjligt och kvalitén är det primära? Är du duktig på à la carte-servering, småprata och sprida välbefinnande runt omkring dig? Då ska du söka tjänsten som ”servispersonal kvällstid” till vår restaurang Verandan ledd av Christian Lundberg med team.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder Stockholms roligaste arbetsplats för fartfyllda och glada hens som älskar att ge service i världsklass. Rönneberga är platsen som ständigt utvecklas och växer tillsammans med besökare, gäster och medarbetare. Vi tillämpar kollektivavtal. Goda utvecklingsmöjligheter och ett stimulerande arbete i en utvecklande och modern miljö.

Vem söker vi?
Serveringspersonal till vårt restaurangteam.
Vi söker dig som vill vara en del av team Rönneberga då vårt hotell fylls av frukost, brunch, lunch, coworking och middagsgäster i restaurang Verandan och weekendresenärer som kommer till oss för weekends, helgaktiviteter, goda måltider och avkoppling i vårt dagspa.

Önskade kvalifikationer
– Serveringsvana
– Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift (Svenska/Engelska)
– Goda kunskaper i restaurang-och kassasystem
– Intresse för mat & dryck
– Värdskap
– Ansvarsfull
– Lagspelare
– Serviceminded
– Social och glad
– Körkort är ett önskemål då vi ligger ute på natursköna Elfviks Udde, Lidingö

Om arbetet
Arbetstider varierar och inkluderar dagar, kvällar och helger. Vi tillämpar kollektivavtal. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Vid frågor om tjänsten, välkommen att kontakta vår restaurangchef Christian.

Ansök till
Mejla in CV, personligt brev och din ansökan till Christian vår restaurangchef. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Christian via telefonnummer +46 (8) 446 78 00.

Om oss
Vårt älskade Rönneberga gästas idag av resenärer som kommer till oss för möten, konferenser, coworking, weekends, helgaktiviteter, goda måltider och avkoppling i vårt dagspa.

Söker du en fartfylld och rolig vardag där inget är omöjligt och inte sig likt från dag till dag är vi din nya arbetsplats. Vi driver ett förstklassigt hotell, restaurang och konferensanläggning. Vi innehar en premiumprodukt som vi är mycket stolta över.

Rönneberga ligger på Lidingö och Elfviks vackraste udde, endast 20 minuter från Stockholms pulserande stadsliv. Här möter grönskande ängar, saltstänkta klippor, skog och land varandra i perfekt harmoni. Rönneberga – en plats att längta tillbaka till!

Välkommen med din ansökan!

Kontakt: Christian Lundberg
E-post: christian.lundberg@ronneberga.se
Telefon: +46 (8) 446 78 00
Hemsida: www.ronneberga.se

Kontakt

Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö

Tel: 08-446 7800
E-post: info@ronneberga.se

Facebook & Instagram

Rönneberga  konferens på Facebook Rönneberga konferens på Instagram

Nyhetsbrev

 

© 2022 Rönneberga Konferens

Producerad av Webbfabriken.com Webbyrå Webbfabriken.com

X