Lediga tjänster

Är du Rönnebergas nästa kulinariska stjärna?

På Lidingö, bara 20 minuter från Stockholm, ligger Rönneberga Konferens. Med närheten till Stockholm och den natursköna omgivningen är vår konferensanläggning idealisk för kreativa möten och konferenser. Hos oss på Rönneberga finner du ett varmt och personligt engagemang och härliga sällskapsytor som inbjuder till möten människor emellan. Vi är en Svanenmärkt anläggning samt medlem i IACC, International Association of Conference Centers.

Vi söker en mångsidig, kreativ kock med en gedigen bakgrund inom restaurang och mötesindustrin. Du har minst fem års erfarenhet, med relevant yrkesutbildning, och brinner för ditt yrke. Du ska kunna leverera allt ifrån vegetarisk mat i toppklass till svensk husmanskost.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och ambitiös. Du har lätt för att ta till dig information, lära dig nya saker och tycker om nya utmaningar med gästernas matupplevelse i fokus.

Du ska ha god samarbetsförmåga såväl som ett eget driv och kunna arbeta självständigt. Det är självklart att du har en positiv inställning och ett glatt humör där du hela tiden arbetar för att överträffa gästernas förväntningar.

Du ska ha lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska (i tal och skrift). Positivt om du har körkort, men inget krav.

Anställningen gäller heltid och tillsvidare med 6 månaders provtjänstgöring. Arbetstider varierar och inkluderar dagar och kvällar. Vissa helger kan förekomma. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Vi tillämpar kollektivavtal.

Vid frågor om tjänsten kontakta Glenn Poulter, F&B, 070-614 74 74.

Mejla din ansökan, med personligt brev samt CV, senast den 19 mars till: glenn.poulter@ronneberga.se

Tillträde är snarast och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om du inte hittar ditt arbete på denna sida men brinner för service, personliga relationer och vill arbeta på Rönneberga, skicka en spontanansökan där du berättar vad du vill arbeta med till info@ronneberga.se

Skriv ut sidan

NyheterTill Nyheter

5 april, 2017
Höstkonferens med vy

Exklusiva höstkonferenser med Stockholms bästa badupplevelse. Boka höstens uppstartsmöte, konferens, kickoff och event….

Läs mer
28 februari, 2017
Anmäl dig till vårens visningsresa den 25 april

Tillsammans med våra vänner på Skogshem & Wijk, Waxholms Kastell, Strömma och…

Läs mer
22 februari, 2017
Invig våren hos oss på Rönneberga

Varför inte inviga våren hos oss på Rönneberga! Just nu har vi…

Läs mer