Lediga tjänster

Här ser du våra lediga tjänster just nu. Hittar du inte något som passar dig? Du kan alltid skicka en spontanansökan till oss så vet vi att du finns när vi har just din tjänst ledig.

Serveringspersonal vid behov eftersöks till läckra Rönneberga!

Vi har drabbats av växtverk och behöver bli fler i vårt familjära team. Vår nyrenoverade matsal Verandan bjuder in till frukost, lunch och middagar för konferenssällskap som huserar hos oss. 

Se hit alla studenter och unga branschstjärnor som vill ha ett fartfyllt och roligt extraarbete vid sidan av skolan, studier eller annat. Just nu söker vi extrapersonal till vår restaurangavdelning och nyrenoverade matsal Verandan.

Vi ser gärna att du har en tidigare erfarenhet eller bakgrund inom restaurang och mötesindustrin. Ansvarstagande, noggrann och ambitiös är egenskaper vi värdesätter här på Rönneberga. Värdskap och att ge en personlig förstaklass service till våra gäster är nyckeln till gemensam framgång i vårt härliga team.

Är du nyfiken, tycker om sociala sammanhang och fart och fläkt ska du skicka en ansökan redan idag till glenn.poulter@ronneberga.se. För frågor kring tjänsten kontakta Glenn på telefonnummer: +46 70 995 16 58

Villkor

Arbetstider varierar och inkluderar dag, kväll och helger. Vi tillämpar kollektivavtal. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. 

Övrigt

Svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är positivt om du har då vi ligger ute på vackra Elfviks udde, men ej ett krav. Välkommen till Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till.

Kock med sjövana

Vi söker en ny teamspelare till vårt kök som uppskattar en modern arbetsplats med stor spelplan där utveckling alltid är på agendan. Om du dessutom är glad i mat, uppskattar det ”gröna köket”, socialt kompetent och har en inbyggd ”linsluss” som gillar att stå i centrum i vår kökslucka så kanske du är vår nya kock!

Då vi på Rönneberga Konferens driver Gistholmen i Stockholms Skärgård är det en fördel om du har sjövana och gillar ö-liv! Körkort är en fördel att ha då vi ligger ute på Lidingös vackraste udde. Gillar du att vardagens arbetstider varierar mellan dag och kväll, säger vi välkommen ombord! Svenska och engelska är ett krav då vi arbetar i en miljö med internationella gäster. 

Varför Rönneberga?

Som anställd hos oss erbjuder vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag, fritt gym och dessutom finns alltid möjligheten för personlig utveckling och utbildning. Då vi är medlemmar i Svenska Möten och IACC erbjuds fina möjligheter till vidareutveckling och inspiration. 

Villkor 

Anställningen är en heltidstjänst med sex månaders provtjänstgöring. Arbetstiderna varierar och inkluderar dagar, kvällar och vissa helger kan förekomma. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en stimulerande och rolig arbetsmiljö. Vi tillämpar kollektivavtal. Vid frågor om tjänsten kontakta Glenn Poulter, F&B på telefon: 070-995 16 58Ansökan mejlas till glenn.poulter@ronneberga.se med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande. 

Matsalen Verandan

I nyrenoverade restaurang Verandan njuter våra gäster av måltider med utsikt över fjärden. Här är hållbarhet en given del i hela ledet, från hur vi väljer våra leverantörer till hur vi dagligen arbetar med att minska matsvinnet. Och naturligtvis har det gröna växtriket en given plats på menyn.Vi dukar upp med lekfulla detaljer och maten serveras i allt från franska långpannor till kopparkärl. I restaurangluckan kan våra gäster säga hej till oss kockar. Vårt fokus ligger på det skandinaviska köket och influenserna kommer från världens alla hörn. Vid lunch dukar vi upp en rejäl buffé med ett dignande salladsbord, här får växtriket ta plats. Till detta serverar vi dagens soppa, varmrätt och ett smakrikt vegetariskt alternativ. Efter lunchen serveras kaffe och hembakt kaka. Till kvällen serverar vi en moderna tre-rätters middag med Höggarnsfjärden som en stämningsfull kuliss.

Om Rönneberga Konferens

Rönneberga är en konferensanläggning i natursköna omgivningar på Lidingö, 20 minuter från Stockholm. Här på Elfviks udde, med Stockholms inlopp som bakgrund, har det anordnats konferenser, kurser och fester i årtionden. Men vi är betydligt mer än bara en konferensanläggning. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap. Och den smittar av sig på våra gäster. Kanske sitter vår historia kvar i väggarna: hit har folk kommit för att mötas och lära av varandra ända sedan 1969. Självklart har anläggningen byggts ut och moderniserats för att passa dagens höga krav på konferenskomfort. Men själen i Rönneberga lever vidare i den folkliga, jordnära andan. En anda av engagemang och nyfikenhet. En anda som måste upplevas. Välkommen till Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till. 

Har du några frågor eller frågor? KONTAKTA OSS HÄR!

X