Lediga tjänster

Här ser du våra lediga tjänster just nu. Hittar du inte något som passar dig? Du kan alltid skicka en spontanansökan till oss så vet vi att du finns när vi har just din tjänst ledig.

Grön & skön kallskänka sökes!

Är du nytänkande, nyskapande och älskar nya möteskoncept? Brinner du för det gröna bordet och överflöd av hälsosamma läckerheter? När du tänker på ett fikabord tänker du i tappning a la 2019 eller är du redan på 2020?

Här har du då jobbet för personen som uppskattar utsökta råvaror, älskar människor och sitt jobb. Vi ser att du är en rutinerad kallskänka och är van att arbete med konferensgäster eller liknande där skapande av moderna salladsbufféer och uppsättningar av fika ingår i dina dagliga rutiner.

Vi är ett härligt köksteam som vill förändra Stockholms mötesindustri där mat är en upplevelse från morgon till kväll. Vår nyrenoverade restaurang Verandan trivs bäst i sällskap av god mat och nöjda gäster och är dessutom en fantastisk miljö att få arbeta i.

Vi erbjuder en varierande, flexibel och rolig arbetsplats i en skärgårdsmiljö med bra förmåner, kollektivavtal och utvecklingsmöjligheter. Maila din ansökan med CV och personligt brev till vår F&B Manager Glenn Poulter på e-post: glenn.poulter@ronneberga.se

Urval kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Rönneberga är en vacker och inspirerande plats på Lidingö, anpassad för kreativa konferenser. Endast 15 min från Stockholm city i exklusiv miljö med underbar utsikt över Stockholms inlopp. Här erbjuds starka helhetsupplevelser i en rofylld och utvecklande miljö.  Välkomna till Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till!

Välkommen till Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till.