Om oss

Rönneberga invigdes 1969 som en skola för fackliga studier. Standarden var oerhört hög och tanken var att stimulera både skapande och lärande. Den rikliga utsmyckningen präglar byggnaderna och parken än idag. Under årens lopp har Rönneberga byggt ut och anpassat med nya lokaler för att passa tidens anda. En av de senaste tillskotten är vår pool- & relaxavdelning  som är en fantastisk anläggning med pool, regndusch och ångbastu invigdes i januari 2013. Vi har även den vackra Segelterrassen som invigdes 2008. Under de senaste året har samtliga hotellrum genomgått en omfattande renovering (se våra rum) samt även en hel del av våra konferenslokaler.

Vi har en långsiktig miljöpolicy och försöker hela tiden minska och minimera vår påverkan på miljön.
Vi är glada och stolta över att vara ett Svanenmärkt konferenshotell.

Idag har Rönneberga fortfarande samma genuina kärlek till lärande och utveckling.
En lyckad konferens eller ett inspirerande möte kan ge otroligt mycket för både chefer och anställda och vi strävar ständigt efter att erbjuda precis det!

Rönneberga är en handikappvänlig plats

Rönneberga väl anpassat för dig som är rörelsehindrad. Entrédörren till huvudbyggnaden har en dörröppnare från såväl in- som utsida.

I huvudbyggnaden (där de flesta konferenslokaler, matsalar och gemensamhets ytor finns) kan du ta dig mellan alla plan med hiss. En stor handikapp-WC finner du på entréplanet.

Önskar du sova kvar har vi 4 st handikappanpassade logirum. De ligger i våra logihus som har sin entré på samma plan som entrén till huvudbyggnaden.
Till dessa rum får du en fjärrstyrd dosa som passar till de entrédörrar du behöver kunna öppna samt att till ditt rum får du ett specialkort för att underlätta all dörröppning.

Även vår nya bad- & relaxavdelning är handikappanpassat med både dusch och WC.

Det finna många fina promenadstråk runt om samt vår brygga nere vid Stockholms inlopp som nås utan trappor.

Skriv ut sidan

NyheterTill Nyheter

7 februari, 2018
After Work hos oss!

Vårens första After Work på Rönneberga i samarbete med Leila Söderholm! Vårens…

Läs mer
7 februari, 2018
Sport- och påsklovskampanj!

Ska du boka in företagets konferens eller kickoff ? Under januari, februari samt…

Läs mer
29 januari, 2018
Bli en av oss!

Vi växer och behöver utöka vårt team på Rönneberga Konferens!  Vi söker…

Läs mer