Samarbetspartners

Vi är glada att kunna presentera våra samarbetspartners. Tillsammans med dem kan vi göra er konferens, event eller fest helt oförglömlig! Vi hjälper er gärna att boka och planera in aktiviteter under er vistelse hos oss.
Kontakta bokningen på 08-446 78 00 eller via mail, info@ronneberga.se 

Rönneberga är stolt partner till Lidingöloppet. Varje år erbjuder vi löpare och medföljande mat och logi till rabatterade priser. Vi är även partner till Runner’s World och har erbjudanden till löpare och medföljande på mat och logi. Tillsammans med Artisttorget kan vi erbjuda underhållning, musik och stand-up. Flera olika aktivitetsbolag kan erbjuda både underhållning och teamaktiviteter för små och stora konferenser.

I samarbete med Öppet hav kan vi erbjuda en mängd aktiviteter till havs och i luften. Rönneberga kan också erbjuda konferenser med fokus på hälsa och livsstil i samarbete med hälsocoachen Leila Söderholm. I samarbete med Rolls Buss kan vi erbjuda våra gäster transporter i moderna bussar med hög service. Vi köper våra städtjänster från eXellent. De är sedan mars 2011 Svanenmärkta.

ronneberga-samarbetspartners

Skriv ut sidan

NyheterTill Nyheter

5 april, 2017
Höstkonferens med vy

Exklusiva höstkonferenser med Stockholms bästa badupplevelse. Boka höstens uppstartsmöte, konferens, kickoff och event….

Läs mer
28 februari, 2017
Anmäl dig till vårens visningsresa den 25 april

Tillsammans med våra vänner på Skogshem & Wijk, Waxholms Kastell, Strömma och…

Läs mer
22 februari, 2017
Invig våren hos oss på Rönneberga

Varför inte inviga våren hos oss på Rönneberga! Just nu har vi…

Läs mer