Mat och dryck på Rönneberga

Rönnebergas restaurang styrs med kärleksfull hand och vårt genuina intresse för svenska smaker utmärker all vår mat. Vi använder ekologiska och närproducerade råvaror i så stor utsträckning som möjligt, exempelvis ost från Elfviks gård och kött från närområdet. All mat tillagas från grunden tillsammans med säsongens skörd. Vi serverar frukostbuffé, lunch och trerättersmiddag alla vardagar. Lunchen består av en soppa, dagens varmrätt med ett vegetariskt alternativ, salladsbuffé, hembakat bröd, ostbricka samt kaffe. Dessutom bjuds det på en mycket uppskattad fikabuffé på eftermiddagen där utbudet varierar från dag till dag. I våra konferenspaket ingår alltid veckans meny till middag men vill ni hellre ha snittar, plockmat, smörgåsar, festmeny, buffé och/eller vickning går det utmärkt. Köket anpassar självklart menyerna efter specialkost och allergier. Vi har en vinlista med ett 30-tal viner som noga valts ut av vår sommelier, samt en välfylld bar till kvällen. Menyförslag hittar du nedan, tveka inte att kontakta oss om du vill ha alternativ.

Våra menyer

Veckans meny

Vickning / afterwork

Festmeny

Buffé

Julmeny

Våra dryckesmenyer

Vinlista

Barmeny – dryck