Bufféer

Hos oss finner du flertal olika bufféer med smaker från världens alla hörn.

Våra bufféer är väl tilltagna och komponerade för att ge er en smakupplevelse. Buffé är dessutom ett avslappnat sätt att äta och umgås och lämpar sig för stora grupper där maten ska passa alla.

* Minsta antal är 25 personer och behöver förbokas senast två veckor innan konferens.

Kontakta vår kökschef Glenn Poulter för bufféförslag efter säsongens primörer och ekologiska råvaror. Kontakta vår köksmästare via e-post >> eller ring på telefonnummer +46 08-446 78 09.

Skriv ut sidan

NyheterTill Nyheter

7 februari, 2018
After Work hos oss!

Vårens första After Work på Rönneberga i samarbete med Leila Söderholm! Vårens…

Läs mer
7 februari, 2018
Sport- och påsklovskampanj!

Ska du boka in företagets konferens eller kickoff ? Under januari, februari samt…

Läs mer
29 januari, 2018
Bli en av oss!

Vi växer och behöver utöka vårt team på Rönneberga Konferens!  Vi söker…

Läs mer