Samarbetspartners

Vi är glada att kunna presentera våra samarbetspartners. Tillsammans med dem kan vi göra er konferens, event eller fest helt oförglömlig! Vi hjälper er gärna att boka och planera in aktiviteter under er vistelse hos oss.
Kontakta bokningen på 08-446 78 00 eller via mail, info@ronneberga.se 

Rönneberga är stolt partner till Lidingöloppet. Varje år erbjuder vi löpare och medföljande mat och logi till rabatterade priser. Vi är även partner till Runner’s World och har erbjudanden till löpare och medföljande på mat och logi. Tillsammans med Artisttorget kan vi erbjuda underhållning, musik och stand-up. Flera olika aktivitetsbolag kan erbjuda både underhållning och teamaktiviteter för små och stora konferenser.

I samarbete med More Activities och Puls kan vi erbjuda en mängd aktiviteter till havs och i luften. Rönneberga kan också erbjuda konferenser med fokus på hälsa och livsstil i samarbete med hälsocoachen Leila Söderholm. I samarbete med Rolls Buss kan vi erbjuda våra gäster transporter i moderna bussar med hög service. Vi köper våra städtjänster från eXellent. De är sedan mars 2011 Svanenmärkta.

 

Skriv ut sidan

NyheterTill Nyheter

6 december, 2017
Årets julklapp!

Köp ett presentkort på temahelgen Kickoff med dig själv signerat Anna Sunneborn…

Läs mer
29 november, 2017
Vinterkampanj – kallt ute, varmt inne!

Boka in årets första möte konferens eller kickoff hos oss på Rönneberga…

Läs mer
28 november, 2017
Ursäkta röran!

Vår restaurangmatsal är stängd på grund av renovering och under tiden äter…

Läs mer